fbpx

Eten, koffie drinken en shoppen | Kijkje in mijn leven

shoppen

Weer een lekker druk weekje. Maar wel een leuke week. Zo ga ik borrelen en uiteten met de meiden van September18, heb ik weer een Master Mind met mijn businessbuddy’s, ga ik gezellig koffie drinken, ga ik met Jenna lekker shoppen en natuurlijk wordt er ook nog gewoon gewerkt. Je leest het weer allemaal in het kijkje in mijn leven.

Zaterdag

Vandaag eerst aan de studie. Daar is afgelopen week weinig van terecht gekomen en ik wil toch wel een beetje bij blijven en niet achter raken. En dan is het klaarmaken, want ik ga vandaag naar Heemskerk. Ik ga namelijk iets heel leuks doen: ik ga namelijk niet alleen de meiden van September18 ontmoeten, maar ook een paar van de andere ambassadeurs. Om 16 uur word ik verwacht in Heemskerk en zoals gewoonlijk is iedereen er al als ik aankom. Leuk om eindelijk iedereen te leren kennen. We hebben al 2 jaar online contact en ik krijg natuurlijk iedere maand de DIY Box om voor jullie uit te proberen. Nu heb ik de gezichten erbij. Dat communiceert toch weer wat fijner. Ook de ambassadeurs zijn allemaal leuke en gezellige mensen.

shoppen
Een heerlijk kliekje HelloFresh

Bij aankomst stellen we ons eerst allemaal voor en daarna worden de boxen voor het eerste halfjaar van 2023 gepresenteerd. Behalve die van januari want daar gaan we tijdens het etentje over brainstormen. Ik kan nog niet zeggen wat het gaat worden, maar voor je het weet is het december en dan lees en zie je het allemaal in de blog die ik erover zal schrijven. Het etentje is ook supergezellig dus we besluiten er een jaarlijks terugkomend iets van te maken. Superleuk!

Zondag

Vandaag is uitslaapdag. Alex is zaterdag met de meiden naar de verjaardag van ons buurmeisje geweest en hij heeft iets te diep in het glaasje gekeken. Dus ik zie hem de hele dag niet, want hij ligt op bed of hangt boven de pot. Ik ontbijt gezellig met de meiden en dan gaan we douchen en aankleden, want de kerstshow is zaterdag geopend en de meiden willen even rondkijken.

Dus ik pik mijn moeder op en we gaan gezellig met zijn viertjes naar de kerstshow. Dan gaan we nog gezellig wat drinken en halen we voordat we naar huis gaan oliebollen. Dat wordt een lekker toetje. En dan is het weekend alweer voorbij. Wat gaat het toch altijd snel!

Maandag

En toen was het alweer maandag en is de werk- en schoolweek weer begonnen. Als ik Marley rond 7:30 uur naar het station heb gebracht, ontbijten Jenna en ik gezellig met z’n tweetjes. Dan breng ik haar ook naar school en rij ik gelijk door naar de supermarkt. Even boodschappen doen zodat ik de rest van de week niet naar de supermarkt hoef. En dan is het werktijd.

Eigenlijk was het plan om mijn huis schoon te maken, maar doordat ik wat dingen voor werk had liggen is dat niet gelukt. Marley gaat vandaag naar hip hop dus we eten vroeg. Ik kan dan na het eten even poetsen en dan is in ieder geval de keuken ook weer lekker schoon.

Dinsdag

Vandaag is het de eerste dinsdag van de maand en dat betekent dat we een Master Mind hebben. Ik ben in een sportieve bui dus ik ga op de fiets naar het centrum waar we afgesproken hebben. Weer even een ochtend en middag diepgaan en gezellig lunchen. Ook deze Master Mind hebben we alledrie eye-openers en heb ik weer zin om vol focus te gaan knallen. Maar niet vandaag, want na een Master Mind ben ik altijd helemaal op. Ik besluit daarom om de rest van het huis schoon te maken. Daar had ik gister geen zin meer in. Heerlijk weer een fris huis en mijn energielevel is gelijk weer wat omhoog gegaan.

Gek hè hoe dat gaat. Het huishouden doen is niet mijn hobby, maar na een lange dag is het ontspannend. Verstand op nul en gaan met die banaan!

Woensdag

Vandaag ga ik gezellig koffie drinken met de koorleidster. Nou ja, het kinderkoor is natuurlijk opgehouden, maar de koorleidster/dirigente is een hele lieve dame waar ik zeker contact mee wil blijven houden. Gelukkig denkt zij er net zo over. Dus in de ochtend in de stad lekker koffie gedronken en bijgeklets. Dan snel naar huis om Jenna van school te halen.

Ieder nadeel heeft zijn voordeel. Want het nadeel dat Marley tegenwoordig op woensdag langer op school zit, maakt dat ik de woensdagmiddag met Jenna alleen heb. En dus heb ik weer 1-op-1 qualitytijd met Jenna. En vandaag gaan we gezellig de stad in. Samen lunchen en shoppen. Ze heeft nieuwe schoenen nodig en ik ook. En verder zien we wel. Aan het einde van de middag sluit Marley aan en mag zij ook nog nieuwe schoenen uitkiezen. Dan nog even make-up scoren met zijn drieën, de boeken bij de bieb verlengen en naar huis. We moeten op tijd eten want Jenna moet natuurlijk turnen.

Donderdag

Vandaag heeft Marley een beroependag op school. Nou ja een beroepenochtend want ze gaat maar 2 uurtjes naar school. En omdat ze ook later begint drop ik haar af nadat we Jenna naar school hebben gebracht. Dan ga ik lekker aan het werk. Even in rust en volledige focus, want over twee uurtjes is Marley klaar en als zij thuis is word ik toch steeds ‘gestoord’ omdat ze iets wil vertellen of vragen. Helemaal prima natuurlijk, maar dan moet ik in de ochtend dus echt even door.

Als m’n werkdag erop zit (ik stop iets eerder) ga ik de keuken in en een worteltaart maken. Ik was gister natuurlijk koffiedrinken en toen bestelde ik worteltaart, maar mijn worteltaart is echt veeeel lekkerder. En aangezien één van mijn buurvrouwen koffie komt drinken is dit een goed moment om een worteltaart te maken. Benieuwd naar het recept? Het recept staat hier op Tante Truus Kan Alles.

Vrijdag

En toen was de werkweek alweer bijna voorbij. Nog even een dagje knallen en dan is het weekend. Vandaag ook weer een drukke dag, maar eerst relaxt de dag beginnen met een ochtendwandeling. Gezellig met Laura aan de wandel en bijkletsen. Daarna een paar uurtjes knallen met werk. Ik ben druk bezig met het perfectionerne van het online programma/online traject dat ik heb ontwikkeld voor mijn coachpraktijk ireneplanken.nl. Dus even een paar uur daaraan zitten en dan ga ik Marley van school halen om door te rijden naar Jenna want die moet naar de fysio. Ik ben zo gefocust aan het werk dat ik de tijd helemaal vergeet. Met veel gehaast lukt het me om maar 3 minuten te laat bij de fysio aan te komen. Volgende week maar ff een timer zetten 😉

shoppen
Nieuwe oorgaatjes voor Marley

Gelukkig komt het helemaal goed met Jenna haar voeten. Maar ze moet nu wel een paar weken naar de fysio. En dan gaan we kijken hoe het gaat en of alleen fysio voldoende is of er ook een podoloog bij betrokken moet worden. Je kent me, ik ben positief en ga er vanuit dat alleen fysio voldoende zal zijn. Na de fysio gaan we gezellig naar mijn moeder om van daaruit even de stad in te gaan. Marley haar oorgaatjes zijn dichtgegroeid en ze wil toch wel weer graag oorbellen in. Dus even nieuwe gaatjes laten prikken en dan lekker weekend vieren!

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!