fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een kijkje in mijn leven | Een fotoshoot, dagje Drievliet en kickboksen

fotoshoot bij ons thuis

Het wordt ook deze week weer, net als vorige week, een lekker weekje waarin veel gebeurt. Naast veel vooruit werken, volg ik een Instagramtraining, hebben we thuis een hele leuke fotoshoot, gaan we een dagje naar Drievliet en hebben de meiden hun eerste kickboksexamen. Lees je mee?

Maandag

Vandaag is het alweer 1 april en dit bekent dat de BTW aangifte gedaan moet worden. Gelukkig heb ik hier niet heel veel werk aan. Mijn boekhouder werkt namelijk met een app en daar kan ik losse bonnetjes gelijk uploaden. En iedere maand upload ik via de site al mijn facturen. Ik hoef nu alleen de facturen van maart te uploaden en klaar is Truus.

fotoshoot en kozijnen schilderen
Alex is lekker een paar dagen vrij en ging met de kozijnen aan de slag

Ik heb vandaag wel een echt schrijfdagje, want ik moet drie opdrachten schrijven. Daar gaat dan ook wel de meeste tijd in zitten. Maar het voelt heerlijk als ik de opdrachten heb afgerond. En dat allemaal voor drie uur zodat ik ook nog even in het zonnetje kan genieten van het mooie weer.

Dinsdag

Gelukkig hebben we het gister overleefd met alle grapjes die de meiden hebben uitgehaald. De irritantste was toch wel dat ze plakband op de kraan hadden geplakt. Dus toen ik mijn handen wilde wassen spoot het water alle kanten op haha. Ik kon er gelukkig wel om lachen en zij nog harder 😉

fotoshoot en mooie bloemen van Alex gekregen
Ik kreeg een prachtige bos rozen van Alex. Zo lief ❤️

Vandaag ga ik aan de slag met nieuwe pins voor mijn Pinterestborden, oude blogs verbeteren en en nog veel meer. Ik zit in een lekkere flow en kan alles afvinken. Heerlijk is dat!

Woensdag

Ik heb me opgegeven voor een Instagram training voor gevorderden en daar ga ik vandaag mee aan de slag. Instagram blijft toch een lastig medium vind ik. Ik wil namelijk zoveel mogelijk leuke vrouwen bereiken om zo een fijne community op te bouwen, maar waar vind ik die leuke vrouwen? Deze training helpt me enorm en veel dingen worden me duidelijk!

10 minutengesprek op school
We hadden 10-minutengesprekken op school en Marley ging mee

In de middag werk ik nog wat dingen uit die ik steeds voor me uit schuif. Het wordt geen lange dag want ik ben echt kapot. Ik merk dat het verzetten van de klok toch we invloed heeft. Ik heb moeite me opstaan en ben al vroeg op de avond kapot. Even deze week doorkomen en dan komt het vast goed. Vanavond maar weer vroeg naar bed 😉

Donderdag

Vandaag heb ik weer een schrijfdagje. De meivakantie komt eraan en daarom wil ik alvast wat vooruit schrijven zodat ik er dan zo min mogelijk naar om hoef te kijken. En als ik dan in zo’n lekkere flow zit, vliegt de ochtend voorbij.

kliekjes opeten
Tijdens de lunch eet ik vaak kliekjes. Zonde om weg te gooien en vaak de volgende dag nog lekkerder!

Na de lunch ga ik nog even verder en heb dan weer een lekker voorraadje. Volgende week ook weer wat schrijven en dan komt het helemaal goed!

Vrijdag

Als je mijn weekoverzichten regelmatig leest weet je het wel. Boodschappen doen. Gelukkig heeft Alex vandaag een late dienst dus hij kan het huis aan kant maken. Scheelt mij weer. Hoef ik alleen nog boven te doen 😉

zo blij met de zwarte kozijnen
Ik ben zo blij met de zwarte kozijnen 😍

In de middag hebben we iets heel leuks. Er komt een fotografe bij ons thuis voor een fotoshoot. Geen gewone fotoshoot, maar een lifestyle fotoshoot. Je leest er binnenkort meer over. De foto’s die ik al gezien heb zijn in ieder geval echt prachtig!

Zaterdag

Vandaag hebben we een heerlijke dag in Drievliet. Als je me op Instagram volgt heb je in mijn stories vast al iets voorbij zien komen. Het was in de ochtend nog wat frisjes, maar in de middag brak het zonnetje toch nog door. Het voordeel van het wat mindere weer was dat het lekker rustig was en we nergens hoefden te wachten. Ideaal!

gezellig met zijn viertjes in Drievliet
gek doen in de achtbaan

We hebben dit jaar abonnementen/seizoenspassen voor Drievliet. Marley mag nu overal in en Jenna in het meeste met begeleiding. En het is bij ons op de hoek dus we zullen er nog regelmatig te vinden zijn!

Zondag

Vandaag hebben we lekker uitgeslapen en rustig ontbeten. Lekker rustig aangedaan want de meiden hebben in de middag hun allereerste kickboks examen. En wat was het leuk! Ze deden goed hun best en werden na afloop beloond met een rode band, diploma en medaille. Supertrots zijn we allemaal!

op weg naar het kickboks examen
Op weg naar gymzaal waar het kickboks examen plaatsvindt

In de avond ga ik lekker vroeg mijn bed in, want ik ben gesloopt na zo’n druk en gezellig weekend.

Een fotoshoot, dagje Drievliet en kickboksen

Het was me een weekje wel. Maar wel een heerlijk weekje kan ik je zeggen. Komende week staan er ook weer leuke dingen op het programma. Om te beginnen ga ik maandag iets heel leuks doen. Ik ga namelijk met een vriendin naar een beautybeurs. Geen idee wat ik ervan kan verwachten, maar ik heb er enorm veel zin in. En ik hou je natuurlijk op de hoogte!

Wat voor leuke dingen heb jij komende week gepland?

Uitgelichte foto: Foto MaNo
(deze foto is kreeg ik als voorproefje via WhatsApp. Is nog niet de definitieve foto)

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!