fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een kijkje in mijn leven | Gesnotter en gelukkig ook leuke dingen

Gesnotter en gelukkig ook leuke dingen

Vorige week had ik een druk maar vooral gezellig weekje. Misschien iets te druk allemaal want zondag voelde ik me echt beroerd. Gelukkig voelde ik me na twee dagen rustig aan doen wel steeds beter en kon ik er weer een beetje tegenaan! Deze week staat er weer van alles op de planning dus geen tijd om ziek te zijn haha. Aan het einde van de week voel ik me zelfs zo goed dat ik besluit iets te doen wat ik eigenlijk helemaal niet leuk vind, maar waar ik de kinderen superblij mee maak….

Maandag

Vandaag hebben de meiden een studiedag en hadden we allerlei leuke en gezellige plannen. Maar Alex en ik voelen ons allebei niet fit. De meiden waren vorige week aan het snotteren en nu zijn wij aan de beurt. We voelden ons zondag allebei beroerd en nu nog steeds niet top. Het wordt dus een pyjamadagje. Gelukkig kunnen de meiden daar ook van genieten en is er vandaag een maximaal aan schermtijd.

Gesnotter en gelukkig ook leuke dingen nieuwste verslaving
Ik ben verslaafd aan deze heerlijke wasabi bonen van Jumbo. Te lekker gewoon!

Ik moet nog wel wat artikeltjes schrijven, maar dan kan ook prima vanuit bed. Dat is echt een groot voordeel van mijn werk. Het maakt niet uit waar ik ben, als ik maar internet heb!

Dinsdag

Vandaag voel ik me alweer een stuk beter. Niet meer dat zweverige gevoel, maar nog wel flink verkouden. Ik ben allang blij dat ik weer goed in mijn energie zit. Ik denk dat ik na alle gebeurtenissen van de afgelopen tijd toch iets teveel van mezelf heb gevraagd. Gelukkig geeft mijn lichaam aan dat ik even beter voor mezelf moet zorgen. Maar vandaag kan ik dus  weer gewoon een paar uurtjes kan werken. Vandaag wel weer gewoon aan mijn bureau op zolder en zonder afleiding.

Gesnotter en gelukkig ook leuke dingen heerlijke hutspot
Het ziet er misschien niet heel smakelijk uit, maar man wat was dit lekker! De meiden dachten daar trouwens anders over. Die hebben alleen de worst op

In de middag lekker met Marley getut aangezien Jenna haar eerst les kinderyoga had. Dit wordt op school georganiseerd en ze vindt het helemaal geweldig! En ik heb lekker een uurtje alleen met Marley.

Woensdag

Vandaag ben ik idioot vroeg wakker (thanks meiden!) en besluit ik om 7 uur al te gaan wandelen. Ik ben om half negen weer terug en Alex wil dan net met de meiden de deur uit gaan. Natuurlijk neem ik het ervan en pik nog een dikke kus bij de meiden weg. Dan gauw douchen en aankleden want ik moet na een half jaar weer eens naar de orthodontist. Alles ziet er goed uit en ik hoef pas over een jaar weer terug te komen.

Gesnotter en gelukkig ook leuke dingen bezoek aan Rijksmuseum van Oudheden
Het oude Egypte is zo fascinerend

Dan naar huis om al mijn spullen bij elkaar te rapen, want ik ga samen met m’n vriendin Sas naar het Rijksmuseum van Oudheden. Ik was een paar weken terug uitgenodigd voor een perspreview, maar moest afzeggen omdat Marley toen in het ziekenhuis lag. Gelukkig mocht ik alsnog de tentoonstelling ‘Goden van Egypte’ zien. Deze tentoonstelling is tot 31 maart 2019 te zien. Binnenkort meer hierover op de blog.

Donderdag

Donderdagochtend begin ik met het schrijven van een paar artikelen. Aan het eind van de middag moet ik even naar mijn boekhouder om mijn rekeningnummer te koppelen aan een programma zodat ik voortaan alle bonnetjes meteen vanaf mijn telefoon kan uploaden. Mijn boekhouder zit in een winkelcentrum dus ik ga gelijk even naar de Etos voor wat Echinarforce en loop dan ook meteen de Intertoys een in om te zien wat ze allemaal aan Playmobil hebben. De meiden willen vooral Intertoys van Sinterklaas dus als ik wet wat er allemaal is kan ik dat alvast bij ze peilen. Ik heb gelijk maar alvast een schoencadeautje gekocht. Hoef ik dat niet weer op het laatste moment te halen 😉

esnotter en gelukkig ook leuke dingen Playmobil voor de meiden
De Playmobil school staat hoog op het verlanglijstje van de meiden 😉

Als ik thuis kom is de woonkamer een stuk leger. Alex heeft onze salontafel op Marktplaats gezet en die is opgehaald. Wat een ruimte ineens! Ik heb een kleed besteld en twee kleine tafeltjes. Ik was de grote salontafel die we hadden zat. En ja, dan moet er gelijk iets anders komen haha.

Vrijdag

Vrijdag stond eigenijk zoals iedere vrijdag boodschappen op de planning en daarna het huis aan kant maken. Maar mijn vriendin Sas nodigt me uit voor koffie in de stad. Daar zeg ik natuurlijk heen nee tegen! En dat is niet de enige verrassing. Ze was vorige week ziek en kon niet bij mijn verjaardagsetentje zijn. We baalden er allebei van, maar dat etentje halen we echt wel in. Maar de lieverd had nog een cadeautje voor me. Het boek Hindsight van Justin Timberlake. En zij weet hoe verliefd ik op Justin ben dus ik ben helemaal in mijn nopjes met dit mooie boek!

Gesnotter en gelukkig ook leuke dingen Hindsight Justin Timberlake
Hindsight van Justin Timberlake ❤️

Jenna is altijd om 12 uur thuis en ik moet bij het Praxis tuincentrum nog een cadeaubon halen voor mijn schoonmoeder die zaterdag haar verjaardag viert dus had ik met haar afgesproken om bij de Praxis te lunchen. En dat doen we dan ook gezellig.

Weekend

Vrijdagavond hebben we met zijn vieren beneden geslapen. De tafel was natuurlijk weg en volgens Marley was het dan het perfecte moment om beneden te slapen. Tja, daar konden we geen nee tegen zeggen. We kijken gezellig een Sinterklaasfilm (nu mag het wel weer) en doen zaterdagochtend lekker rustig aan. De meiden kijken tv en doen spelletjes op de Wii en ik lees in het boek van Justin Timberlake. Heerlijk zo’n ochtendje! In de middag gaan we naar de verjaardag van mijn schoonmoeder en spelen alle nichtjes en neefje met elkaar en kletsen wij volwassen gezellig met elkaar.

Gesnotter en gelukkig ook leuke dingen Het nieuwe kleed slaapt lekker
Het nieuwe kleed is niet alleen een mooi, het slaapt blijkbaar ook heel lekker 😉

Zondagochtend heb ik het ineens te pakken en besluit dat het wel een leuk idee is om naar het zwembad te gaan. Niet voor mij, want ik vind het zwembad echt niet leuk. Maar de meiden vinden het altijd leuk om te gaan zwemmen. En de laatste keer was in de zomervakantie dus het wordt wel weer eens tijd. Ik geniet ervan om de meiden helemaal happy in dat zwembad te zien. En daar gaat het om toch.

Gesnotter en nog veel meer

De week begint met een hoop gesnotter, maar gelukkig kan ik aan het einde van de week al weer redelijk goed door mijn neus ademen. Ik heb deze week alles gewoon even op een lager tempo gedaan en dat helpt natuurlijk altijd als je niet fit bent. Zo krijgt mijn lichaam de kans om het virus te bestrijden en weer sterker te worden. Aankomende week staan er weer leuke dingen op de planning en ik ben weer helemaal opgeladen en kan er tegenaan!

Wat zijn jouw plannen voor de komende week? Maak er iets moois van!

Liefs,
Irene

Deel op:

2 gedachten over “Een kijkje in mijn leven | Gesnotter en gelukkig ook leuke dingen”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!