fbpx

Eten alsof je in een restaurant zit, maar dan lekker thuis

Eten alsof je in een restaurant zit

Eten thuis laten bezorgen. Iedereen doet het weleens. Wij ook. Niet heel vaak, maar als Alex in het weekend een late dienst heeft dan wil ik weleens sushi bestellen. En onze meiden zijn heel verwend want ze lusten geen diepvriespizza dus ook die wordt dan bij onze lokale pizzabakker besteld. Heerlijk toch een avondje niet koken en lekker eten bestellen. Tegenwoordig kan je het zo gek niet bedenken of je kan het wel online bestellen en voor je het weet staat het bij je op tafel. Maar wat ik nog weleens mis is eten alsof je in een restaurant zit, maar dan lekker thuis.

Datenight thuis

Als Alex en ik thuis datenight hebben, dan bestellen we ook weleens wat. Maar vaak is het dan niet heel spannend wat we eten. Je kent het wel; een gyrosschotel, sushi of een pizza. Niet romantisch verder en we eten vaak dan met het bord op schoot terwijl een film of serie kijken. Eén van mijn goede voornemens voor dit jaar is dat we dit anders gaan doen. Ik wil er dan echt een romantisch avondje van maken. Dus open haard aan, kaarsjes aan, gezellig aan tafel eten en daarna pas een film kijken of een leuk spel doen. Met kinderen vergeet je elkaar makkelijk en we hebben ook aandacht van elkaar nodig. En om dan iedere keer een oppas te regelen is ook zoiets. Datenight in eigen huis is ook heel leuk!

Gek op de Italiaanse keuken

Nu zijn we beiden gek op Italie en Italiaans eten. Op onze eerste date zijn naar een knus Italiaans restaurantje in Delft geweest. En na onze gezinsvakantie in Italië, willen we er graag weer eens naartoe. We bestellen dus ook weleens Italiaans eten. Maar vaak komen we toch uit op pizza. En dat terwijl de Italiaanse keuken zoveel meer te bieden heeft. Maar wil je echt lekker Italiaans eten dan zal je toch vaak buiten de deur moeten eten. In een restaurant is het toch anders dan wanneer je het thuis laat bezorgen. Of is dat helemaal niet meer zo?

Eten alsof je in een restaurant zit, maar dan thuis

Tegenwoordig heb je veel verschillende bezorgsites waar je verschillende soorten eten kan bestellen. Op die sites kom ik ook weer uit op die pizza die we altijd al bestellen. Maar wist je dat je ook eten kunt bestellen met restaurantkwaliteit? Dus eten alsof je in een restaurant zit, maar dan gewoon aan je eigen eettafel. Ik wist dit dus niet. Helaas is het in mijn woonplaats nog niet beschikbaar, maar dat zal vast snel komen. Ik heb in ieder geval mijn e-mailadres achtergelaten en ik krijg een melding als ze ook in Zoetermeer bezorgen. Het lijkt me namelijk echt weer eens wat anders dan de standaard pizza salami die we altijd bestellen.

Recepten uit nieuw kookboek uitproberen

Nu wachten op het eerste weekend dat Alex weer vrij is en dan hebben we weer een datenight. Gewoon lekker thuis terwijl de meiden op bed liggen. Maar ik heb dit keer een eigen maaltijd beloofd. Ik heb namelijk weer eens een kookboek van Jamie Oliver besteld. Dit keer is het ‘Jamie Oliver 5 ingrediënten’. Ken jij dit boek al? Er staan heerlijke gerechten in en omdat ik wel vaker een kookboek kook en er nooit iets uit maak, heb ik Alex moeten beloven dat ik eerst drie gerechten uit het boek ga maken voordat hij er iets uit gaat maken. Tja, dan moet ik toch aan de bak. Binnenkort laat ik jullie weten of de gerechten uit dit boek echt zo makkelijk en snel te maken zijn.

Bestel jij ook weleens eten? En wat bestel jij dan meestal?

 

Dit artikel is een editorial. Dit betekent dat ik betaald heb gekregen om over dit onderwerp te schrijven. Dit verandert mijn mening niet. Als ik positief ben over dit onderwerp zeg ik dit, maar ook als dit negatief is.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!