fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een kijkje in mijn leven | Gelukkig komt alles goed

gelukkig komt altijd alles weer goed

Na alle drukte komt er weer een beetje rust. Nou ja, rust. Marley heeft bijna haar eerste communie en daar moet nog wat voor gedaan worden. En alhoewel de zomervakantie nog ver lijkt, het is voor mij nu zaak om vooruit te werken zodat ik dan in ieder geval niet heel veel hoef te schrijven. Maar helaas loopt de week niet zoals ik gehoopt had. Maar gelukkig komt altijd alles goed. Nou ja, meestal dan 😉

Maandag

Maar goed dat ik zondag op tijd naar bed ben gegaan, want ik weet nu al dat ik anders als een zombie de maandag door had moeten komen. Maar nu word ik ver voordat mijn wekker gaat wakker en ben dus al gedoucht en aangekleed als de meiden wakker worden. Ik heb zelfs al even gewerkt. Nou dat is echt uniek hoor haha.

gelukkig komt altijd alles weer goed en druk bezig bij de schooltuinen
Hard aan het werk bij de schooltuinen

De rest van de dag ben ik ook lekker aan het werk. In de tussentijd krijg ik foto’s van groep 5 die hard aan het werk is bij de schooltuinen. En in de avond ben ik zo moe dat ik samen met Alex Game of Thrones kijk, maar na twee afleveringen ga ik toch echt mijn bed in. We zijn weer opnieuw begonnen omdat we niet meer wisten wat er nu in het begin allemaal gebeurd was en geen zin hadden om iedere week op een aflevering te wachten haha.

Dinsdag

Deze ochtend heb ik een afspraak met een hele lieve dame. Ze benaderde mij via Facebook met de vraag of ik haar verhaal wilde delen. Natuurlijk wilde ik dat! Maar ik was vooral benieuwd naar de reden waarom zij wilde dat haar verhaal werd gedeeld. Ze was namelijk opgelicht maar er zat meer achter. Ze krijgt nu namelijk als reactie op de oplichting te horen dat ze een man bij zich had moeten hebben. Ik merkte dat dit best wat met me deed en maakte een filmpje voor Instagram en vroeg mijn volgers wat vragen te antwoorden. Heb jij het filmpje gezien?

Wordt een vrouw eerder opgelicht dan een man?
Wordt een vrouw eerder opgelicht dan een man?

De rest van de dag is het weer werken en lekker mijn ding doen. Tussendoor neem ik kleine pauzes in het zonnetje. Heerlijk!

Woensdag

Vandaag besluit ik weer orde op zaken te stellen. Ik ben namelijk al weken..wat zeg ik..al maanden niet wezen wandelen. Ja korte wandelingetjes, maar even een paar kilometer knallen is echt maanden geleden. En vandaag verandert dat! Ik heb alleen heel erg om mezelf moeten lachen, want ik nam eens een andere route en wist op een gegeven moment niet meer waar ik was. Wat bleek, ik was in een dorp naast Zoetermeer terecht gekomen en ik had Google Maps nodig om weer thuis te komen haha.

Slingers opruimen
Tijd om de slingers weer op te ruimen 😉

Ik heb zo gelachen. En zo zie je maar weer, soms moet je gewoon eens iets anders doen. En dat kan spannend zijn, maar uiteindelijk komt het allemaal goed. En eigenlijk gaat dit voor alles in het leven op 😉

Donderdag

Ik merk het wel hoor, dat ik gister weer een flink stuk heb gewandeld. Geen spierpijn, maar voel mijn bovenbenen en mijn bilspieren. Maar gelukkig komt alles goed en dit dus ook 😉 En wat ik veel belangrijker vind is dat ik me fit voel en vol energie. Goed bezig dus!

gelukkig komt alles goed en mijn column in Zoetermeerse Glossy TRNDZ
Ieder nadeel heeft zijn voordeel. In bed lees ik een paar artikelen uit de nieuwe glossy TRNDZ waar ook mijn column te lezen is

Mijn positieve vibe is helaas van korte duur, want in de loop van de ochtend krijg ik buikpijn. En het lijkt steeds meer pijn te doen. Zo erg, dat ik op een gegeven moment echt krom loop van de pijn. Gelukkig heeft Alex een hele vroege dienst en kan hij de meiden uit school halen als hij thuis is. Ik ga mijn bed in en val rond 14:30 uur in slaap om rond 17 uur pas weer wakker te worden. Heb ik teveel van mijn lichaam gevraagd de afgelopen dagen of is er meer aan de hand?

Vrijdag

Ik ben vroeg naar bed gegaan in de hoop dat ik geen last meer van mijn buik zou hebben, maar het lijkt wel erger geworden. Gelukkig kunnen de meiden alleen naar school en ik nadat ze de deur uit zijn gegaan weer mijn bed in. Ik bedenk me ineens dat ik de afgelopen dagen vaak moest plassen en er om moest lachen omdat ik terugdacht aan mijn zwangerschappen. En nee, ik ben niet zwanger maar vermoed wel dat ik een blaasontsteking heb.

Face swap met Alex
Zaterdag maakte ik deze foto en we hebben hier zo om gelachen

Jenna is vandaag om 12 uur klaar en voor die tijd douche ik snel en haar gauw wat lekkers voor de lunch bij de supermarkt en een paar pakken sinaasappelsap. Als ik een blaasontsteking heb is dat wat het beste helpt bij mij. Nadat Jen en ik gegeten hebben, kruipen we weer in bed. Zij op de iPad en ik doezel wat weg. Ik hoop dat ik er morgen weer bovenop ben, want we hebben dan een heel leuk uitje waar we alle vier al lang naar uit kijken.

Zaterdag

Vandaag voel ik me gelukkig een stuk beter. Heb nog wat buikpijn, maar niet meer zo heftig als de afgelopen twee dagen. Veel drinken, vitamine C tabletjes en heel veel sinaasappelsap hebben geholpen! Ik kan mee naar Corpus. We keken er al zo lang naar uit. We moesten namelijk wachten tot Jenna 6 was. Ik had een paar weken geleden via de dagjes uit munten van Jumbo de kaartjes gekocht.

 gelukkig komt alles goed en naar corpus met het hele gezin
Naar Corpus met het hele gezin

Ik kan je ook zeker aanraden om eens naar Corpus te gaan. De adviesleeftijd is 8 jaar, maar Jenna die net 6 jaar is keek haar ogen uit. Het was reuze interessant allemaal. En ook Alex en ik leerden weer nieuwe dingen over het menselijk lichaam. Ik zal binnenkort een blog schrijven over Corpus en je er nog meer over vertellen. Ik had eigenlijk nog veel meer plannen vandaag, maar ik besloot het rustig aan te doen. Lekker in de tuin een boekje lezen en even niks.

Zondag

Vandaag hebben we lekker uitgeslapen en het Eurovisie Songfestival teruggekeken. Marley vindt het ook altijd leuk om te kijken, maar ik vond het gister erg laat en helemaal als je ook nog de uitslag wil zien. Dus in de ochtend gezellig met de meiden gekeken en ik wist natuurlijk al dat Nederland had gewonnen, maar heb tot het einde niks tegen de meiden gezegd. En blij dat ze waren. Ze vinden het liedje ook heel leuk en ik hoor ze het regelmatig zingen. Zal nog wel even zo blijven nu, denk ik 😉

Een kijkje in mijn leven | Gelukkig komt alles goed
Op zondagochtend beneden komen en dan de meiden de afwas zien doen. Zo lief! ❤️

In de middag is het toch echt wat in huis doen aangezien ik de afgelopen dagen niks heb gedaan. En natuurlijk die eindeloze was wegwerken. Er was nog wat sensatie, want de meiden kwamen erachter dat er twee ruiten van hun school waren ingeslagen dus hebben wij natuurlijk de politie gebeld. Toen de twee motoragenten op het schoolplein aankwamen was dat natuurlijk een hele gebeurtenis voor alle kinderen uit de buurt. In de avond is het nog wat strijken terwijl we Game of Thrones kijken en dan vroeg naar bed zodat ik maandag weer fris en fruitig ben!

Gelukkig komt altijd alles goed

Het niet helemaal als gepland, maar gelukkig komt altijd alles goed. Zo zie je maar weer dat je niet alles kunt plannen. En wat ben ik blij dat ik altijd ruimte in mijn planning open laat. Als er dan wat is waardoor ik niet of minder kan werken is het geen ramp. Natuurlijk heb ik wat dingen moeten laten liggen, maar er vloeit geen bloed uit. Aankomende week ga ik er gewoon weer tegenaan. Wel op een rustig tempo, want de avondvierdaagse start deze week en dat betekent heel vroeg eten en de kinderen die toch wat later naar bed gaan. Maar dat is niet alles. Deze week ga ik na lange tijd weer bloed geven. Het is zo lang geleden dat ik het toch wel weer spannend vind. Gelukkig gaat er een vriendin met me mee 😉

Wat zijn jouw plannen komende week?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!