fbpx

Herfstvakantie en druk met de Halloweenoutfits | Kijkje in mijn leven

druk met de Halloweenoutfits

En toen was het alweer herfstvakantie. Hoe dan!? De tijd gaat zo ongelooflijk snel. Deze vakantie hebben we geen uitjes op de planning staan, want ik moet echt beginnen aan onze Halloweenkostuums en die voor het einde van de vakantie af hebben. Het doel is om de kostuums van de meiden en mezelf in ieder geval deze week af te hebben. Dus je begrijpt het al: deze week ben ik druk met de Halloweenoutfits.

Zaterdag

Dit was een heel kort nachtje met al die meiden die behoorlijk herrie kunnen maken. Maar gelukkig is het gezellige herrie. De buren heb ik vrijdagavond maar een appje gestuurd dat er een slaapfeestje is zodat ze snappen waar het gegil vandaan komt. De meiden kijken namelijk een horrorfilm en bij ieder schrikmoment beginnen ze te gillen. Hilarisch! Rond 3 uur in de nacht ben ik het dan wel een beetje zat als ik weer wakker schrik en ga naar beneden om te zeggen dat het nu echt tijd is om te gaan slapen. In de ochtend hoor ik dat ze pas rond vijven zijn gaan slapen. Ach ja..

Voor Marley, en daarmee ook voor haar vriendinnen, begint de dag niet geweldig omdat ze wakker wordt met een aanval. Voor die meiden schrikken omdat ze dit nooit eerder hebben gezien en voor Marley natuurlijk enorm balen. We weten dat slaaptekort een trigger is dus geheel onverwacht komt het niet. Zodra ze weer helemaal oké is, gaan de meiden ontbijten en maken Jenna en ik ons klaar om naar Utrecht te gaan. We zijn namelijk uitgenodigd bij de Mini Verse Pop-up. Aansluitend doen we een rondje Hoog Catharijne en dan weer naar huis. Als je er meer wilt weten over Mini Verse kijk dan mijn TikTok filmpje dat ik erover maakte. Jenna en ik hadden ondanks de vermoeidheid een heel gezellige middag samen.

Zondag

Vandaag slapen we allemaal uit. Na het korte nachtje hiervoor is dit echt nodig. Vooral Marley heeft het nodig, want die wordt pas tegen twaalven wakker. Normaal gesproken maak ik haar altijd wakker omdat ze haar medicijnen op tijd in moet nemen, maar nu was het de keuze: of goed uitrusten of medicijnen. Ik koos voor het uitrusten en dat heeft haar heel goed gedaan. Wel na het ontwaken snel eten en die pil in haar mik, want pas dan kan ik weer opgelucht ademen.

druk met de Halloweenoutfits

Vandaag doen we rustig aan en ik ben druk met de Halloweenoutfits. Vandaag verder met Jenna haar Halloweenoutfit. Eerst een jurk maken, dan de mouwen eraan en dan een hoofddeksel. Ik wil nog niet vertellen hoe of wat, want dat ziet iedereen op mijn Halloweenfeest. Het lukt me om vandaag de jurk en mouwen af te krijgen. Dat schiet lekker op!

Maandag

Vandaag starten we lekker rustig op en dan ga ik eerst boodschappen doen, want alles is op. Daarna ga ik verder met Jenna haar Halloweenoutfit totdat ik de keuken in moet voor het avondeten. Maar Jenna haar jurk is nu echt helemaal af.

Haar hoofddeksel krijg ik na het eten ook af en dan maak ik nog een riem voor haar jurk en is haar outfit echt klaar. We moeten alleen accessoires hebben, maar die kunnen we deze of volgende week nog kopen.

Dinsdag

Vandaag werk ik eerst een paar uur, want ook dat moet gebeuren. Ik moet even een blogpagina maken voor Tessa Luites Fotografie, dan twee blogs redigeren en dan kan ik alvast een blog die ze heeft geschreven inplannen. Daarna werk ik mijn mail weg, dat scheelt later deze week en maandag als de vakantie voorbij is heel veel werk.

Ik heb een leuke samenwerking met Viteezy dus binnenkort meer hierover

Dan ga ik beginnen aan Marley haar outfit en de jurk zonder mouwen is aan het einde van de middag klaar. Woensdag met de mouwen en het hoofddeksel aan de slag en dan is outfit nummer 2 ook klaar.

Woensdag

Vandaag is Alex een dagje vrij en dat maakt dat ik even niet met de meiden bezig hoef te zijn. Ik kan ongestoord een paar uur werken in de ochtend en in de middag maak ik Jenna haar jurk af. Het doel was om in ieder geval drie outfits af te hebben in deze vakantie. Nou, ik denk dat ik alle outfits af krijg. Ik heb wel stof bij moeten bestellen, want ik heb bij het maken van Jenna haar outfit een knipfout gemaakt waardoor ik niet uitkom. Maar dat als het goed is voor het weekend binnen dus ook Alex zijn outfit is deze week helemaal af. Wat een rust gaat me dat volgende week geven.

druk met de Halloweenoutfits
Ik heb altijd maar 1x per jaar schmink enzo nodig en dat beestel ik altijd bij Schminkspecialist

Ik heb ook al onze kleurlenzen en schmink in huis. En ik heb ook lak voor onze tanden besteld. Dat ziet er zo goor uit. Geweldig! Nu hoef ik volgende week alleen nog maar boodschappen voor mijn feest in huis te halen en te genieten van een tof feest. Zo’n zin in!

Donderdag

Vandaag is Alex weer naar zijn werk en starten te meiden zoals iedere dag in deze vakantie weer lekker langzaam op. De meiden gaan dan hun eigen ding doen en ik ga verder met de Halloweenkostuums. Echt een hele saaie week zo, voor jou om te lezen, maar het het is nu eenmaal zo.

Halloween vleermuizen
Vandaag heel veel gratis downloads van de Halloween Vleermuizen. Superleuk!

En vandaag begin ik met met Marley haar jurk die ik ook vandaag af krijg. Dat gaat lekker zo! In de avond dus even niet achter de naaimachine, maar lekker chillen op de bank en met zijn alleen De Verraders Halloween kijken.

Vrijdag

Vandaag is Alex weer een dagje vrij en hij gaat in de middag met de meiden naar het zwembad. En dan kan ik even op mijn gemak de benedenverdieping schoonmaken. Ik ben zo met de Halloweenkostuums bezig dat ik weinig aan het huishouden heb gedaan. Alleen met de was ben ik redelijk bij.

Vandaag eet ik alleen, want ze gaan ook in de avond nog zwemmen. Discozwemmen, zo leuk dat deed ik vroeger ook. En omdat ik echt geen zin heb om alleen voor mezelf te koken, loop in naar de snackbar (ja, lopen want in heb geen auto en geen zin om te fietsen). Dan lekker op de bank mijn patatje pinda en frikandel speciaal oppeuzelen.

Het was geen spannende herfstvakantie want ik ben eigenlijk alleen maar druk met de Halloweenoutfits geweest. Maar we zijn alledrie wel lekker uitgerust en dat is ook wel heel fijn.

Hoe was jouw herfstvakantie of is de herfstvakantie pas begonnen?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!