fbpx

Een kijkje in mijn leven | Een week vol beauty

Een week vol beauty

Afgelopen week had ik weer een druk programma. Ik begin de week met een beautybeurs en bijna iedere dag doe ik iets wat met beauty en schoonheid te maken heeft. En zo is het naast werken en genieten van mijn gezin vooral een week vol beauty!

Maandag

Vandaag ga ik iets doen wat ik nooit eerder heb gedaan. Ik ga met een vriendin naar Beauty Trade Special. Ik heb heel leuk van Beauty Booking twee kaarten gekregen. Deze beautybeurs is veel groter dan ik dacht. We kijken onze ogen uit. Zoveel mooie beautymerken. En het merendeel kende ik niet eens! Er ging een wereld voor me open haha.

De achterdeur is geschuurd en kan in de grondverf
Alex is bijna klaar. Alleen nog de deur schuren, in de grondverf en aflakken

Als ik eind van de middag thuis ben wil ik eigenlijk nog werken, maar ben best moe van onze dagje beurzen. Ik besluit daarom lekker niks te doen.

Dinsdag

Vandaag sta ik iets eerder op, want ik heb gister niet gewerkt en wil niet achterlopen. En ik ga later deze ochtend ook nog mijn nagels laten doen bij Vingerverf. En dat gaat ook ten koste van mijn werktijd. Dus lekker vroeg aan de slag!

Een week vol beauty en nieuwe nagels

Mijn nagels zijn weer gedaan en ik vind ze weer prachtig. Ik wilde vrolijke lentekleurtjes en die heb ik. Helemaal happy ben ik!

Woensdag

Vandaag is echt een dagje hard werken. De meivakantie komt eraan en dan zijn de kinderen thuis. Ik zal dan wel wat werken, maar dat zal alleen tussendoor zijn als de meiden buiten spelen zijn. Dus vandaag een dagje hard werken.

Zo blij met de zwarte kleur van de ramen en de deur
Alleen nog in de lak, maar ik ben al zo blij met hoe het eruitziet!

Ook in de avond werk ik nog even door. Het is zo fijn dat Alex op woensdag altijd thuis is, want ik kan dan echt meters maken.

Donderdag

Ook vandaag sta ik vroeg op en begin dan al te werken, want ik heb vandaag een druk dagje. Naast werken worden ook mijn wimpers gedaan. Ik ben dus weer helemaal het vrouwtje deze week. Het is wel echt een beautyweekje zo.

uitnodiging gemaakt
Jenna is bijna jarig dus ik ben al begonnen met het maken van de uitnodiging voor haar kinderfeestje

Ik doe in de middag boodschappen omdat ik vrijdag op school ga helpen bij de Koningsspelen. In de avond heb ik een bijeenkomst in de kerk voor Marley haar Eerste Heilige Communie. Een interessante avond waar ik vooral ook leer hoe Pasen in andere culturen wordt gevierd. Leuk om te horen allemaal!

Vrijdag

Vandaag zijn de Koningsspelen. En ik help vandaag bij groep 1, 2 en 3. Ze krijgen circusles en ik help bij de jongleer ringen. Zo leuk om die kleintjes bezig te zien. En het weer zit ook mee. Het is fris, maar het zonnetje schijnt dus het is geen straf om lekker buiten te zijn.

Koningsspelen
©PetravandenBos Jenna is helemaal gefocust tijdens het balanceren van de kegel op haar hand 😉

Je begrijpt denk ik wel dat ik in de middag helemaal niks doe. Ik vind het altijd leuk om op school te helpen, maar ben erna altijd helemaal op. Dus lekker met de beentjes omhoog!

Zaterdag

De meiden gaan in de ochtend naar de kerk om een Palmpasenstok te versieren. En terwijl zij lekker aan het knutselen zijn ruim ik thuis de boel een beetje op en maak schoon. Ik verwen mezelf ook nog op een schubje en een maskertje, want ik merk dat mijn gezicht daar wel even behoefte aan heeft. De wasjes worden gedraaid en gevouwen en zo vliegt er 1,5 uur voorbij en zijn de meiden alweer thuis.

Een week vol beauty en de curly girl methode bij kinderen
Haartjes weer gewassen en zoals je ziet werkt de curly girl methode ook bij kinderen 😍

In de avond komen onze buren gezellig een drankje doen. Het is een gezellige avond en de biertjes en wijntjes smaken ons goed haha. Als ze midden in de nacht naar huis gaan, besef ik dat ik morgenochtend met de meiden naar de kerk ga. Dat wordt dus een kort nachtje, maar het was het zeker waard!

Zondag

We beginnen de ochtend met een viering in de kerk. De meiden zingen in het kerkkoor en vandaag, in de aanloop naar Pasen, is het Palmzondag. De palmpasenstokken die de meiden en andere kinderen hebben versierd worden vandaag uitgedeeld aan de ouderen. Marley wil haar palmpasenstok aan Alex’ oma geven. Dus na de viering gaan we eerst langs opa en oma en dan naar oma-oma.

Ooievaar op haar nest
Als je goed kijkt zie je de ooievaar op haar nest

De rest van de middag maak ik af waar ik gister aan begonnen was; bedden verschonen, stoffen, stofzuigen en ga zo maar door. Eigenlijk had ik ook nog willen strijken maar heb er zo geen zin in. Ik laat het dan ook lekker liggen. Morgen weer een dag 😉

Een week vol beauty

En heb ik iets teveel gezegd? Het is echt een week vol beauty, toch? Aankomende week heb ik ook een aantal leuke dingen op het programma staan, maar zal ik vooral bezig zijn met het schrijven van een voorraadje blogs voor in de meivakantie.

Wat zijn jouw plannen voor komende week?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!