Zwarte toermalijn trommelsteen

De steen die je tegen straling beschermt

Zwarte toermalijn staat al heel lang bekend als de remedie tegen straling van welke soort dan ook. Al sinds de jaren 70 werden er stukken toermalijn bij de eerste computers geplaatst en gebruikte de NASA het vaak. Er is zelfs een verhaal dat toermalijn als ontstoorder en bron tegen radiatie is meegegaan op de eerste reis naar de maan.

Prijs is per 3 steentjes

Levertijd 1-2 dagen

3,50

Op voorraad

Trustmark webshop

Beschrijving

Zwarte toermalijn trommelsteen beschermt jou tegen straling

Zwarte toermalijn trommelsteen uit Madagaskar. Goed en mooi getrommelde stenen in klein formaat. Deels met de hand gezaagd en gepolijst. Je ontvangt 3 stenen zodat jij bij meerdere elektrische apparaten een steentje kan neerleggen en zo de straling kan neutraliseren.

De steen om nu in huis te hebben. We zijn veel thuis en werken thuis. Hierdoor ontstaat er in huis veel meer straling die jou niet ten goede komen. Door zwarte toermalijn naast je apparatuur neer te leggen, wordt deze straling geneutraliseerd.

Zwarte toermalijn staat er om bekend dat het negatieve energie kan ombuigen naar positieve energie. Dat is in deze tijd van vele elektronische apparatuur en computers een goed hulpmiddel om zo min mogelijk straling op te lopen. Zelfs de eerste radio’s bevatten een buisje met toermalijn tegen de storingen.

Zwarte toermalijn staat al heel lang bekend als de middel tegen straling . Al sinds de jaren 70 werden er stukken toermalijn bij de eerste computers geplaatst en gebruikte de NASA het vaak. Er is zelfs een verhaal dat toermalijn als ontstoorder en bron tegen radiatie is meegegaan op de eerste reis naar de maan.

Toermalijn kun je op diverse manieren gebruiken. De beste is om een mooi steentje naast een bron van straling te plaatsen. Denk aan laptop, computer, mobiele telefoon, magnetron, flat screen en ga zo door. Het steentje zorgt ervoor dat de straling minder sterk wordt doordat het voor een groot gedeelte wordt geabsorbeerd door de toermalijn. Ook kun je toermalijn als beschermer aan een kettinkje dragen om zodoende je lichaam tegen negatieve straling te beschermen.

Toermalijn is ook goed bij haaruitval, bij negatieve gedachtes en help om te ontspannen en tot rust te komen. Ook worden geestelijke blokkades makkelijker opgelost met toermalijn.

Meer informatie edelstenen lees je op de pagina over het reinigen van edelstenen en de verzorging en het opladen van edelstenen.

Edelstenen en mineralen nooit ter vervanging van medische zorg gebruiken. Raadpleeg bij klachten altijd een gecertificeerd arts 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zwarte toermalijn trommelsteen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Chat openen
1
Scan de code
Hi!
Kan ik je helpen?