fbpx

Een portret van je gezin, maar dan anders (+kortingscode)

Portret van je gezin - Klaar is Kunst

Een paar weken geleden had ik een hele leuke en fijne samenwerking en mocht ik geweldige portretten van de honden laten maken. Maar het kan natuurlijk niet zo zijn dat de honden een mooie plekje aan de muur hebben en de rest van het gezin niet. Bij Klaar is Kunst staat je gezin centraal en wordt er een mooi portret van je gezin gemaakt. Zoals je begrijpt aarzelde ik geen moment en liet ik een kunstwerk van mijn gezin maken.

Klaar is Kunst

Twee creatieve vrouwen, Romee en Femke, hebben de handen ineen geslagen om te doen wat ze het leukst vinden: creatief bezig zijn. Dit werd Klaar is Kunst. Bij Klaar is Kunst toveren ze een foto van jouw gezin om tot een echt kunstwerk. Een mooie herinnering op een artistieke manier vastgelegd en waar je nog vaak met een lach naar kan kijken. Een herinnering die voor altijd blijft.

Hoe werkt het

Een portret van je gezin bestellen is heel eenvoudig. Je upload een foto waar je met je hele gezin opstaat naar Klaar is Kunst. Heb je geen recente foto waar jullie allemaal opstaan? Geen probleem, je kan ook losse foto’s uploaden. Je hebt de keuze uit drie stijlen; een handgetekend familieportret, een modern familieportret of een lijntekening familieportret. Binnen die drie stijlen heb je de keuze uit verschillende achtergronden, formaten en omlijstingen. Als je al je keuzes hebt doorgegeven gaat Romee of Femke ermee aan de slag en je krijgt een mail als het familieportret klaar is. Je kan nu nog aangeven of je iets anders zou willen of dat het helemaal goed is. Mocht je nog iets anders willen, wordt dit aangepast. Zo niet, wordt jouw familieportret definitief afgedrukt en naar je toe gestuurd.

Snelle verwerkingstijd

Wat ik heel fijn vind, is dat de verwerkingstijd heel kort is. Binnen 1 tot 3 werkdagen nadat je bestelling is geplaatst ontvang je het voorbeeld in je mailbox. Dat vind ik dus echt heel snel. Na akkoord van het voorbeeld duurt het 2-3 werkdagen voordat je je kunstwerk thuis hebt. Die bezorgtijd is ook afhankelijk van de bezorgdienst. Gelukkig krijg je wel een Track&Trace code zodra je bestelling is overgedragen aan de bezorgdienst. Zo kan je zelf in de gaten houden wanneer het afgeleverd wordt.

Een echt kunstwerk

Als je het voorbeeld krijgt is het zo leuk om te zien hoe goed je je gezin herkent. Ik had een foto van Jenna haar communie uitgekozen en je zag gewoon echt dat wij het zijn. Maar dan is het toch nog wel even spannend hoe de poster eruitziet. Dat is toch anders dan een fotootje in je mailbox. De uiteindelijke poster is een echt kunstwerk. En moet gewoon een mooie plek in huis krijgen. Het is niet alleen leuk in je eigen huis, maar ook leuk om cadeau te geven. Je kan natuurlijk ook een portret laten maken waar je met een goede vriendin of met je zus opstaat.

Portret van je gezin - Klaar is Kunst

Een portret van je gezin, maar dan anders

Ik zou niet zo snel een gezinsfoto in de woonkamer ophangen. Maar dit portret is toch wel bijzonder, want het is een foto van Jenna haar Eerste Heilige Communie. Het leuke is dat we niet direct op de personen in het portret lijken, maar toch zie je dat wij het zijn. Ik heb het portret op een prominente plek gehangen, want je ziet het gelijk hangen zodra je de woonkamer inloopt. En deze plek verdient het ook. Ik krijg van iedereen leuke en positieve reacties op ons gezinsportret. Je snapt wel dat ik er echt heel blij mee ben en het iedereen kan aanraden!

Bestel een portret van jouw gezin met korting

Ik mag van Klaar is Kunst mijn lezers een leuke korting geven. Ga naar Klaar is Kunst en gebruik de code: IP25 en krijg 25% korting op jouw bestelling. Wacht niet te lang, want de code is geldig t/m 21 augustus.

Laat je het me weten als je ook een portret van je gezin hebt laten maken?

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt. 

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!