Get to know me met de 25 levensvragen tag

Jullie lezen altijd mijn blog, maar weten jullie eigenlijk wie ik ben. Wie ik écht ben? In mijn blog laat ik veel van mezelf zien. Zo heb ik over mijn burn out geschreven en ben hier heel open over geweest. Je zal je vast wel een beeld hebben gevormd over wie ik ben. Maar mij helemaal kennen, dat is onmogelijk. Er zijn natuurlijk altijd nog dingen die ik voor mezelf houd. Maar ik dacht dat het wel leuk zou zijn als je me iets beter zo leren kennen. En via Trendbubbles kwam ik bij de 25 levensvragen tag uit. Vandaag kunnen jullie mijn antwoorden hierop lezen. Get to know me met de 25 levensvragen tag!

Hoe ziet de homescreen van je telefoon eruit?

Hoe kan het ook anders, een foto van mijn twee prachtige meiden.

Je gaat naar een kroegje/café; wat bestel je?

Oei dat ligt aan mijn bui, de tijd en aan het weer haha. Als het koud is zal ik voor koffie of thee of rode wijn gaan. In de zomer zal het eerder spa rood,  rosé of gin tonic zijn.

Welk woord gebruik je echt té vaak?

Kut. Ja ik weet het. Niet heel pedagogisch verantwoord. Het is echt al veel minder, maar het kan zeker beter. Ik gebruik het als ik me stoot, als ik iets vergeet, als ik me moet haasten. Best vaak dus haha.

Wat is je favoriete film of serie?

Ik heb twee favoriete series. De eerste is Breaking Bad en de tweede is Pretty Little Liars. Een favoriete film heb ik niet echt als heb ik laatst The Butler gezien en dat was wel een hele goede film, moet ik zeggen.

Wat is je guilty pleasure op het gebied van televisie?

Lastig, want ik kijk bijna geen televisie. Ik heb niets waarvoor ik thuis blijf of wat ik opneem. Ik heb wel jarenlang GTST gevolgd. Vorig jaar was ik daar ineens klaar mee.

Wat is het laatste liedje dat je hebt geluisterd?

No Diggity van Blackstreet. Ik luister vaak naar old school R’n’B.

Naar wie was je laatste appje?

Naar Alex, wat we gaan eten haha.

Wat was je eerste e-mailadres?

ireneplanken@hotmail.com. Als het goed is doet deze het nog. Al gebruik ik dit e-mail adres sinds mijn vader is overleden niet meer. Hier mailden wij altijd op en was moeilijk voor mij om dit e-mail adres nog te gebruiken.

Waar kun je je enorm aan ergeren?

Achterbakse mensen. In je gezicht lachen en doen of ze je aardig vinden, maar achter je rug roddelen over je. Praat dan gewoon niet met me!

Wat is je meest awkward moment ooit?

Jeetje, zijn er genoeg. Al ben ik heel goed in dit soort dingen vergeten haha. Ik kan me nog een keer in het vliegtuig herinneren. Toen ik alleen naar Mauritius reisde. Ik zat dus naast een wildvreemde man. Hij zat aan het gangpad en ik bij het raam. Ik moest op een gegeven moment heel nodig plassen, maar deze meneer lag te slapen. Ik wilde hem niet wakker maken en probeerde zo stilletjes mogelijk over hem heen te klimmen. Ja toen werd hij wakker terwijl ik net met mijn bijna wijd stond over zijn knieën. Oepsie! Gelukkig konden we er allebei om lachen en hadden we de rest van de vlucht leuke gesprekken en rookten we aardig wat sigaretten (dat mocht toen nog in het vliegtuig).

Wat is je favoriete dag van het jaar?

De eerste dag van de vakantie. Geen wekker die gaat en gewoon lekker tijd voor elkaar. Heerlijk!

Wat is je favoriete emoji?

De lachende emoji. Die gebruik ik in bijna elk appje wel.

Katten of honden?

Honden. Ik ben geen kattenmens. En dan te bedenken dat ik ooit een kat voor mijn verjaardag kreeg. Ja, I know. Ik heb natuurlijk gezorgd dat deze kat bij een goed adres terecht kwam.

Utrecht of Amsterdam?

Amsterdam! Als klein meisje was ik bijna ieder weekend in Amsterdam omdat mijn oom, tante, neefje en nichtje daar woonden en mijn moeder en ik daar heen gingen. Mijn vader was zeeman dus vaak niet thuis en mijn moeder wilde dan bij haar zusje zijn. Tegenwoordig kom ik weinig in Amsterdam.

Koffie of thee?

Koffie. Al ben ik sinds mijn burn out veel minder koffie gaan drinken en ben ik thee leren drinken. Ik drink nu inmiddels meer thee dan koffie op een dag. Maar koffie vind ik nog steeds lekkerder.

Serie of film?

Serie! Ik kan echt niet meer zonder Netflix.

Engeland of Amerika?

Als kind ben ik een keer in Londen geweest en ik ben nog nooit in Amerika geweest. Ik zou dolgraag een keer naar Amerika willen gaan. En met eigen ogen zien hoe het daar is.

Vlees of vis?

Vis. Ik vind het echt heerlijk. Maar ik eet meer vlees. In mijn gezin geen viseters helaas.

Drank of drugs?

Drank. Al zal je me niet zo snel dronken zien. Ik wil altijd wel de controle houden. Drugs is niet aan mij besteed. In mijn jongere jaren heb ik weleens een joint gerookt, maar na twee trekjes ben ik knetterstoned. Vandaar ook mijn angst om nooit andere drugs te proberen.

Spice Girls of Backstreet Boys?

Poeh, ik vind het allebei niet veel. Ik ga dan toch voor de Spice Girls, powervrouwen!

Bert of Ernie?

Ernie. Bert is zo’n zeurpiet.

Buurman of Buurman?

Buurman haha. Gatver wat waren die gasten altijd smerig. Blij dat het nu niet meer op tv is.

Sesamstraat of Villa Achterwerk?

Sesamstraat. Mijn kinderen kijken er nooit naar. Toen ze kleiner waren vonden ze het al niet leuk. Ze vinden er echt niks aan. Maar ik weet nog dat ik als klein meisje iedere avond naar Sesamstraat keek.

Meest random feitje over jezelf?

Ik ben gevoelig voor luchtjes. Niet alleen vieze luchtjes. Ik vind snel iets vies of te sterk ruiken. Ik ga dan echt bijna over mijn nek.

Belangrijkste levensles die je tot nu toe hebt geleerd?

Geniet van iedere dag en wees dankbaar voor iedere dag. Na het plotselinge overlijden van mijn vader heb ik wel geleerd dat het leven heel fragiel is. Het kan zomaar over zijn.

Dit was mijn get to know me met de 25 levensvragen tag. En heb je nu een ander beeld van mij?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.