fbpx

Donderdag Speelgoeddag | In Disney Comfy Squad zien we de Disney Prinsessen eens anders

Disney Comfy Squad

Als je de film Ralph Breaks The Internet hebt gezien dan weet je dat de Disney prinsessen in deze film te zien zijn. Ze benijden Vanellope omdat ze zo’n lekkere comfy outfit aanheeft en dat willen de prinsessen ook. En het zouden geen prinsessen zijn als ze hier niet voor zorgen. Je ziet de prinsessen in lekker comfy outfits op de bank hangen. En deze comfy prinsessen zijn nu ook te koop! In deze blog vertel ik je alles over de Disney Comfy Squad.

Disney Comfy Squad

In iedere verpakking van de Disney Comfy Squad zitten twee Disney prinsessen. Ariël en Pocahontas, Assepoester en Mulan, Belle en Merida, Jasmine en Aurora, Elsa en Anna en Rapunzel en Tiana. Alle prinsessen hebben een comfy outfit aan. Denk aan leggings, joggingbroeken, huispakken en lekkere sweatshirts. Eindelijk eens geen prinsessenjurken meer! Wat een verademing voor de prinsessen. Uiteraard kan alle kleding uit en kan er een andere outfit bij de prinsessen worden aangedaan. Urenlang speelplezier!

Disney Comfy Squad Ariel en Pocahontas
Ariel en Pocahontas

Wat mijn meiden van deze chille prinsessen vinden

De meiden kregen een set met Assepoester en Mulan. En ze waren helemaal happy. Het kan de leeftijd zijn, maar ze zijn een beetje klaar met de prinsessenjurken. De poppen worden nu als gewone tienerpoppen bij het speelgebeuren betrokken. Ze spelen leven in het normale huis met de andere poppen en eten ook pizza in de pizzeria. Stiekem vinden mijn meiden deze poppen veel leuker dan de poppen met prinsessenjurken. Al die jurken liggen ook onderin de bak met kleertjes. Ze vinden die hippe en ‘normale’ veel leuker. Er worden dan ook steeds anders setjes gecreëerd en modeshows gelopen.

Disney Comfy Squad Belle en Merida
Belle en Merida

De Disney Prinsessen gaan met de tijd mee

Ik bedoel, prinsessen hebben tegenwoordig niet iedere dag een baljurk aan. Ze gaan ook gewoon naar school en hebben dan een spijkerbroek of leuk jurkje aan. Waarom zouden de Disney Prinsessen dan wel dag in en dag uit in baljurken rond moeten lopen? Ik vind het helemaal geweldig dat de prinsessen ook lekker een huispak aan hebben. Gewoon lekker comfortabel. Als er een belangrijk evenement is kunnen ze zichzelf altijd nog in die sjieke jurk hijsen 😉

Leuke voor kinderen van verschillende leeftijden

Deze leuke fashionpoppen zijn geschikt voor kinderen van 3 tot 10 (ouder kan natuurlijk altijd) en ze zijn bij o.a. Bol.com te koop. De consumentenrichtprijs is €34,99 en hier krijg je dan twee poppen voor. Leuk en betaalbaar en een ideaal cadeau voor de decembermaand of leuk als verjaardagscadeau.

Disney Comfy Squad Elsa en Anna
Elsa en Anna

Win de Disney Comfy Squad

Ik mag aan één van mijn lezers een Disney Comfy Squad ter waarde van €34,99 weggeven. Dit is dus één doos waar twee Disney prinsessen in zitten. Superleuk!

Wat moet je doen om kans te maken:

  1. Like Tante Truus Kan Alles op Facebook
  2. Reageer onder het vastgezette bericht op de Facebookpagina van Tante Truus Kan Alles en geef aan dat je meedoet. Een vriend of vriendin taggen mag altijd maar hoeft niet. Ditzelfde geldt voor het delen van het Facebookbericht. Heb je geen Facebook? Reageer dan onder dit artikel.
  3. Meedoen kan t/m zondag 13 oktober. Ik maak op maandag 14 oktober de winnaar bekend. De winnaar krijgt altijd persoonlijk bericht. Ik plaats een openbaar bericht op Facebook en bij de reacties onder deze blog zodat alle deelnemers kunnen zien wie er gewonnen heeft.

Succes!

Foto’s: Hasbro

De komende tijd komen er weer veel speelgoedreviews aan. Daarom heb ik in oktober de donderdag tot speelgoeddag gekroond. Iedere donderdag komen er één of meerdere speelgoedreviews online. Zo blijft het een beetje overzichtelijk en blijft het voor mijn lezers die niet in speelgoed geïnteresseerd zijn ook leuk 😉

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product koopt, ik hier een percentage commissie voor ontvang. Dit kost jou niks.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!