fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Fingerlings untamed, grommende dino’s voor stoere kinderen

fingerlings untamed

Zoals jullie weten zijn mijn kinderen helemaal weg van de Fingerlings aapjes en eenhoorns. En nu is er weer een nieuw lid aan de Fingerling familie toegevoegd. Fingerlings untamed; stoere dinosauriërs voor stoere kinderen. Mijn stoere Jenna was dan ook heel blij dat ze dit nieuwe familielid mocht boxen en uittesten. In de review van vandaag lees je wat we ervan vinden.

Fingerlings in het kort

Fingerlings zijn interactieve speelmaatjes die reageren op aanraking, ze zingen, geven kusjes, je kan ze in slaap wiegen, ze maken allerlei geluidjes en je kan ze overal aan hangen. Je hebt aapjes, die zijn lekker brutaal en laten bijvoorbeeld scheetjes en je hebt eenhoorns die boertjes laten. Nu is zijn daar deze stoere dino’s aan toegevoegd. Ik vermoed om ook jongens met dit speelgoed te laten spelen. Maar hé, stoere meiden vinden dino’s ook leuk!

review fingerlings untamed
Je kan ze overal aan hangen

Fingerlings untamed dino’s

De dino ziet er heel anders uit dan de andere Fingerlings. Het aapje en de eenhoorn zijn vooral schattig. De dino heeft scherpe tanden en kijk uit als je je vinger in zijn mond steekt, want hij bijt! Niet hard hoor, maar wees gewaarschuwd. En hij gromt! Als je in zijn gezicht blaast moet hij niezen. Dus verwacht geen kusjes. Hij knippert met zijn ogen en kijkt je aan. En als je het gegrom zat bent dan wieg je hem gewoon in slaap. Ging dat met kinderen ook maar zo makkelijk haha. Je bepaalt zelf of je de dino wild houdt of tam maakt. Wil je dat je dat hij tam wordt dan zal je er veel aandacht aan moeten geven.

Het oordeel van Jenna (5 jaar)

Jenna begon met goede moed uit te pakken. En in eerste instantie vond ze hem wel heel leuk. De geluidjes en het bewegen zorgden dat ze nieuwsgierig werd. Maar toen ze hem om haar vinger wilde klemmen, deed het pijn. Hij zit te strak om de vingers. Ik heb het natuurljk ook even geprobeerd en bij mijn vingers zit het helemaal strak. Het zit niet lekker. En zij heeft dan nog kleine vingertjes. Misschien dat ze hier bij de productie van nieuwe dino’s rekening mee kunnen houden. De aapjes en eenhoorns zitten helemaal niet strak en passen met gemak zelfs om Alex zijn vinger.

Gelukkig kan je de dino’s wel aan deurklinken, bedrand, stoelen en ga zo maar door hangen. En als je net als wij een junglegym speciaal voor Fingerlings hebt dan kan je hem daar natuurlijk in of aan hangen. Genoeg mogelijkheden dus! De dino’s is wel een stuk beweeglijker dus misschien dat daarom de pootje wat dichter bij elkaar zitten. Iets steviger zodat hij niet alle kanten opgaat.

fingerlings untamed
Zelfs aan de dakgoot

Het oordeel van Marley (7 jaar)

Jenna heeft niet meer naar de dino omgekeken. Maar Marley vindt hem wel heel leuk! Hij wordt erbij gehaald als ze met de barbies speelt. De barbies worden dan aangevallen door de dino en gelukkig zijn er nog meer barbies die de andere barbies kunnen redden. Maar ik zie haar ook regelmatig met alleen de dino en iedere keer ontdekt ze weer een nieuw geluidje. En ik merk dat de dino al een stuk tammer is dan toen we hem net hadden.

Top of flop?

Is de Fingerlings Untamed een aanrader? Niet als je kind van het zoete en lieve houdt van bijvoorbeeld de Fingerlings eenhoorns. Vind je kind het juist leuk om met stoer speelgoed te spelen dan is het zeker een aanrader. Wat ik zei, Jenna vindt het niks maar Marley vindt hem helemaal geweldig. Ik denk dat jongens dit toch wel leuker zullen vinden en er nog meer mee bezig zullen zijn. De dino’s zijn te krijgen in vier kleuren; groen, blauw oranje en paars. Ze zijn te koop bij onder andere en Bol.com.

Wat vind jij van deze stoere Fingerlings?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!