fbpx

Genieten van een heerlijke nazomer | Een kijkje in mijn leven

Genieten van een heerlijke nazomer

Weer nieuwe week en niet zomaar een week, maar eindelijk die nazomer waar we zo op zaten te wachten. Nog even genieten van een heerlijke nazomer en die warme zonnestralen. En nog wat natuurlijke vitamine D om op te snuiven. Deze week wordt er natuurlijk gewerkt en hoop ik weer een eind op te schieten met het online programma wat ik aan het maken ben, ga ik mijn website aanpassen omdat ik ga starten met de online 1-op-1 coaching en heb ik de eerste Master Mind bijeenkomst met de andere onderneemsters. Zo’n zin in allemaal. Lees gauw verder voor alle gebeurtenissen van deze week!

Maandag

Het is weer maandag en dat betekent sporten! Alex heeft deze week vroege diensten dus ik kan niet lekker om 8 uur al in de sportschool staan. Maar kwart voor negen is ook prima. Ik ben voor half tien alweer thuis en voor tienen gedoucht en klaar om met de nieuwe werkdag te beginnen. Het wordt even bikkelen deze week. Ik heb een paar leuke opdrachten waarvoor ik mag gaan schrijven en ik ga verder met het bouwen van mijn online programma. Het doel wat om het voor 15 september af te hebben, maar dat was iets te ambiteus. En ik wil het niet afraffelen. Ik wil al mijn tijd en energie in dit mooie en waardevolle programma steken. Dus dan liever iets later klaar dan snel afmaken en dat ik dan niet helemaal tevreden ben.

Genieten van een heerlijke nazomer kusjes van Marley
Zo lief. Toen ik naar de sportschool ging zag ik dit op het raam van de auto ❤️

Vandaag is mijn biebdag op school dus rond kwart voor drie ga ik naar school om de schooolbieb te openen. Dan naar huis en alvast koken, want we gaan heel vroeg eten omdat we startgesprekken op school hebben en de meiden om zes uur ook weer bij kickboksen aanwezigen moeten zijn. Zal ze wel tegenvallen, want ze zijn een paar weken niet geweest.

Dinsdag

Vandaag weer een dagje werken en ik heb een aardig to do lijstje. Ik verveel me dan ook geen moment en zit zo lekker in de flow dat ik bijna niet doorheb dat het al tegen drieen is en ik de meiden van school kan halen. Laatste weekje dat ik ze ophaal, want ze hoeven maar een paar stappen te zetten en dan zijn ze thuis. Onzin dus eigenlijk dat ik ze ophaal, maar zo aan het begin van het schooljaar is het altijd wel fijn voor ze (en voor mij.

Genieten van een heerlijke nazomer op de Vlietlanden
Nog even genieten van het mooie weer en een duik nemen

Het is vandaag zo warm dat ik niet binnen ga zitten met de meiden. We rijden naar de Vlietlanden en ons nichtje gaat gezellig mee. De meiden lekker zwemmen en ik wegpuffen in de zon. Ik ben blij dat ik een zonnehoed op heb, anders zou ik helemaal gek worden. Ik ben zo dom geweest om geen badkleding aan te doen. Dus ik kan niet even afkoelen in het water.

Woensdag

Vandaag begint de dag iets minder goed, want ineens krijgt Marley een epileptisch aanvalletje. Zo balen dit! Ik zou ik ook niet zijn als ik niet gelijk contact opneem met de epilepsieverpleegkundige. Oké, niet gelijk, maar wel zodra de kinderen naar school zijn. gelukkig is er morgen een uitvaller en kunnen we morgen naar de neuroloog voor controle in plaats van volgende week (die afspraak stond al). Fijn, want nu hoeven we niet te wachten tot er een volgende aanval komt.

Ik ga met een gerust hart aan het werk en maak voordat de meiden uit school komen een picknicktas met broodjes en lekkere snacks want het was gister zo gezellig dat we vandaag weer naar het strandje gaan. Het is wel een stuk frisser, maar dat boeit de meiden niet. Die vermaken zich prima in het water. En ik heb mijn studieboek meegenomen en kan daarmee aan de slag totdat we naar huis moeten omdat Marley naar hiphop moet. Weer een heerlijk dagje dit!

Donderdag

Als de meiden naar school zijn ga ik sporten. Dan snel douchen, want Marley komt om 10 uur naar huis zodat we naar haar afspraak in het ziekenhuis kunnen. Het gesprek met de neuroloog duurt wat langer omdat we de voor en tegens tegen elkaar zetten van de huidige medicatie en de medicatie die Marley had voor het afbouwen. We besluiten toch bij de huidige medicatie te blijven, maar wel wat te verhogen. Als ze nu toch weer een aanvalletje krijgt is dat geen ramp, maar als de aanvalletjes weer toe gaan nemen gaan we terug naar de oude medicatie. Dus allemaal even bidden en hopen dat deze medicatie aanslaat, want stiekem ben ik meer fan van deze medicatie dan van de andere medicatie.

Het is over enen als we weer in Zoetermeer zijn en we hebben behoorlijke trek gekregen. En dochterlief weet me over te halen om naar de Mc Donalds te gaan. Daar lunchen we en als we weer thuis zijn mag ze heel een chillen en dan gaat ze weer naar school. Het is maar een uurtje en eigenlijk wil ze niet, maar ik wil dat toch nog even gaat. Niet omdat ze in dat uurtje nog wat zal leren. Nou ja, eigenlijk wel. Ik leer haar dat ze haar verantwoordelijkheden moet nemen. Het is heel makkelijk om niet meer te gaan omdat je geen zin meer hebt, maar wel gaan zegt zoveel meer. En dus gaat zo ook zonder mopperen nog dat laatste uurtje naar school.

Vrijdag

Vandaag is het dan eindelijk zover! De eerste Master Mind bijeenkomst. Dit is de kennismakingsbijeenkomst, want Irene van Foto MaNo en ik kennen de andere dames al een beetje, maar ze kennen elkaar nog niet. Irene heeft een heel leuk kwartet spel bedacht met antwoorden op de vragen die ze bedacht heeft. Zo leuk en creatief! En de ochtend vliegt voorbij. Wat een gezelligheid en wat een leuke groep zijn we. Begin oktober is de eerste bijeenkomst waar we aan de slag gaan met onze doelen. Ik kijk er nu alweer naar uit!

De master mind groep
Op 1,5 meter kennismaken met de vrouwen van de master mind groep

Van dit soort bijeenkomsten krijg ik altijd enorm veel energie. En eigenlijk heb ik bij thuiskomst geen zin om huishoudelijke klusjes te doen. Ik wil lekker aan het werk en mijn projecten verder uitwerken. Ik zit vol energie en ideeën. Normaal gesproken zou ik mijn gevoel volgen, maar ik wil vandaag het huis aan kant hebben zodat ik dit morgen niet hoef te doen. Dus ik besluit toch maar aan de slag te gaan met opruimen en schoonmaken. Als ik Jenna ga halen hoef ik alleen de badkamer nog te doen dus die doe ik zaterdagochtend.

Nieuwe-move-geleerd-bij-paaldansen
Zo leuk om te zien hoe leuk Jenna paaldansen vindt. Iedere week laat ze me een nieuwe move zien!

Marley gaat met een vriendin mee en eet daar dus Jenna en ik zijn alleen. Als Jenna naar paaldansen is doe ik de weekboodschappen, want ook die wil ik zaterdag niet doen. En dan is het weekend begonnen. Heerlijk! In de avond kijken we met zijn vieren een film. Zo gezellig!

Zaterdag

Vandaag start ik rustig op. De meiden en ik krijgen een ontbijtje op bed, wat heel fijn is. Alex gaat later die ochtend met de meiden op pad en ik maak dan de badkamer schoon en heb even me time. Even maskertje, voeten verzorgen, je kent het wel. Dan besluit ik nog wat te werken. Want donderdag kwam het ziekenhuisbezoek tussendoor en dat kost toch altijd meer dan een halve dag. En nu Alex en de meiden er toch niet zijn, kan ik even ongestoord werken. In de avond gaat de barbecue aan. Misschien wel de laatste keer dit jaar aangezien Alex niet meer zo van de winterbarbecues is. Dus nog even van nemen. Niks bijzonders trouwens, gewoon weekendeten. We bouwen onze eigen broodjes hamburger namelijk.

leuke kaarten
Ik kreeg een brief met deze leuke kaarten van Bol.com en moest er zo om lachen!

Na het eten komen de buren gezellig borrelen. De vorige keer was net voor de lockdown dus weer de hoogste tijd. Zijn altijd van die gezellige avondjes en ook dit keer is het weer een avond voor in de boeken. We hebben de hele avond gekletst en gelachen onder het genot van bier, wijn en hapjes. Topavond weer!

Zondag

Zondagochtend ben ik behoorlijk brak, omdat ik pas om vier uur in mijn bed lag en om acht uur alweer wakker werd door een een bepaald meisje wat gezellig bij me kwam liggen 😉 Iets met ‘s avonds een vent en dus zit ik rond negen uur al beneden met de meiden te ontbijten. Ik heb gelukkig nooit een kater en ook nu dus niet. Bij Alex is dit wel anders en die zien we ook pas ergens tegen het middaguur verschijnen.

brakke zondag
Als je brak bent kan je maar beter gek doen zodat je je nog een beetje oke voelt haha

Omdat ik toch wel erg moe ben doe ik begin van de middag even middagdutje van een halfuur. En dat scheelt enorm, want de rest van de dag ben ik niet meer moe als in heb slaap hebben. Ik heb nog steeds nergens zin in en doe naast een boek lezen niets anders. Een lekker hangdagje dus. De meiden zitten in dezelfde flow en dat is wel heel erg fijn, kan ik je zeggen. Marley moet alleen wat huiswerk afmaken maar verder vermaken ze zich door met het playmobil te spelen en hun iPads. Heerlijke zondag dus!

Genieten van een heerlijke nazomer

Dat was nog even nog even genieten van een heerlijke nazomer deze week. Wat een heerlijk weer. Komende week gaat het toch steeds kouder worden en komt er veel regen aan. Deze laatste warme zonnestralen waren echt een cadeautje waar ik enorm dankbaar voor ben. Dus ondanks dat het achteraf toch een beetje een hectische week was heb ik weer enorm genoten. Nu ben ik klaar voor de kou en regen die eraan komt. Soort van. De tijd van thuis op de bank en cocoonen is aangebroken. En ook die tijd is weer heel gezellig.

Kijk jij al uit naar de herfst of liever nog even wachten?

Liefs,
Irene

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!