fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een kijkje in mijn leven | Een week vol energie, creativiteit en leuke uitjes

Vorige week zat ik niet echt lekker in mijn vel. Ik liep mezelf toch weer wat voorbij en stond niet stil bij mijn gevoel. Ondanks de burn out vind ik dat dus nog steeds lastig. In de loop van die week heb ik mezelf wat meer lucht gegeven en merkte iedere dag verschil. Deze week begin ik weer vol goede moed. En wat niet gaat, gaat niet. Zoals Elsa dan mooi zingt: ‘Laat het los, laat het gaan…’. En dat resulteerde in een week vol energie, creativiteit en leuke uitjes.

Maandag

Vandaag heb ik eerst een paar blogartikelen geschreven. Maar ik merk dat ik weinig inspiratie heb. Dan kan ik nog uren doorgaan zonder dat er iets goeds uit mijn handen komt, maar ik kies ervoor om het dan morgen weer te proberen. Ik ga daarom aan de slag met de illustraties die ik heb gemaakt. Ik heb een scanner besteld en die is dit weekend geleverd. Ik ga eens even kijken hoe ik deze leuke illustratie om kan toveren naar leuke kaartjes.

Een week vol energie print van mijn illustratie
Een print van mijn illustratie pronkt al in de gang

Ik heb al een tijdje Photoshop, maar doe er eigenlijk niks mee. Vandaag is een prima dag om ermee te gaan stoeien. En na een paar uurtjes ben ik alweer een stuk wijzer. Er zullen ongetwijfeld nog veel meer mogelijkheden zijn, maar ik ben al erg tevreden met wat ik er nu mee kan.

Dinsdag

Oh jongens wat is dat zonnetje toch heerlijk vandaag. Ik krijg al echt een lentegevoel. Het is nog fris ja, maar dat zonnetje doet echt wonderen. Heerlijk! Ik krijg weer zin om een flink stuk te wandelen. Ik moet namelijk heel eerlijk bekennen dat ik al weken niet gewandeld heb. Wel de kortere wandelingetjes, maar een flink stuk wandelen niet. Vanaf nu ga ik weer trouw iedere week (of een paar keer per week) een goed stuk wandelen. Heerlijk!

tulpen schilderen
Door het mooie weer krijg ik inspiratie om te schilderen. Dit keer tulpen in een vaasje

Ondanks het lekkere weer is er geen zin en inspiratie om te schrijven. Morgen weer een dag, zullen we maar denken. Ik ga wel lekker aan de slag met mijn illustraties. Ik denk dat dit ook de reden is dat het schrijven niet lukt. Ik zit in een lekkere flow met tekenen en schilderen dus mijn focus ligt daar nu. Ach, gelukkig heb ik vooruit geschreven en is er geen druk. Heerlijk dat ik dan deze keuze kan maken.

Woensdag

Vandaag ga ik iets heel leuks doen. Ik ben namelijk model voor een vriendin die wimperextensies gaat zetten. Ik heb nog nooit wimperextensions gehad dus ik was reuze benieuwd. En man, wat is het mooi geworden! Ik geloof dat ik er een nieuwe ‘verslaving’ bij heb haha.

Een week vol energie ladies night

In de avond ga ik met een vriendin naar de Ladies Night bij Kinepolis. Het is weer een gezellige boel! We krijgen bij binnenkomst een zakje patat en een snack en er is keuze uit een glaasje wijn, fris of water. Er staan leuke kraampjes met sieraden, kleding en nog veel meer. De film ‘Verliefd op Cuba’ is ook zeker een aanrader als je van een leuke comedy houdt. Een feel good film waarbij je niet hoeft na te denken. Ik heb een paar keer heel hard moeten lachen. In de pauze was er ook weer een loterij. Geen prijs voor ons, maar wij hebben ons weer prima vermaakt.

Donderdag

Deze ochtend is het Valentijnsdag en ik word gewoon verrast met een prachtige bos rozen. Tien rode rozen omdat het onze 10 Valentijnsdag is en een witte voor de volgende. En dat terwijl we niet aan Valentijn doen. Gelukkig had ik nog een Valentijnsoverhemd liggen 😜

Een week vol energie valentijnsboeket

Vandaag staan een paar dingen op de planning; bezoekje aan de neuroloog, Ikea en de bedden worden bezorgd. Bij de neuroloog was gelukkig alles goed en Marley hoeft pas weer over een half jaar terug. Bij de Ikea wilde ik even kijken voor wat dingen voor in de slaapkamer van de meiden en mijn kantoor. Ik heb me dit keer in kunnen houden. Toen naar huis want de nieuwe bedden van de meiden worden bezorgd.

Vrijdag

Het is weer vrijdag en dat betekent boodschappen doen. Mijn favobezigheid hoor, NOT! Gelukkig ben ik ook vandaag nog vol energie. En ik moet zeggen dat ik sinds ik een weekmenu gebruik, het al een stuk minder erg vind om boodschappen te doen. Dus mijn boodschappenlijstje in de hand (nou ja, een app op mijn telefoon) ga ik alle schappen weer langs en haal voor de hele week boodschappen.

Even samen op de iPad
Even samen een youtube filmpje kijken voordat ik haar de hele middag niet meer zie

En aangezien Jenna alleen even thuis wat eet en dan met de kinderen van de BSO gaat spelen, ga ik maar de boel beneden opruimen en schoonmaken. Scheelt weer in het werkend 😉

Zaterdag

Vandaag gaan we dan eindelijk met mijn kantoor aan de slag. Het plafond wordt gewit en de muren geverfd. Ook wit. Dus eigenlijk wordt heel de kamer gewit haha. Op één van de muren stond een schildering van Woezel en Pip. Die had een vriend van Alex gemaakt toen ik zwanger was van Marley. En nu na 9 jaar is het tijd om afscheid te nemen van Woezel en Pip. Best gek. Maar het voelt goed. Alleen laten deze twee hondjes zich niet zomaar wegjagen. Ik denk dat er nog een laag of twee overheen moet.

Een week vol energie woezel en pip

Aan het eind van de middag gaan we naar de verjaardag van mijn zwager. En daar wordt het barbecue seizoen geopend! Heerlijk weer die sateetjes van mijn schoonvader op de barbecue!

Zondag

Vorige week ging ik nog met Marley op stap. Deze ochtend is Jenna aan de beurt. We gaan saampjes naar Maya: De Honingspelen bij de Kleuterbios van Kinepolis. Jenna werd weer geschminkt en het is weer supergezellig zo saampjes. De film is ook echt een aanrader voor de jongere kinderen. Jenna en ik vonden hem erg leuk! En na afloop kreeg ze natuurlijk een diploma van Kinepolis.

Een week vol energie maya de honingspelen
Gezellig met mijn meisje naar Mays: De Honingspelen

In de middag ruim ik de slaapkamers op en maak schoon. Ook mijn bureau (die nog in de slaapkamer staat) is ontploft en dus hoogste tijd om op te ruimen. Anders begint mijn week niet echt fijn. Op maandag beginnen met je bureau opruimen is niet echt motiverend, kan ik je zeggen.

Een week vol energie en creativiteit

Als je naar je gevoel luistert zit je altijd beter in je vel. Maar op de één of andere manier presteer ik het toch om dan toch dat gevoel te negeren. Gevolg; weinig energie en niet echt vrolijk. Gelukkig herpak ik mezelf dan ook wel weer redelijk op tijd. En doe meer van de dingen die me blij maken en energie geven. Maar ik neem ook de tijd om te rouwen en te treuren. Want het moet er toch uit. En dat lucht op. Je kan dan weer verder. En vaak na dit soort periodes ontstaan de mooiste dingen. Je hoofd is leeg en er ontstaat ruimte voor nieuwe ideeën en creativiteit. Je bent weer vol energie en je kan weer voor 100% genieten van de dingen die je doet ipv voor maar 80%. Op naar weer zo’n goeie week!

Wat doe jij om op te laden of om bepaalde dingen een ‘plekje’ te geven?

Ik wens je een mooie week vol energie en hoop dat het zonnetje weer lekker veel schijnt!

Liefs,
Irene

 

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!