fbpx

Cadeautip: Een origineel en betaalbaar cadeau van hout

een origineel en betaalbaar cadeau van hout

De tijd van cadeautjes komt er weer aan. Eerst Sinterklaas en dan is het voor je het weet alweer kerst. Wij vieren Sinterklaas altijd heel uitbundig met veel cadeautjes. Maar ja wat wil je als je nog kleine kinderen hebt. Ik ben stiekem meer het kersttype; een mooi versierde echte kerstboom met veel cadeautjes eronder. Maar vaak is het lastig om een origineel cadeau te verzinnen. Je hoeft niet meer verder te zoeken, ik heb een origineel en betaalbaar cadeau van hout voor jou gevonden.

Gepersonaliseerd cadeau

Want hoe leuk is het om iets te krijgen wat speciaal voor jou gemaakt is. Iedereen vindt dat leuk! Zo kan je bij Creative Use of Technology een houten horloge laten graveren of wat dacht je van een houten hoesje voor een Samsung of iPhone en daar een eigen tekst in laten graveren. Zo kan je bijvoorbeeld een mooie quote laten graveren, of een lieve tekst speciaal voor degene voor wie het hoesje is. En ben je inspriratieloos? Dan zijn er ook standaard quotes.

Creative Use of Technology

Bij Creative Use of Technology wordt gebruik gemaakt van 3D print en lasersnijden. Zo verkopen ze nog veel meer mooie en originele producten; van sieraden tot schilderijen van karton. En dit zijn echt kunstwerkjes. Zo zag ik een uitsnede van Bob Marley op karton. Heel gaaf! Echt de meest prachtige creaties heb ik voorbij zien komen op hun website. Toen ik dus iets mocht uitkiezen op hun website was het echt moeilijk. Ik kon niet kiezen. Het liefst had ik een hoesje voor mijn nieuwe iPhone 8+ uitgekozen en dan natuurlijk met een eigen tekst. Maar die hebben ze helaas nog niet.

een origineel en betaalbaar cadeau van hout

 

Lasergesneden quotes voor aan de muur

Ik roep al een tijdje dat ik het huis wil opknappen en de woonkamer wat gezelliger wil maken. Dus koos ik voor een mooie quote voor op de muur. Maar wij hebben witte muren en de quote is van wit hout. Dus moest er ook een muurtje worden geverfd. Ik koos voor de prachtige kleur Early Dew van Flexa. En hier komt de quote mooi naar voren. Ik ben er zo blij mee. Door mijn burn out heb ik geleerd dat het zo belangrijk is om te doen waar je blij van wordt. Daarom koos ik voor de tekst: “Do more of what makes you happy”. En aangezien ik iedere dag meerdere keren aan de eettafel zit, word ik er op deze manier continu aan herinnerd.

Inspirerende teksten

Ik heb dezelfde quote ook in het klein voor mijn werkplek op zolder. Ik vind het zo’n inspirerende quote dat ik die ook op mijn kantoor wilde hebben. Die moet ik nog wel ophangen omdat mijn kantoor/werkplek nog niet helemaal af is. Maar ik miste ook nog iets aan de muur in de gang/hal en daar koos ik voor de tekst: “Be somebody who makes everybody feel like somebody”. Geen verdere uitleg nodig toch? En de hal is nu echt helemaal af. Ben helemaal happy met de mooie quotes.

een origineel en betaalbaar cadeau van hout

 

Een origineel en betaalbaar cadeau van hout

Wil jij nou ook zo’n mooie quote aan de muur of een ander mooi origineel cadeau voor jezelf of een ander kopen? Kijk dan zeker even op de site van Creative Use of Technology. De grote quote die ik heb kost €75 en het kleine formaat is maar €10 (een leuk schoencadeautje dus). Maar ze hebben zoveel meer andere mooie producten zoals hele gave klokken en andere wanddecoratie. En je hebt al een gepersonaliseerd houten hoesje voor mobiel voor €25! Het is echt de moeite waard om even een kijkje te nemen.

Vind jij het soms ook zo lastig om een leuk en origineel sinterklaas- of kerstcadeautje te bedenken?

 

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!