fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een kijkje in mijn leven | Een droom komt uit

een droom komt uit

Weer een nieuwe week en een druk maar gezellig weekje. Er staan deze week veel dingen op de agenda. Ik heb een leuke zakelijk afspraak staan, we zijn uitgenodigd voor een persevent en op donderdag moet er iemand thuis zijn omdat een koerier een verrassing komt brengen. Genoeg te doen en te beleven dus deze week!

Maandag

Vandaag begin ik de ochtend met helpen bij de schooltuinen. Marley haar klas gaat vandaag soep maken en moeten de ingrediënten eerst zelf verzamelen. Dan moet alles gewassen en gesneden worden. En uiteindelijk maken de juffen er een lekker soepje van. Althans de meesten vinden het een lekker soepje. Marley en nog een paar andere kinderen zitten met lange tanden en nemen hooguit twee happen. Na het eten moet er afgewassen worden. Ik blijf het leuk vinden om de kinderen zo bezig te zien. De rest van de ochtend werk ik wat en bereid ik mijn gesprek voor de volgende dag voor.

Een droom komt uit helpen bij de schooltuinen
De ochtend bij de schooltuinen begon met regen, maar gelukkig klaarde het op

In de middag heeft Jenna zwemles en de laatste les van de maand is altijd kijkdag. Ze gaat zo hard met dat zwemmen. En dan te bedenken dat ze de eerste paar lessen bang was om water in haar gezicht te krijgen en al helemaal niet aan duiken moest denken. Nu zwemt ze zonder bandjes, zonder jurkje en zonder plankje. Trotse mama hier hoor!

Dinsdag

Ik begin mijn ochtend met coaching. Normaal gesproken plan ik begin van de maand en eind van de maand een coachgesprek met mijn businesscoach in, maar door zieken en verjaardagen moest ik schuiven waardoor ik nu na een week alweer een gesprek had. Maar het gekke is dat ik na een week alweer mooie dingen kon laten zien. Daarna heb ik een ochtendje bij STAGE Kitchen & Café gewerkt. Ik had een afspraak met een leuke dame om een samenwerking te bespreken en besloot om de bij STAGE af te spreken omdat ik daar rustig kan werken en praten.

Een ochtendje werken bij STAGE Kitchen & Café

Het was een fijne afspraak waar we eigenlijk zouden kijken hoe we een samenwerking op zouden kunnen zetten. Maar uiteindelijk heb ik mijn afspraak met een paar opdrachten naar huis gestuurd haha. Ze wist niet zo goed welke kant ze op wilde met haar business en dan is het belangrijk om eerste daarmee aan de slag te gaan voordat je überhaupt aan samenwerkingen denkt. Ik heb haar genoeg stof gegeven om over na te denken en over een tijdje gaan we weer koffie drinken om te kijken waar ze staat en hoe we een samenwerking op kunnen zetten. Tja, het coachen en helpen zit er bij mij gewoon in en ik ben blij dat ik iemand weer een beetje op weg heb kunnen helpen.

Woensdag

Vandaag is de dag dat dromen een uitkomen. Want vandaag zijn we te gast bij een persevent. De nieuwe Hatchimal die op 5 oktober onthuld wordt mogen wij alvast zien. Maar omdat het allemaal nog een groot geheim is kan ik jullie er niet meer over vertellen. Nog even geduld dus. Maar vrijdag lezen jullie er alles over op mijn blog! Maar waarom een droom die uitkomt? Vorige jaar zag ik bij andere bloggers en influencers steeds leuke filmpjes en foto’s voorbij komen dat ze op dit soort events waren. En ik dacht alleen maar dat het nog jaren zou duren voordat ik ook zo’n uitnodiging zou krijgen. En nu een jaar later loop ik zelf op zo’n even rond.

Een droom komt uit met Meisje Djamila op de foto
Met Meisje Djamila op de foto

Maar niet alleen mijn droom kwam uit. Ook Marley en Jenna hadden een topdag. Zij mochten namelijk Meisje Djamila ontmoeten. Hun idool! Ze kijken regelmatig de filmpjes van Meisje Djamila op YouTube en nu mochten ze haar ontmoeten, met haar praten en met haar op de foto. Nou, je krijgt mijn meiden niet snel stil maar nu waren ze toch echt onder de indruk! Bij thuiskomst ligt er een briefje in de brievenbus dat er een pakket bij de buren is afgegeven: het bloemen- en plantenpakket van Een 10 voor de Juf. Leuk!

Donderdag

In de ochtend heb ik een afspraak, maar gelukkig is Alex thuis want er moet iemand thuis zijn. Er wordt per koerier iets bezorgd en ik heb geen idee wat. Het enig dat ik weet is dat ik thuis moet zijn. In de middag werk ik daarom beneden zodat ik zeker weet dat ik de bel hoor en de verrassing niet misloop.

Een droom komt uit unicorn verrassingen
Allemaal unicorn verrassingen voor ons

Als de koerier dan aanbelt heeft hij twee dingen; een grote doos van Life of Pie Amsterdam en nog een doos. In de ene doos zit een gigantische Unicorn taart en in de andere doos een Poopsie Surprise Unicorn. Wat worden we toch verwend! Binnenkort lees je op mijn blog meer over de Poopsie Surprise Unicorn.

Vrijdag

Vandaag is poets- en boodschappendag. In de ochtend wil ik van alles in huis, maar er komt niks van. Ik hang een beetje op de bank en heb helemaal geen zin om iets te doen. Ik wil altijd een schoon huis, maar dan moet je er wel wat voor doen. De zin komt niet, maar ik besluit me eroverheen te zetten en toch maar wat te gaan doen.

Een droom komt uit boodschappen doen als je trek hebt werkt niet
Boodschappen doen met je dochter en allebei trek hebben is niet handig 😉

Jenna is altijd om 12 uur klaar op vrijdag dus in de middag ben ik lekker met haar bezig en als Marley klaar is van school ga ik met Marley gezellig boodschappen doen. Niet echt een goed idee, want we hebben allebei trek en gooien eigenlijk alleen maar slechte dingen in de kar. Slecht, maar wel lekker. Ach het is weekend….

Weekend

Alex met dit weekend werken en omdat hij hele vroege diensten heeft gaat hij met de auto. De meiden en ik blijven dit weekend daarom lekker thuis. Het was ook een drukke week dus een beetje uitrusten kan geen kwaad. We zitten niet stil hoor, want de slaapkamer van de meiden en de speelkamer is een zwijnenstal dus die moeten ze opruimen en ik help ze een beetje. Maar we maken ook alvast leuke knutsels voor de Dag van de Leraar op 5 oktober. Verder kijken we tv, doen we spelletjes, lezen wat en spelen de meiden buiten. En als zij buiten spelen ga ik aan de slag met een nieuwe waterverf tekening van de meiden. Het moet een herfsttekening worden die ik ook voor mijn bullet journal zal gebruiken. Ja ik weet het als je dit leest is het al oktober. Deze week komt het bullet journal artikel online!

Een droom komt uit knutselen voor de juffen
Druk aan het knutselen voor de juffen

Zaterdag hadden Alex en ik een datenight. En zijn we naar het Stadstheater in Zoetermeer geweest voor een toneelvoorstelling. En ik ga eigenlijk nooit naar toneel. Als ik naar het theater ga dan ga ik naar cabaretiers of musicals, maar ik wilde eens wat anders. Iets nieuws proberen. En ik heb zeker geen spijt van mijn keuze. Binnenkort ook hier meer over!

Een droom komt uit

We hadden een mooie week. Dromen die uitkwamen, nieuwe mensen ontmoet en nieuwe dingen gedaan. Zo’n week waar je wel een tijdje op kan teren. Ik ben benieuwd wat de nieuwe week ons gaat brengen. En natuurlijk hoop ik weer op allemaal positieve en leuke dingen.

Ik wens jou ook een mooie en positieve week toe!

Liefs,
Irene

 

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product koopt, ik hier een percentage commissie voor ontvang.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!