Seleniet trommelsteen

De steen die liefde en vrede brengt

Mooie handgeslepen Seleniet trommelstenen uit Marokko die bijzonder mooi gepolijst zijn. Seleniet wordt ook wel ‘engelensteen’ genoemd en is al jarenlang zeer populair.

Seleniet laat zijn energie door de ruimte stromen en heeft invloed op alles in deze ruimte. Men zegt dat er een vredige atmosfeer in zo’n ruimte ontstaat. Seleniet mag u niet schoonmaken met water omdat het dan op kan lossen. Reinigen kan gewoon met een zachte borstel.

Levertijd: 1-2 werkdagen

3,50

Op voorraad

Trustmark webshop

Beschrijving

Seleniet trommelsteen brengt liefde en vrede

Mooie handgeslepen Seleniet trommelsteen uit Marokko. Deze seleniet trommelstenen zijn bijzonder mooi gepolijst. Seleniet wordt ook wel ‘engelensteen’ genoemd en is al jarenlang zeer populair.

Seleniet heeft de kwaliteit om je kracht van universele liefde te laten zien en geeft een heerlijk eenheidsgevoel. Het zorgt ervoor dat je vrede ervaart en alleen maar het goede wilt.

Seleniet trommelsteen laat zijn energie door de ruimte stromen en heeft invloed op alles in deze ruimte. Hierdoor ontstaat een vredige atmosfeer in de ruimte.

Seleniet heeft een bijzonder zachte uitstraling die kalmerend werkt. Het is een goede aura healer en verwijdert negatieve energie uit de aura. Het is ook een heel goede steen om een ruimte mee te zuiveren. Het werkt verhelderend, geeft inzicht en zorgt voor bewustwording. Het schept een vredige ruimte en houdt slechte invloeden tegen. Seleniet zorgt voor bewust inzicht in wat er op onderbewust niveau gebeurt. Ook beschermt Seleniet tegen epileptische aanvallen.

LET OP: Seleniet mag je niet schoonmaken met water omdat het dan op kan lossen. Deze steen is zelfreinigend. Wil je de steen toch reinigen? Doe dit dan met een zachte borstel.

Meer informatie edelstenen lees je op de pagina over het reinigen van edelstenen en de verzorging en het opladen van edelstenen.

Edelstenen en mineralen nooit ter vervanging van medische zorg gebruiken. Raadpleeg bij klachten altijd een gecertificeerd arts

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Seleniet trommelsteen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Chat openen
1
Scan de code
Hi!
Kan ik je helpen?