fbpx
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Een week vol snot | Kijkje in mijn leven

Een week vol snot maar wel mooie rozen gekregen

Gelukkig was het een lang Pinksterweekend, want de meiden en ik lopen alledrie te snotteren. En als we dan dinsdag weer naar school en werk gaan, wordt het snotteren alleen maar erger. Het is dus echt een week vol snot. Maar gelukkig ook leuke dingen, want ik krijg een prachtige bos rozen van manlief.

Zaterdag

Vandaag viert Alex zijn verjaardag, maar dat is in de avond. En omdat hij alles zelf wil regelen hoef ik niks te doen. Dat is ook weleens lekker. Dus ik neem het ervan. Ik ga uitgebreid douchen, werk een beetje, maak een begin met mijn nieuwe visionboard lees verder in een boek. Ik kan hier wel aan wennen hoor. Alex bakt in de tussentijd een appeltaart en Jenna een cake. Ik hoef echt niks te doen!

Het feest is er in ieder geval weer één voor in de boeken. Er wordt gegeten, gekletst, gelzchen en gedanst. En uiteraard wordt er veel gedronken. Het is tegen vieren als ik naar bed ga en dan zijn er nog vrienden van Alex. Maar ik heb ook teveel wijn op en moet echt slapen.

Zondag

Vandaag is echt algemene uitbrakdag. En dat doen we dan ook. De één wat meer dan de ander haha. Alex is in ieder geval de hele dag ziek en zien we pas rond het avondeten. Ik slaap lekker uit en tegen 11 uur ga ik dan maar mijn bed uit omdat ik honger heb. Gelukkig is mijn vriendin Tessa, die is blijven slapen, zo lief om met Jenna broodjes te halen.

De rest van de dag doe ik heel weinig. Ik ruim wel even de keuken op omdat het echt een bende is. Verder kijk ik Jachtseizoen terug, doe ik samen met Marley een dutje en verder heel weinig. Hetzelfde geldt overigens ook voor de meiden. Want we zijn niet alleen moe, we zijn ook alledrie snotverkouden. Dus lekker rustig aan doen vandaag.

Maandag

Wat fijn dat het Pinksteren is! Want dit extra dagje kunnen de meiden en ik wel gebruiken. Alex is naar zijn werk en weer helemaal het mannetje. Maar de meiden en ik zijn echt goed verkouden en tel daar dan de vermoeidheid van de afgelopen week en het feestje bij en dat betekent weinig energie. Jenna en ik vallen gewoon in de tuin in het zonnetje in slaap. Nou dan zijn we echt moe!

In de middag ga ik wel even boodschappen doen, want de koelkast is leeg en we moeten toch eten vanavond en de rest van de week. Na het eten lekker ons bed in en dan hopelijk maandag weer wat frisser en fruitiger.

Dinsdag

Vandaag gaat het wekkertje weer en dat valt toch wel tegen. De meiden gaan weer naar school; Jenna is redelijk opgeknapt en Marley is net als ik nog best verkouden. Maar ze gaat toch naar school. Helaas word ik begin van de middag gebeld dat ze niet lekker is en dus komt ze naar huis. Lekker even rustig aan doen en morgen een dagje thuisblijven zodat ze er donderdag weer tegenaan kan.

Ik merk dat ik ook niet echt fit ben, dus ik doe wat betreft werk alleen het hoognodige en dan ben ik er ook klaar mee. Morgen weer een dag. Als Jenna uit school komt heeft ze ook een hoofd vol snot.

Woensdag

Vandaag maar even rustig aan doen met zijn allen. De meiden blijven thuis en we kijken de hele dag films. In de ochtend ga ik alleen een paar boodschappen halen voor het eten van vanavond en ik neem gelijk ook voor morgen alles mee.

Vandaag vier ik wel een mijlpaal, want de 100e podcast komt online. Echt bizar!

Donderdag

Ik ga vandaag gewoon werken, maar de meiden zieken nog even uit. Door het snot hebben ze hoofdpijn dus neusspray en veel water drinken. Het is wel echt een week vol snot pfff. Zij vermaken zich met horrorfilms (het zijn echt mijn kinderen) zodat ik rustig kan werken.

Een week vol snot | Kijkje in mijn leven
Gevulde paprika’s, een recept van mijn vadertje

Vandaag is het de dag van de ouders en dus vond ik het wel leuk om weer eens een recept van mijn vader te maken. Het is echt jaren geleden dat ik het gemaakt of gegeten heb. En het is de eerste keer dat de kinderen nu ook meeeten. En ze vinden het nog lekker ook de gevulde paprika’s van opa. Top! Kan ik het vaker maken!

Vrijdag

Het weekend is in zicht, maar ik moet echt nog even werken. Als mijn werkdag erop zit, zit ik eigenlijk net als Alex wat eerder uit zijn werk komt en een prachtige bos bloemen meeneemt. Superlief. Dan schenkt ie een wijntje voor me in en neemt zelf een biertje en proosten we op het weekend.

Na een week vol snot komt bij mij het einde in zicht. Ik denk dat ik morgen wel weer snotvrij ben. En dan volgende week weer een fitte en snotvrije week. Maar nu eerst lekker weekend vieren. Proost!

Hoe was was jouw week?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst handige tips, leuke aanbiedingen en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!