fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Genieten van het lange paasweekend | Kijkje in mijn leven

Genieten van het lange paasweekend

Normaal gesproken lees je mijn ‘kijkje in mijn leven’ op maandag. Maar ik was aan het genieten van het lange paasweekend. Je leest nu dan ook geen weekoverzicht zoals je gewend bent, maar je leest hier een korte samenvatting van mijn paasweekend.

Vrijdag

Vandaag zijn de meiden vrij en dus hoeven we geen wekker te zetten. Jenna en ik gaan gelijk nadat we wakker zijn lekkere broodjes halen en nog wat dingen kopen voor de paasbrunch zondag. Bij terugkomst ontbijten de meiden en ik gezellig en daarna ga ik aan het werk. Doordat ik de afgelopen periode drie keer ziek ben geweest (corona, keelontsteking en griep) is er veel werk blijven liggen dus ik moet echt even wat doen. Alex is vandaag vroeg klaar waardoor ik nog even door kan werken en dan douchen en aankleden, als hij met Jenna voor de laatste keer naar de fysio ga. De zooltjes die ze heeft geven genoeg ondersteuning.

Genieten van het lange paasweekend | Kijkje in mijn leven

Vandaag is mijn schoonvader jarig dus al Alex en Jenna terug zijn gaan we gezellig naar mijn schoonouders. We eten daar sateetjes met alle kinderen en een paar van de kleinkinderen. Omdat het vandaag Goede Vrijdag is eten de meiden en ik geen vlees. Gelukkig is mijn schoonmoeder zo lief om voor ons zalm te halen.

Zaterdag

Vandaag staan we rustig op en maken ons dan klaar om naar Tilburg te gaan. Eerder deze week was ons neefje Alejo jarig en 5 jaar geworden. Vandaag viert hij zijn verjaardag en daar zijn wij natuurlijk bij. Na een gezellige middag gaan we in de vroege avond naar huis.

Ik moet op tijd terug zijn omdat ik met mijn moeder en een vriendin naar de Paaswake in de kerk ga. Het is een hele mooie viering die in een donkere kerk begint en in een met kaarsjes verlichte kerk eindigt. De viering eindigt na twaalven en dat betekent dat de tijd van vasten klaar is.

Zondag

Eerste Paasdag. Dat betekent gezellige paasbrunch met mijn moeder en schoonouders. Mijn moeder is gister blijven slapen dus die kan zo Jenna haar bed uitrollen, douchen en zich klaarmaken voor de paasbrunch. Ik ga met Jenna nog even naar de supermarkt voor het vlees en een stokbrood voor vanavond. En dan alles klaarzetten voor de paasbrunch en gezellig eten met zijn allen.

Na de brunch zitten we allemaal vol en moeten echt uitbuiken. Als mijn schoonouders naar huis gaan, kijken wij een film. Een betere manier om uit te buiken is er haast. Oke, een dutje doen. Maar dat is niet echt gezellig. Na de film gaan we rustig alles klaarmaken voor het paasdiner: gezellig gourmetten.

Maandag

Tweede Paasdag is net als tweede Kerstdag een dag waar ik niks mee heb. Meestal is dit een pyjamadag. Maar vandaag besluit ik alle paasspullen op te ruimen en het huis lekker schoon te maken. Na een avondje gourmetten is dat zeker nodig. En ik wil ook de rest van de week kunnen focussen op werk zonder bezig te moeten zijn met poetsen.

Genieten van het lange paasweekend

Alex gaat in de middag met de meiden naar de verjaardag van ons nichtje en ik ga studeren. Door al het ziek zijn is dat erbij ingeschoten en ik wil mijn studie toch echt dit jaar afronden. Dus even de boeken in en na het avondeten gaan we op tijd naar bed. En dan zit dit heerlijk lange paasweekend er alweer op!

Hoe was jouw paasweekend?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!