fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Voorlezen begint met ‘ERWASEENS’ (+kortingscode)

ERWASEENS

Als je kinderen hebt weet je dat het belangrijk is om regelmatig voor te lezen. Omdat het leuk en gezellig is (ik lees nog steeds voor en mijn meiden zijn 9 en 11 jaar), maar vooral omdat het goed is voor de leesontwikkeling van kinderen. Kinderen die veel zijn voorgelezen, hebben een enorme voorsprong als ze zelf gaan leren lezen. ERWASEENS speelt hier goed op in, want het staat boordevol korte verhalen voor kinderen van 4 tot en met 9 jaar. Leuk om voor te lezen, maar natuurlijk ook om zelf te lezen. In deze blog vertel ik je alles over dit geweldig kindertijdschrift en krijg je via Tante Truus Kan Alles een hele leuke korting op ERWASEENS!

ERWASEENS

Steeds minder kinderen hebben plezier in lezen. Dat is echt een probleem, want leesplezier is superbelangrijk. Gelukkig is de oplossing heel eenvoudig: veel voorlezen! Voorlezen begint met ERWASEENS. Kinderen die vaak zijn voorgelezen, zijn gemotiveerd om zelf ook te lezen. En door meer te lezen worden zij er steeds beter in én dat zorgt voor nog meer leesplezier! Zo simpel is het.

Tijdschriften spelen een belangrijke rol bij het vergroten van leesplezier. De verhalen in ERWASEENS zijn kort en in één keer uit te lezen. De verhaaltjes zien er bovendien uitnodigend uit; al die mooie plaatjes maken het voorlezen een stuk aantrekkelijker dan uit een boek met alleen maar letters.


“Kinderen die veel zijn voorgelezen, lezen zelf ook nog lang en gelukkig.”

Rikky Schrever, uitgever van ERWASEENS

Onze ervaring met ERWASEENS

Ik kreeg ERWASEENS – Sammy de stunthamster thuisgestuurd. Toen Jenna de envelop zag wilde ze hem al direct open maken. Niet gek, want er staan leuke illustraties op de envelop waardoor de kinderen al nieuwsgierig gemaakt worden. Het tijdschrift werd meteen doorgebladerd. Het eerste verhaal werd gelijk gelezen en er werd ook gelijk een puzzel gemaakt.

En dat is wat ik als moeder zo leuk vindt aan dit tijdschrift. Naast de korte verhalen de voorgelezen of zelf gelezen kunnen worden, staan er ook raadsels, puzzels, knutselideeën en nog veel meer in. Dit maakt dat kinderen geïnteresseerd blijven en met veel plezier het hele tijdschrift door gaan. Ik kan het dan ook zeker aanraden aan iedereen die kinderen van 4 t/m 9 jaar hebben.

Los te koop of met een abonnement

ERWASEENS verschijnt 4x per jaar. Je kan ERWASEENS los kopen. Je betaalt dan €7,95 per nummer + verzendkosten (€3,95). Het is dan ook voordeliger om voor een abonnement te gaan. Een proefabonnement kost €15 en je krijgt dan twee nummers. Ga je voor een jaarabonnement, dan krijg je 4 nummers en betaal je maar €26. Bij de abonnementen betaal je geen verzendkosten.

KORTINGSACTIE: 2 halen = 1 betalen

En omdat ik zo enthousiast ben mag ik jou een hele leuke korting geven. Als je naar deze link gaat, krijg je 2 exemplaren/nummers van ERWASEENS voor de prijs van 1. Je betaalt dan voor 2 exemplaren geen €15,90, maar €7,90! Leuk voor in het weekend of straks in de zomervakantie.

Hoe vaak lees jij je kind(eren) voor?

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt. 

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!