fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een kijkje in mijn leven | Eindelijk in mijn nieuwe kantoor werken

Eindelijk in mijn nieuwe kantoor werken

En toen was de zonnige vakantie alweer voorbij. Het viel wel weer even tegen op maandag. De regen en wind hielpen ook niet echt mee. Maar we blijven positief en gaan er een mooie week van maken! En voor mij is deze week toch wel extra speciaal want ik kan eindelijk in mijn nieuwe kantoor werken. En dat bevalt me heel erg goed!

Maandag

De dag begint al goed. Ik heb me verslapen. Ik kon afgelopen nacht maar niet in slaap komen. Waarom? Geen idee. Ik heb wel op zondagavond alvast wat voorbereidend werk gedaan. Eigenlijk weet ik wel zeker dat het daaraan ligt. Ik moet ’s avonds laat ook niet meer werken. Ik ben dan klaarwakker en kom moeilijk in slaap. Afgelopen nacht zag ik het nog 4 uur worden en dat is niet relaxed als je weet dat je wekken om 6:30 uur gaat.

foto voor Insta
Ik maakte vandaag ook wat foto’s voor mijn Instagram account. Waaronder deze

Gelukkig waren we wel gewoon op tijd op school en ben ik gaan werken. Eerst vooral alle mailtjes wegwerken en daarna een paar nieuwe blogpost geschreven. En wat is het heerlijk; eindelijk in mijn nieuwe kantoor werken. Het is nog niet eens af, maar al helemaal mijn plekje. Ik ben er echt zo blij mee!

Dinsdag

Vandaag is Alex lekker vrij dus hij kan de kinderen opvangen na school en dat betekent dat ik lekker even door kan werken. Er staan nog genoeg dingen op mijn lijstje die ik deze week echt gedaan wil hebben.

Hachee met aardappelen en rode kool
Alex maakte op mijn verzoek heerlijke hachee met aardappelen en rode kool.

Mensen denken vaak dat een blog alleen maar leuke artikelen schrijven is, maar er komt nog veel meer bij kijken. En dus ben ik vandaag niet met schrijven bezig, maar een druk dagje wordt het zeker. Daarnaast wil ik deze week ook mijn kantoor af hebben en verder in de slaapkamer van de meiden.

Woensdag

Het was de bedoeling dat ik vroeg op zou staan en weer eens zou gaan wandelen. Ik kan me namelijk niet heugen wanneer ik voor het laatste een goede en flinke wandeling heb gemaakt. Maar het weer zit gewoon niet mee. Ik weet dat ik gewoon moet gaan, maar had er echt totaal geen zin in.

Een kijkje in mijn leven | Eindelijk in mijn nieuwe kantoor werken

Vandaag weer een gewoon werkdagje, maar op woensdag lunch ik altijd gezellig met de rest van het gezin. En verder kijk ik vooral uit naar de avond, want dan mag ik weer even genieten bij de schoonheidsspecialiste. Heerlijk!

Donderdag

Vandaag was ik het zat. Mijn kantoor moest nou eindelijk eens afgemaakt worden. Dus ben ik aan het opruimen gegaan. Ik heb in de loop der tijd zoveel spullen verzameld dat ik dit maar eens uit moest gaan zoeken. Leuk hoor, creatief bezig zijn haha. Veel knutselspulletjes heb ik doorgeschoven naar de meiden en een groot deel daar kan niemand meer iets mee dus dat ging weg.

eindelijk in mijn nieuwe kantoor werken en bijna klaar met inrichten
Nu is mijn kantoor echt zo goed als af. Zo dankbaar 🙏🏼

Toen ik klaar was met opruimen en alles een plekje geven was Alex aan de beurt. Wel lekker dat hij deze week drie dagen achter elkaar vrij is, want hoef maar een gil te geven of hij komt me helpen. Het was niet veel wat ie moest doen hoor. Alleen twee planken ophangen. Nu alleen nog een spiegel en als ik wat leuke illustraties heb gemaakt kunnen die ook aan de wand. Lekker dagje zo!

Vrijdag

Omdat ik gister vooral bezig ben geweest met opruimen en inrichten is er weinig van werken terecht gekomen. Ik heb in de avond wel nog even nieuwe visitekaartjes besteld. Twee weken geleden had kaartjes besteld, maar die waren niet zoals ik gehoopt had. Dus op naar poging twee.

Een kijkje in mijn leven | Eindelijk in mijn nieuwe kantoor werken
Cassandra van Momambition had een foto in haar Insta stories geplaatst van leuke keukendoeken die ze bij Action kocht. Ik volgde haar voorbeeld en haalde zo ook 😂

Na het boodschappen doen deze ochtend heb ik nog even gewerkt. Alex had gelukkig een late dienst dus hij kom Jenna om 12 uur uit school halen. Rond 12:30 hebben we samen geluncht en daarna begon mijn weekend. In de middag ging ik even met de meiden naar Intratuin om wat plantjes voor mijn kantoor te kopen. Ik ben nu eenmaal gek op bloemen en planten en op mijn kantoor moeten planten dus ook goed vertegenwoordigd worden. Heb nu twee plantjes gekocht, maar dat worden er nog meer 😂

Zaterdag

Vrijdagavond heb ik de documentaire Leaving Neverland gekeken en ik moet zeggen dat ik daardoor wel met een raar gevoel opsta. Ik weet niet goed wat ik ervan moet denken. Het is echt zo bizar wat er allemaal voorbij komt in die docu. Daarbij komt dat het een eenzijdig verhaal is. Michael Jackson is er niet mee dus hij kan zich niet verweren. Er zijn een aantal tegenstrijdigheden en ik weet gewoon niet wat ik wel en niet moet geloven. Als het waar is dan is dat natuurlijk vreselijk en wat zullen die moeders zich schuldig voelen. Maar voor mij blijft hij de King of Pop en ik zal naar zijn muziek blijven luisteren.

Wie is de Mol was weer spannend
Wat was het een spannende finale en ondanks dat ik twijfelde zag ik het echt niet aankomen dat Merel de Mol is 😱

Het is vandaag echt een binnenblijfdag. Het regent en waait. Een prima dag om wat huishoudelijke taken op me te nemen. In de middag klaart het even op en begint het zonnetje te schijnen. De meiden gaan nog even buiten spelen en ik maak alvast een soepje voor de avons. Voor het eten doen we een ouderwets potje Rummikub. Zo leuk dat ze nu allebei groot genoeg zijn om op een leuke manier een spel te spelen. Natuurlijk kijken we in de avond de finale van ‘Wie is de Mol’. En wat was het spannend!

Zondag

Vandaag staan we op tijd op, want de meiden zingen vandaag in het kerkkoor. Blijf het zo leuk vinden dat zij dit zo leuk vinden en graag doen. Marley haar eerste communie komt toch dichterbij en het is goed dat ze leert over het geloof en de kerk. Ik moet toegeven dat ik geen kerkganger ben, maar zo eens in de zoveel weken een kerkdienst bijwonen geeft toch een bepaalde rust.

een lekker ontbijtje
Dit ontbijtje maakte is zaterdag voor de meiden. Ze vinden dit zo lekker!

Na de kerkdienst hebben we alledrie best wel trek dus rijden we langs de Mac voor een hambugertje. Doen we anders nooit en moet kunnen. De rest van de dag zitten we binnen, want het weer is echt weer ellende. De meiden zijn vooral op hun kamer en ik doe vooral zo min mogelijk (lees: boekje lezen, tijdschrift lezen en Netflix). Een heerlijk rustige zondag!

Eindelijk in mijn nieuwe kantoor werken

Al met al was het toch nog een druk weekje. Ik ben vooral thuis geweest, maar heb een hoop werk verzet. Ik ben weer bij met mijn werk en heb zelfs nog wat vooruit kunnen werken. En mijn kantoor is nu echt bijna af en kon ik eindelijk in mijn nieuwe kantoor werken. Iets waar ik al maanden naar uitkeek is eindelijk realiteit geworden en ik ben er zo dankbaar voor. De slaapkamer van de meiden is ook bijna klaar. Nog wat dingen aan de wand en wat gezelliger maken met accessoires. Aankomende week ga ik me vooral weer in mijn werk storten. Ik vertelde namelijk eerder dat ik nieuwe ideeën wil uitwerken, maar daar is het de afgelopen twee weken niet van gekomen. Dus op naar een nieuwe productieve week!

Hoe was jouw week? Waar ben jij dankbaar voor?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!