Ruwe maansteen brokjes

De steen die kalmeert en je in contact brengt met je intuïtie

Mooie ruwe maansteen uit India in brokjes die samen zo’n 75 gram wegen.

Maansteen is sterk verbonden met de maan en met intuïtie. Net als de maan is de steen weerkaatsend en herinnert hij ons eraan dat alles deel uitmaakt van een cyclus van verandering zoals ook de maan wast en afneemt.

Levertijd 1-2 werkdagen

5,99

Op voorraad

Trustmark webshop

Beschrijving

Ruwe maansteen kalmeert en brengt je in contact met je intuïtie

Mooie ruwe maansteen brokjes van 4-6cm uit India.

Maansteen is sterk verbonden met de maan en met intuïtie. Net als de maan is de steen weerkaatsend en herinnert hij ons eraan dat alles deel uitmaakt van een cyclus van verandering.

Maansteen is de belangrijkste steen ter ondersteuning van de vruchtbaarheid en bevordert intuïtie en zelfinzicht. Vrouwen helpt het de innerlijke Godin vinden en stimuleert het op een zachte manier vrouwelijke kracht. Mannen kan het helpen emoties en het mannelijke en het vrouwelijke aspect, of yin yang, in balans brengen. De steen helpt je ook in harmonie brengen met natuurlijke ritmes en je persoonlijke cyclus.

Meer informatie edelstenen lees je op de pagina over het reinigen van edelstenen en de verzorging en het opladen van edelstenen.

Edelstenen en mineralen nooit ter vervanging van medische zorg gebruiken. Raadpleeg bij klachten altijd een gecertificeerd arts  

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ruwe maansteen brokjes” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Chat openen
1
Scan de code
Hi!
Kan ik je helpen?