fbpx

Een korte werkweek | Kijkje in mijn leven

korte werkweek

Nomaal gesproken start een ‘Kijkje in mijn leven’ op zaterdag. Maar je hebt vorige week al kunnen lezen hoe mij paasweekend was. Daarom begint dit weekoverzicht op dinsdag. En het was natuurlijk sowieso een korte werkweek. Dat wil trouwens niet zeggen dat het een rustig weekje is, want ik heb genoeg te doen!

Dinsdag

Na zo’n heerlijk lang paasweekend, valt het altijd weer een beetje tegen als de wekker gaat. Gelukkig ging mijn wekker wel iets later omdat Alex thuis was en hij de honden uit kan laten en Marley haar lunch klaar kan maken. Jenna heeft een studiedag dus zij kan lekker uitslapen. Ik begin mijn werkdag met mijn businessbuddy’s. Even bijpraten en inchecken bij elkaar. Altijd fijn. Dan weer aan het werk.

korte werkweek
Marley had er weer zin in haha

In de middag hebben we het rapportgesprek van Marley en hoe trots kan je toch zijn. Ik was dit natuurlijk ook al bij haar eerste rapport, maar nu hoor ik nog meer lovende woorden en dan kan je als moeder niks anders zijn dan trots. Als je nu al van de mentor hoort dat ze over gaat, dan zegt dit wel genoeg. Zo fijn! Helemaal als je weet waar ze vandaan komt.

Woensdag

Vandaag is mijn vrije dag, maar je kent het vast wel dat er weinig tijd voor jezelf is. Ik sta vroeg op om alvast wat aan mijn studie te doen en tussendoor worden er wasje gedraaid, opgehangen, opgevouwen en opgeruimd. Ik ruim beneden de zooi op en gooi er een stofzuiger en dweil doorheen. Ik heb maandag schoongemaakt dus ik ben vandaag snel klaar. Daarna ga ik sporten. Want dat is er deze wee ook weer bij in geschoten. an gauw douchen en Jenna halen.

Omdat Jenna de hele middag met Alex meerijdt met Alex in de Randstadrail die hij vandaag bestuurt en Marley nog op school zit, kan ik nog even aan mijn studie zitten. Ik ben nog niet helemaal bij, maar ik heb een flinke achterstand bijgewerkt en ben gelijk weer gemotiveerd om weer meer tijd in mijn studie te steken.

Donderdag

Vandaag ben ik de hele dag bezit met mijn website voor Tante Truus Kan Alles. Heb je al gezien dat hij anders is? Als het goed is werkt alles ook zoals het zou moeten en ik ben heel blij met de nieuwe layout. Doordat ik hier de hele dag mee bezig ben, komt er weinig van de rest van mijn werk. Maar goed dit is ook belangrijk.

Volgens mij wilden de hondjes ook mango

Ik merk dat ik na al die drukke en gezellige dagen én lange werkdagen best moe ben. Dus ik ga lekker op tijd mijn bed in om te lezen en voor ik het weet vallen mijn ogen dicht.

Vrijdag

En toen was het alweer vrijdag! Wat gaat de tijd toch snel. En helemaal na zo’n lang weekend. Ook vandaag ben ik nog bezig met mijn website. Maar ik heb ook een bespreking met iemand wiens website ik mag gaan bouwen en ontwerpen. Weer heel veel zin in. Ik zal binnenkort wel wat meer delen over de websites die ik tot nu toe heb ontworpen en gebouwd. Zo leuk om te doen!

Jenna maakte haar werkstuk over Johannes Vermeer af en deze foto moest er natuurlijk ook bij

En dan is het alweer snel tijd om Jenna uit school te halen. Ze gaat bij een vriendinnetjes spelen dus ik werk nog wat en ga dan met Marley serie kijken. Tijd om te genieten van het weekend. Zin in!

Hoe was jouw korte werkweek?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!