fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Garfield Kart: Furious Racing is een leuke game voor jong en oud

Garfield Kart

Ik kreeg een tijdje geleden een nieuw spel voor de PS4 (PlayStation 4) opgestuurd: Garfield Kart: Furious Racing. Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik niet heel goed in racespelletjes ben, want ik vlieg altijd uit de bocht en eindig als laatste. Maar met Garfield moest het me wel gaan lukken. Vandaag vertel ik je alles over dit spel en vertel ik je of ik dit racespel wel een beetje onder de knie heb…

Garfield Kart: Furious Racing

Iedereen kent Garfield wel. De kat die liever lui dan moe is en het liefst meerdere keren per dag lasagne eet. Die zal je niet zo snel zien racen, zou je denken. Maar niks is minder waar. Het spel spreek voor zich. Na het opstarten geef je aan of je alleen speelt, met 1 tot 4 tegenspelers doormiddel van een split screen of tegen mensen 1 tot 8 mensen online wilt strijden. Dan kies je je kart, je personage en wat voor soort game je wilt spelen. Je kan bijvoorbeeld voor één race gaan, maar ook voor meerder races. Je kan uit meerdere circuits kiezen. En natuurlijk kan je aangeven of je voor een 50cc, 100cc of 15cc race gaat. En dan kan het spel beginnen!

Het spel

Het is natuurlijk de bedoeling dat je als eerste over de finish gaat. En je krijg wel wat hulp om dit te bereiken. Onderweg kom je namelijk ‘snoepjes’ tegen die je kunt pakken door er tegenaan te rijden. In deze snoepjes zitten bonusartikelen die er bijvoorbeeld voor zorgen dat je extra hard rijdt, maar bijvoorbeeld ook objecten die je naar je tegenstanders kunt gooien. En alles is natuurlijk zo ingericht dat het helemaal bij Garfield past. Denk vooral aan heel veel lekker eten. Maar je kunt met een bepaald object ook je tegenstanders in slaap laten vallen. typisch Garfield natuurlijk!

Garfield Kart Furious Racing

Met Garfield Kart: Furious Racing kan iedereen racen

Nou ik was er helemaal klaar voor en ging ervan uit dat ik wel weer zou verliezen. Maar nee! Ik werd gewoon eerste. En dat een paar keer achter elkaar. Oké, ik moet wel toegeven dat ik de 50cc race heb gedaan. Toen ik met Marley of eigenlijk tegen Marley ging racen merkte ik dat zij het wel lastig vind. Maar dat komt ook omdat ze de stuurtjes van de Nintendo Wii gewend is en dus niet gewend is aan een controller. De PS4 is eigenlijk Alex zijn domein en de meiden en ik spelen er eigenlijk bijna nooit spelletjes op. Nu was ik vroeger wel een bijna verslaafde gamer dus ik kan wel met verschillende controllers over weg.

Een leuke game voor jong en oud

Ik moet zeggen dat ik het een erg leuk spel vind. Toen ik voor de 100cc ging merkte ik al dat het moeilijker werd. Maar eigenlijk vind ik het veel leuker om met de meiden te spelen. Jenna is niet zo van het gamen en vond het dan ook erg moeilijk en was er snel klaar mee. Maar Marley en ik hebben aardig wat potjes gespeeld. Toen Alex uit zijn werk kwam deed hij ook mee en toen ik stond te koken en Marley met haar zusje aan het spelen was, ging hij nog even door. Ook vaders vinden dit dus een leuk spel!

Garfield Kart: Furious Racing is geschikt voor alle leeftijden en verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One. Je kan deze leuke game o.a. bij Bol.com kopen. Een leuk cadeau voor in de zak, onder de kerstboom, als verjaardagscadeau of gewoon zomaar.

Foto: Microids

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product koopt, ik hier een percentage commissie voor ontvang. Dit kost jou niks.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!