Epilepsieloop en een dagje voor mezelf | Kijkje in mijn leven

een dagje voor mezelf

Weer een nieuwe week met nieuwe plannen. We hebben het weer lekker druk, maar ook deze week weer gezellig druk. Zo begint het weekend met de epilepsieloop en gaan we gezellig naar de kinderbingo, heb ik sinds lange tijd lekker een dagje voor mezelf en heeft Jenna de finale van de voorleeswedstrijd op school.

Zaterdag

Vandaag is het dan zover: de Epilepsieloop. Samen met mijn moeder en schoonmoeder gaan we 5 km wandelen voor het Epilepsiefonds. We hebben hiervoor ook geld opgehaald. Ons streefbedrag hebben we niet gehaald, maar we hebben toch €287 opgehaald. Zo tof, dat zoveel familie, vrienden en bekenden en ja zelfs lezers van Tante Truus Kan Alles ons en vooral het Epilepsiefonds hebben gesteund. Ik ben zo dankbaar voor iedere euro die gedoneerd is. Volgend jaar zijn we weer van de partij!

Na de loop had ik een uurtje om even bij te komen en wat te eten, want ik mocht daarna gelijk door naar de kinderbingo. Gezellig met m’n moedertje en Jenna. Onze buurjongen kwam ook nog gezellig bingo’en. Zo leuk om te zien dat steeds meer kinderen komen meedoen. Helaas hadden Jenna en ik geen prijs, maar mijn moeder en de buurjongen wel.

Zondag

Gister hebben we weer gezellig beneden geslapen (vrijdagnacht ook al) en na een drukke dag gister, doen we deze ochtend lekker rustig aan. Dan ga ik nog wat wasjes draaien en aan de studie.

Lekker chillzondag en een beetje studeren

Alex maakt een grote pan kippensoep zodat ik maandag niet hoef te koken. Marley gaat dan naar hip hop en dan eten we vroeg. Dan is een soepje met een broodje altijd wel makkelijk. Na het eten doen we nog een spelletje en dan zit het weekend er echt weer op.

Maandag

Vandaag heeft Alex een late dienst. Dat is weer even wennen na een paar weken alleen maar vroege diensten. Hij is met een interne opleiding bezig op zijn werk en heeft daarom alleen vroege diensten gehad. De komende periode zal dat ook nog zo zijn, behalve deze week dan. En dus zorgt hij deze ochtend voor het ontbijt en de lunchpakketten. Ik vind dat heel fijn want dan kan ik weer eens wat rustiger opstarten in de ochtend. Ik begin mijn dag dan ook met een ochtendwandeling.

Dan een paar uur aan het werk en na de lunch een paar boodschappen doen. Dan is het alweer tijd om Jenna op te halen en een cadeautje te gaan kopen. Ze heeft namelijk woensdag uit school een kinderfeestje.

Dinsdag

Vandaag start ik weer gezellig met mijn businessbuddy’s. Waar we tijdens de Master Mind allemaal een beetje baalde omdat de focus niet goed was de afgelopen weken, zijn we na de master mind keihard aan het knallen gegaan. Dat bewijst weer hoeveel we aan de master mind hebben en wat het ons allemaal oplevert. Dan is het gewoon weer aan het werk en knallen.

een dagje voor mezelf
Lekker de open haard aan

Jenna heeft zaterdag een springwedstrijd van turnen en omdat ze geen turnpakje heeft, zijn we maandag op zoek gegaan naar een mooi turnpakje. De vereniging waar ze turnt heeft namelijk geen ‘eigen’ wedstrijdpakjes. Maar in de stad is niks te vinden. Dus bestellen we vandaag online een mooi turnpakje en kan ze zaterdag nog meer stralen.

Woensdag

Vandaag is mijn vrije dag en ik zou eigenlijk met mijn moeder de stad in gaan. Maar ik besluit af te bellen. Ik was de afgelopen dagen ongesteld en ik ben dan altijd zo moe dat ik even aan mezelf moet denken. Dus vandaag doe ik helemaal niks. Ook niet aan de studie. Dat komt later deze week wel weer. Gewoon een dagje bankhangen en bijkomen. Beetje lezen, beetje Netflix. Ik kom zo de dag wel door.

Als Marley thuiskomt gaat ze gelijk naar een vriendin dus ik heb de middag ook voor mezelf. Jenna is namelijk naar een feestje. Dan eten we op tijd en gaat Jenna naar turnen. Gelukkig is Alex thuis dus hij kan haar op de scooter brengen. Marley en ik verhuizen naar mijn slaapkamer en gaan lekker in bed Grey’s Anatomy kijken. Heerlijk!

Donderdag

Marley haar eerste uur valt uit dus nadat ik Jenna naar school heb gebracht, breng ik ook haar naar school. Hoeft ze niet door de regen naar de tram. Thuis steek ik eerst de open haard aan en ga dan lekker aan het werk. Ik zit weer in een lekkere flow dus voor ik het weet kan ik alles op mijn to do-lijstje afstrepen.

een dagje voor mezelf
Datenight!

Vandaag eten we op tijd, want Alex en ik gaan naar het theater. Ik heb namelijk kaartjes voor Patrick Laureij. Ik ben een paar jaar geleden naar een show van hem geweest en ik hou zo van zijn droge Rotterdamse humor dat ik meteen kaartjes kocht toen ik zag dat hij naar Zoetermeer kwam.

Vrijdag

Vandaag weer gezellig wandelen met Laura. Het regent heel de ochtend, maar toch zeggen we niet af. En als we dan uiteindelijk buiten lopen, is het droog. Helemaal perfect dus! Dan nog twee uurtjes werken voordat ik naar Jenna haar school ga, want na de lunch heeft Jenna de finale van de voorleeswedstrijd waar we als ouders bij mogen zijn. Wat een verschil met de vorige school, waar we sinds corona niks meer meekregen van dit soort leuke dingen. Nog iedere dag zo blij met de keuze die we gemaakt hebben om naar een andere school te gaan. Maar goed, terug naar de voorleeswedsrtijd; Alex is onverwacht eerder klaar met werken en is er ook bij. Superleuk, want Jenna heeft gewonnen! Zo trots op mijn koekie!! Na de wedstrijd pik ik Marley thuis op die inmiddels ook thuis is en gaan we samen boodschappen doen.

En dan, dan is mijn weekend echt begonnen…

Deel op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!