fbpx

Genoten van de voorjaarsvakantie | Kijkje in mijn leven

Genoten van de voorjaarsvakantie

Stiekem was een weekje te kort, want de vakantie had wat mij betreft wel wat langer mogen duren. Ook omdat ik als ik dit schrijf weer ziek ben. Maar dat lees je volgende week allemaal. Oh en dit kijkje is iets anders dan je gewend bent. We hebben lekker genoten van de voorjaarsvakantie. Ik heb weinig foto’s gemaakt en we hebben naast leuke dingen doen vooral lekker geluierd.

Een korte complicatie

In plaats van foto’s en tekst kan je dit keer genieten van een korte compilatie op YouTube. Dat heeft twee redenen: ik heb afgelopen week niks geschreven en nu heb ik een keelontsteking en voel me niet echt vol energie om hele teksten te schrijven. Volgende week heb je weer een écht kijkje in mijn leven.

Weekvlog #53

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!