fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Er komt weer iedere week een weekvlog! | Kijkje in mijn leven

iedere week een weekvlog

Vanaf nu niet alleen een ‘Kijkje in mijn leven’ op de blog maar ook weer een vlog. In de weekvlog van deze week vertel ik je waarom. Het kan zijn dat je hier dingen leest die niet in mijn vlog voorkomen en andersom. Simpelweg omdat ik niet alles vlog en soms in de blog dingen vergeet te vermelden. Ik moet zeggen dat ik zelf de weekvlogs altijd leuker vind. Onderaan deze blog kan je de vlog bekijken. Er komt weer iedere week een weekvlog. Wil je geen vlog meer missen? Abonneer je dan hier op mijn YouTube kanaal.

Zaterdag

Het weekend is weer begonnen en we hebben dit weekend een hoop gezelligheid. Vandaag gaan we gezellig naar de verjaardag van de zoon van vrienden van ons. We kunnen jammergenoeg niet de hele avond blijven want aansluitend hebben we een burenborrel in de straat. Ik heb in de middag al een grote pan tomatensoep gemaakt en een andere buurvrouw heeft erwtensoep gemaakt. Zo hebben we naast de borrel ook nog lekker te eten.

Het is weer een hele gezellige burenborrel. En ook nu weer besef ik hoe erg we het getroffen hebben. Tijdens de borrel ontstaan er weer allemaal leuke plannen. Zo gaan de mannen binnenkort weer karten, maar gaan ze ook eind december met zijn allen vuurwerk kopen. Dat wordt dus weer een feestje met oud&nieuw. En een paar burvrouwen gaan binnenkort een cocktailavond bij één van ons thuis houden. Voordeel hiervan is, dat we naar huis kunnen rollen. Vandaag zijn we eens niet de laatsten die naar huis gaan, want morgen staat er een brunch op het programma en dan moeten we natuurlijk allemaal wel fit zijn.

Zondag

Vandaag dus het wekkertje gezet, want het zou vervelend zijn als we ons verslapen. Mijn schoonmoeder is namelijk maandag jarig en daarom heeft ze de kinderen en kleinkinderen uitgenodigd voor een brunch bij v/d Valk in Avifauna. Het wordt een gezellige ochtend zo met zijn allen. Wat een leuk idee was het van haar!

Helaas regent het dus gaan we niet het park in. Maar de kinderen (inclusief Alex en zijn broertje) willen nog wel even de vogels voeren. Dus dat doen we nog even en dan gaan we naar huis. Nog even nagenieten van het weekend voordat de nieuwe school- en werkweek begint.

Maandag

Vandaag begint de dag al gelijk spannend. Marley gaat namelijk alleen op de fiets naar school. En dat vind ik best spannend. Als je wilt weten waarom, luister dan mijn podcast van afgelopen week. Omdat ik weet dat dit een onderwerp of thema is waar veel vrouwen mee struggelen, besluit ik van ‘loslaten’ een weekthema van te maken binnen mijn coachpraktijk. Maar zoals met alles wat je los moet laten, zorgt ook dit ervoor dat er een last van mijn schouders valt en ontstaat er weer meer vertrouwen. Vooral in mezelf.

Er komt weer iedere week een weekvlog! | Kijkje in mijn leven
Mijn verjaardagsbloemen staan er nog steeds mooi bij

Dan is het tijd om het huis schoon te maken. De rest van de dag ben ik lekker aan het werk totdat iedereen uit school en werk is. Dan gaan we nog even naar mijn schoonmoeder omdat ze vandaag natuurlijk echt jarig is. En dat wordt nog een gezellige namiddag.

Dinsdag

Zoals iedere dinsdag begin ik de dag met mijn businessbuddy’s. En vandaag verwelkomen we een nieuwe businessbuddy: Sarah van September18. Superleuk dat ze erbij is gekomen. Ik had haar een paar weken geleden toen ik een etentje bij September18 had over mijn businessbuddy’s en de master minds die we hebben. Hier werd ze zo enthousiast over dat ze op zoek ging naar een master mind. Dat hoeft natuulijk helemaal niet, want ze kan gewoon bij ons aansluiten. Onze master mind club is nu wel groot genoeg, dus voorlopig komt er niemand meer bij. Maar ik ben wel blij met de komst van Sarah en ik ben heel benieuwd naar de nieuwe dynamiek van de groep.

Vandaag wordt ook de nieuwe Hello Fresh box besteld en gaan Jenna en ik samen de keuken in. We maken een heerlijke pastaschotel die iedereen heerlijk vindt. Die gaan we dus vaker maken!

Woensdag

Vandaag ga ik eerst even boodschappen doen met mijn moeder. Zij heeft geen auto en ik wel. Onzin dat ze met boodschappen moet sjouwen dus. Nu is ze natuurlijk alleen dus heel veel boodschappen heeft ze niet nodig, maar toch fijn dat ik dit voor haar kan doen. En hoewel het vandaag mijn vrije dag is, ga ik toch heel even werken als ik mijn moeder weer thuis heb gebracht. Ik moest namelijk nog wat afmaken. En dan is het eindelijk tijd om weer in de boeken te duiken en te studeren.

Er komt weer iedere week een weekvlog! | Kijkje in mijn leven
Schrijf je in voor mijn masterclass Mama in Balans!

Marley is er in de middag niet en eet ook niet thuis dus vandaag eten we met z’n drietjes. En na het eten wil Jenna online Lingo spelen en ik merk dat ik het ook leuk vind. Dus als zij naar turnen is en Marley inmiddels weer thuis is, zit ik nog steeds te lingo’en. Het werkt ook verslavend want voor ik het weet zitten ook Alex en Marley te lingo’en. Gekkies zijn we ook!

Donderdag

Vandaag eindelijk weer eens een flink stuk wandelen samen met Laura. Dit keer pakken weer eens het grote rondje en lopen we 7km. Lekker weer! Dan is het gewoon weer werken tot de meisjes uit school zijn.

iedere week een weekvlog
Met mama in het ziekenhuis

In de middag heeft mijn moeder een nacontrole bij de kaakchirurg. Als haar implantaten vast zijn gegroeid mag er een neiuw gebit worden gemaakt. En gelukkig krijgt ze groen licht en kunnen we door. Nog heel even en dan kan ze eindelijk weer goed eten. Zo fijn voor haar! In de avond geef ik mijn masterclass Mama in Balans. Helaas zijn er een paar dames die zich hebben ingeschreven niet op komen dagen. En dus krijgt de deelneemster die er wel was een echte privésessie. Zo fijn dat ik haar heb kunnen helpen en zij mij bedankte omdat ze echt wat aan mijn masterclass had. Daar doe ik het immers voor!

Vrijdag

Vandaag is het gewoon weer werken, werken en werken. Maar vandaag is het ook Sint Maarten. Ik stop daarom iets eerder met werken zodat ik alvast de erwtensoep voor morgen kan maken. Die moet toch een paar uur op staan. In de tussentijd zet ik al het snoep klaar voor de kinderen die aan de deur komen.

Omdat onze honden bij iedere keer dat de bel gaat, heel erg gaan blaffen. Besluit ik met een warm vuurtje en bak snoep buiten te gaan zitten. Zo hoeft er niet aangebeld te worden. Helaas is het erg rustig en komen er amper kinderen aan de deur en besluit ik maar lekker een wijntje te drinken. Als dan meerdere buren zich aansluiten bij mij wordt het nog een soort van gezellige burenborrel. Het is al over 11 uur als de laatsen naar huis gaan. Zo leuk dit soort onverwachte gezellige avondjes!

Weekvlog

Er komt weer iedere week een weekvlog en hier issie dan hoor, onze nieuwste weekvlog:

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!