Duurzaam thuiswerken met het uitwisbaar notitieboek van Correctbook + win! (WINACTIE GESLOTEN)

Hoeveel papier is er de afgelopen weken met het thuiswerken en schoolwerk doorheen gegaan? Ik denk behoorlijk wat kladpapier. Zonde van het papier. Wat nou als je een notitieboekje zou hebben waarin je notities kunt schrijven en wat je als kladbaadje kan gebruiken voor bijvoorbeeld moeilijke sommen die je kind niet snapt, en wat je dan schoon kunt maken en er weer nieuwe dingen in op kunt schrijven? Dat betekent; minder papierverspilling (= minder bomen die gekapt hoeven worden) en minder afval (= beter voor het milieu). Win-win dus! Met een uitwisbaar notitieboek van Correctbook kan dit allemaal! En dat is nog niet alles, want bij iedere aankoop gaat een deel van de opbrengst naar het goede doel. In deze blog vertel ik je alles over Correctbook en de goede doelen. En je maakt ook kans om een Correctbook te winnen!

Uitwisbaar notitieboek Correctbook

Correctbook is een uitwisbaar notitieboek waarmee je papier bespaart. Goed voor het milieu dus. Het is handig voor thuis en ook zeker voor op het werk. Het mooie van zo’n uitwisbaar schrift is, dat je eindeloos kunt schrijven. En iedere keer dat je de notities niet meer nodig hebt, pak je het doekje en veeg je de tekst weg. De Correctbooks zijn in verschillende formaten verkrijgbaar en ook kan je kiezen voor blanco, gelijnde en geruite bladen. De bladen zijn ook los verkrijgbaar, waardoor jij je Correctbook aan kan vullen als je je notities wat langer moet bewaren. Je kan ook een gepersonaliseerd Correctbook aanschaffen. Leuk om te geven en om te jezelf cadeau te doen. Prijzen voor een Correctbook lopen op vanaf €14,95. Geen geld dus!

Handig voor het thuisonderwijs

De afgelopen periode heeft het uitwisbaar notitieboek mij heel veel papier bespaard. Ik heb het namelijk veel gebruikt bij het uitleggen van sommen aan de kinderen. En de kinderen hebben het gebruikt als ze een kladbaadje nodig hadden om sommen uit te rekenen. Nadat ze de som hadden uitgerekend, veegde ik het weg en kon de volgende som gemaakt worden. Geloof me, ik heb enorm veel papier bespaard in de weken dat de kinderen iedere dag thuis waren.

Ideaal voor werk

Naast dat het handig is voor het schoolwerk, is het ook handig voor mijn eigen werk. Ik kan hier to do lijstjes in kwijt. Ik weet het, hier heb ik een bullet journal voor. Maar ik zal heel eerlijk zijn. Ik gebruik mijn bullet journal al even niet meer voor werk. Binnenkort lees je hier meer over.

En dus kwam dit handige notitieboek van pas. Mijn werkdagen zien er anders uit en ik moet regelmatig schuiven met taken omdat er bijvoorbeeld toch meer werk in het begeleiden van de meiden zat. Ik hoef het dan niet door te krassen, maar veeg de taak weg en zet de taak bij een andere dag. Het blijft zo ok nog eens overzichtelijk en aan het einde van de week haal ik alles weg en maak ik een nieuwe to-do-lijst voor de komende week. Je merkt het al, ik kan nu al niet meer zonder mijn Correctbook!

Ook privé handig

Naast dat het uitwisbaar notitieboek handig is voor school en werk, is het ook handig voor privégebruik. Denk aan klusjes die je in huis hebt. Stel, je gaat een kamer opknappen. Dan is het handig om een lijstje te maken met alles wat er gedaan moet worden. Als de kamer klaar is, kan je alles weghalen en heb je geen papier verspild. Maar ook een weekmenu of boodschappenlijstje kan je hierin kwijt.

correctbook steunt kinderen in Afrika

Koop een Correctbook en help de strijd tegen analfabetisme

Er zijn zo’n 250 miljoen kinderen die naar school gaan zonder gebruik te kunnen maken van pen en papier. Hierdoor zijn wereldwijd meer dan 1 miljard mensen boven de 15 jaar analfabeet. In 2014 zag oprichter Sam met eigen ogen in Zuid-Afrika dat de kinderen daar geen pen en papier hadden op school. Het materiaal was te duur en ook zomaar weer op. Zo ontstond zijn missie van oneindig schrijven, voor iedereen. Correctbook is een uitwisbaar notitieboek dat hier én in ontwikkelingsgebieden oneindig mee gaat!

Met de aankoop van een Correctbook kan één kind in Afrika drie maanden lang gebruik maken van dit handige schrijfmateriaal. Hoe mooi is dat! De kinderen krijgen een Correctbook set bestaande uit: een pen, een doekje, extra inkt uit inktpotjes en kluisjes in de klas. Na ieder jaar vervangt Correctbook de boekjes die stuk zijn gegaan en levert Correctbook nieuwe inktpotten om het komend jaar mee te kunnen schrijven. De leraren krijgen een training hoe met de producten om te gaan en de scholen worden gemonitord of het product goed gebruikt wordt. 

Ook Correctbook steunt het Rode Kruis in de strijd tegen het coronavirus

Correctbook heeft in samenwerking met het Rode Kruis een speciale editie van haar uitwisbare a5 notitieboek gelanceerd. Van elk verkocht Rode Kruis Correctbook gaat maar liefst €8,26 naar de bestrijding van het coronavirus dat ons land al weken in de greep houdt. Een gelimiteerde oplage van 10.000 Rode Kruis Correctbooks is geproduceerd met het doel een opbrengst van minimaal €80.000 te realiseren. Wil jij deze speciale Rode Kruis editie? Neem dan snel een kijkje op de website van Correctbook.

correctbook steunt het Rode Kruis

Maak kans op een Correctbook!

Ik mag één exemplaar van het uitwisbaar notitieboek van Correctbook weggeven. Wat je moet doen om kans te maken is heel eenvoudig en staat hieronder omschreven.

Wat moet je doen om kans te maken:

  1. Like Tante Truus Kan Alles en Correctbook op Facebook
  2. Reageer onder het vastgezette bericht op Facebook met: Correctbook. Uiteraard mag je altijd vriendinnen taggen om ze op de hoogte te brengen van deze leuke winactie, maar dit hoeft natuurlijk niet. Heb je geen Facebook? Reageer dan onder dit artikel met: ‘Correctbook.
  3. LET OP: ik zie bij sommige winacties dat niet iedereen zich aan de voorwaarden houdt. Zorg dat je bovenstaand doet om kans te maken.
  4. Meedoen kan t/m woensdag 27 mei 23:59. Ik maak op vrijdag 29 mei de winnaar bekend. De winnaars krijgen altijd persoonlijk bericht en het uitwisbaar notitieboek wordt per post door Correctbook opgestuurd.

Succes!

Waar zou jij het Correctbook voor gebruiken?

Foto’s: ©Correctbook

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt. 

4 REACTIES

  1. Correctbook
    Handig voor al mijn lijstjes. Voor thuis en op het werk lijkt me dit ideaal. En niet onbelangrijk, wat een papier zal het besparen. Ik ben enthoudsiast en doe graag mee.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.