fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ga op avontuur met Yono and the Celestial Elephants + win (gesloten)

Yono and the Celestial Elephants

Hou je van gamen en heb jij een Nintendo Switch? Of heeft je kind een Nintendo Switch? En ben jij (of je kind) gek op avonturenspellen? Dan is ‘Yono and the Celestial Elephants‘ een echt spel voor jou! Vandaag vertel ik je er alles over. En dat is nog niet alles. Ik mag namelijk een exemplaar van ‘Yono and the Celestial Elephants‘ aan één van mijn lezers weggeven.

Yono and the Celestial Elephants

Eens in de 1000 jaar wordt een Olifant geboren met een bijzondere taak: de bescherming van wereld! We zijn nu aanbeland in het tijdperk van de olifant Yono. Hij is nog heel jong en daarom is het nog heel lastig om gevaren te vermijden. Het wordt een groot avontuur voor Yono met zorgvuldig ontworpen puzzels, schattenjachten, een geweldig gevecht en een wereld vol mensen. Lukt het Yono om de wereld te redden? Een wereld die hij nooit eerder heeft gezien. Het is een lastige taak in een koninkrijk waar mensen, zombies en robots naast elkaar leven.

Op avontuur met Yono and the Celestial Elephants

Inhoud van het spel

Gebruik je olifantenslurf om puzzels op te lossen en geheimen te vinden, zuig water, lucht en andere dingen op voor verschillende effecten, bezoek vier steden vol mensen, winkels en zoektochten, los puzzelsop, ontdek bossen en grotten om schatten en upgrades te vinden en leg puzzelstukken van oude teksten samen om de geschiedenis van de wereld, de ontwikkeling van mensen en de invloed van oude olifanten te ontdekken. Al met een al een spel waar veel in gebeurt, veel te ontdekken valt en waar je echt je best moet doen om het einde te halen.

Geschikt voor jong en oud

Yono and the Celestial Elephants is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en alleen beschikbaar voor de Nintendo Switch. Het spel valt onder de genres actie, avontuur en puzzels en is volledig Nederlandstalig. Dit geldt voor de schermtekst en ondertiteling. Het spel is o.a. bij Bol.com verkrijgbaar.

Yono and the Celestial Elephants

Win het spel Yono and the Celestial Elephants voor Nintendo Switch

Ik mag één van mijn lezers blij maken met dit leuke spel. De winactie zal kort lopen, zodat ik je voor 5 december nog blij kan maken.

Wat moet je doen om kans te maken:

  1. Like Tante Truus Kan Alles op Facebook
  2. Reageer onder het vastgezette bericht op Facebook en geef aan dat je meedoet. Uiteraard mag je altijd vriendinnen taggen om ze op de hoogte te brengen van deze leuke winactie, maar dit hoeft natuurlijk niet. Heb je geen Facebook? Reageer dan onder dit artikel.
  3. Meedoen kan t/m dinsdag 3 december. Ik maak op woensdag 4 december de winnaar bekend. De winnaar krijgt altijd persoonlijk bericht. En in dit geval stuur ik de winnaar een digitale code waarmee het spel geactiveerd wordt. Ik plaats een openbaar bericht op Facebook en ik plaats een berichtje bij de reacties onder deze blog zodra de winnaars gekozen zijn.

Succes!

Foto’s: Neckbolt Games

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product koopt, ik hier een percentage commissie voor ontvang. Dit kost jou niks.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!