fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een heerlijk paasweekend met mijn gezin in Landal

Een heerlijk paasweekend met mijn gezin in Landal

Ik heb iets gedaan wat ik nooit eerder heb gedaan. Afgelopen vrijdag zaten we aan het ontbijt en ik zei dat ik zin had om op vakantie te gaan. Alex en de meiden riepen in koor: “Ik ook!”. En dus heb ik mijn laptop aangezet en een lang weekend Landal geboekt. En dat is iets wat ik nooit zou doen. Ik ben namelijk van het (ruim) van te voren plannen, (lijstjes maken,) rustig inpakken en boodschappen doen. En nu had ik geboekt, moest ik in gaan pakken, boodschappen doen en drie uur later zaten we in de auto op weg naar Drenthe.

Doe eens gek

Ik heb gewoon eens buiten de lijntjes gekleurd, out of the box gedacht. Wat dit met me heeft gedaan vertel ik in een volgend artikel. In dit artikel neem ik jullie met een paar foto’s mee naar een heerlijk paasweekend met mijn gezin in Landal; Het land van Bartje. Mijn allereerste plog aka photolog 😉

Een heerlijk paasweekend met mijn gezin in Landal
Op weg naar Drenthe. Helaas een uur in de file gestaan dus bijna 3,5 uur over gedaan.

 

Een heerlijk paasweekend met mijn gezin in Landal
Onze ‘villa’. Was even wennen, want we zijn wat meer ruimte gewend. Uiteindelijk had het wel wat dat het zo’n knusse stacaravan was. Gaan we zeker nog een keer doen!

 

Een heerlijk paasweekend met mijn gezin in Landal
Toen we aankwamen moest Indy natuurlijk even uitgelaten worden en dus zijn we met zijn allen op pad gegaan. Even op verkenning en alvast was speeltuinen uitproberen. Marley wilde met Indy op de foto.

 

Een heerlijk paasweekend met mijn gezin in Landal
Natuurlijk werden er spelletjes gespeeld onder het genot van wat chippies. En bij dit potje won Jenna gewoon. Ze is echt heel goed in dit spel. En Marley kan gelukkig goed tegen haar verlies en zei dat ze het heel knap van haar zusje vond. Zo lief!

 

Plog #1 Een heerlijk paasweekend in LandalEen heerlijk paasweekend met mijn gezin in Landal
Uiteraard hadden we ook een lekker paasontbijtje met verse jus en warme croissantjes die papa bij het winkeltje had gehaald. Maar de meiden hadden natuurlijk meer oog voor de chocolaatjes 😉

 

Een heerlijk paasweekend met mijn gezin in Landal
De meeste mensen gaan gourmetten met Pasen. Wij eten gewoon zelfgemaakte shoarma met patat. En het was heerlijk!

 

Een heerlijk paasweekend met mijn gezin in Landal
Gekke meiden. Van wie zouden ze het hebben?!

 

Een heerlijk paasweekend met mijn gezin in Landal
Als er een ponsranch op het vakantiepark is, dan moet daar gebruik van worden gemaakt. Jenna mocht op Joy rijden.

 

Een heerlijk paasweekend met mijn gezin in Landal
En Marley mocht op Lena rijden. Ze vonden het allebei geweldig en willen nu op paardrijden. Oeps!

 

Een heerlijk paasweekend met mijn gezin in Landal
En toen was het alweer tijd om naar huis te gaan. Onderweg even een pitstop; even wat drinken en wat chippies. En toen nog een uurtje in de auto. Sorry, mijn meiden kunnen niet zo goed normaal doen. Dit is hoe ze zijn. Beter wordt het niet 😛

Genieten met een hoofdletter G

Zoals je kunt zien waren het vier heerlijke dagen. We zijn iedere morgen wezen zwemmen en ik heb daar een aantal angsten overwonnen. Ik mag er zijn in bikini (mijn mantra als ik in het zwembad ben) en nog een belangrijker ik durfde samen met Marley van alle snelle glijbanen. De afgelopen jaren ben ik zo’n schitterd geworden; ik word duizelig op de schommel, durf niet meer in achtbanen en durf(de) dus ook niet van snelle en hoge glijbanen in het zwembad. Jeeee! En wat echt superlief was, was dat Marley tegen mij zei dat ze trots op me was. Dan smelt je toch gewoon <3

Het land van Bartje

Het land van Bartje is echt een heel leuk vakantiepark voor jong en oud. Er is genoeg te doen. Wij hadden een stacaravan omdat er verder niets meer beschikbaar was. We willen zeker weer een keer terug, maar dan gaan in een boerderij. Want tja, we zijn verwend en houden van wat meer ruimte. Maar het was echt heel goed te doen. Het was schoon en dat is voor mij echt heel belangrijk. Ik vind het gauw ergens vies en ga dan echt half over mijn nek. Maar het was echt heerlijk vertoeven en we hebben het heel fijn gehad met zijn viertjes (en Indy natuurlijk!).

Hoe vinden jullie mijn allereerste plog? 

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!