fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Geniet onder het genot van een biertje en burger van Fast & Furious: Hobbs & Shaw + win kaarten (GESLOTEN)

Fast & Furious

Zo vlak voordat mijn vakantie begint mag ik nog iets leuks voor mijn lezers doen. Er komt namelijk weer een Bier, Burgers & Blockbuster bij Kinepolis aan. Dit keer met de film Fast & Furious: Hobbs & Shaw en ik mag 2x twee kaarten weggeven. Lees gauw verder om meer te weten te komen over de Bier, Burgers & Blockbuster-avond en wat je moet doen om kans te maken op twee bioscoopkaarten. Want een avondje naar de bioscoop is altijd een goed idee!

Bier, Burgers & Blockbuster

Bij Bier, Burgers en Blockbuster (BBB) kijk je naar de voorpremière van een nieuwe blockbuster. En dit alles onder genot van koude biertjes en warme burgers die op deze avond maar €1 per stuk zijn.

Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Tijdens deze BBB ga je genieten van de keiharde actiefilm ‘Fast & Furious: Hobbs & Shaw’. In dit deel van de Fast & Furious reeks zie je hoe aardsrivalen Luke Hobbs en Deckard Shaw samen moeten werken om één gemeenschappelijke vijand te verslaan. Dwayne Johnson en Jason Statham zijn terug als Luke Hobbs en Deckard Shaw in Fast & Furious: Hobbs & Shaw. Fast & Furious: Hobbs & Shaw geeft een nieuwe wending aan de succesvolle Fast & Furious franchise en neemt je mee van Los Angeles naar Londen en van het verlaten Chernobyl naar het prachtige Samoa. Ik ben in ieder geval heel benieuwd of het de twee gaat lukken om samen te werken.

Maak kans op een slipcursus mét VIP-catering

Bij deze Bier, Burgers en Blockbuster kan je een 3 uur durende slipcursus mét VIP-catering winnen, zodat jij je ook even Fast & Furious voelt 😉 Hoe je kans maakt zie je in de zaal tijdens het event.

Hoe, wat en waar

Bier, Burgers en Blockbuster met ‘Fast & Furious: Hobbs & Shaw’ vindt plaats op woensdag 31 juli. De film draait vanaf 1 augustus in de bioscopen dus als je naar de BBB gaat zie je hem als eerst. De film is in RealD 3D in de volgende Kinepolis vestigingen te zien: Schagen, Dordrecht, Emmen, Zoetermeer, Groningen en in Laser Ultra 3D bij de vestigingen in Breda, Jaarbeurs Utrecht, Almere, Den Bosch, Enschede. De film begint om 20:00 uur, behalve in Schagen daar begint de film om 19:30 uur.

Bioscoopkaarten zijn heel makkelijk online te reserveren en kosten €13,55 per stuk.

Win twee kaarten voor Kinepolis Bier, Burgers & Blockbuster

Ik mag 2x twee kaarten weggeven. Dit betekent dat ik niet één maar twee lezers van Tante Truus Kan Alles blij mag maken! Doe snel mee en wie weet win jij twee kaarten en geniet jij binnenkort van een goede film, bier en burgers.

Wat moet je doen om kans te maken:

  1. Like Tante Truus Kan Alles op Facebook
  2. Reageer onder het vastgezette bericht op Facebook en geef aan dat je meedoet. Uiteraard mag je altijd vriendinnen taggen om ze op de hoogte te brengen van deze leuke winactie, maar dit hoeft natuurlijk niet. Heb je geen Facebook? Reageer dan onder dit artikel.
  3. Meedoen kan t/m maandag 22 juli. Ik maak op dinsdag 23 juli de winnaar bekend. De winnaar krijgt altijd persoonlijk bericht. Ik plaats een openbaar bericht op Facebook en bij de reacties onder deze blog zodat alle deelnemers kunnen zien wie er heeft gewonnen.

Succes!

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!