Haal de herfst in huis met Pinterest

Nu het weer eerder donker wordt kan ik uren struinen op Pinterest op zoek naar mooie herfstplaatjes. Ken jij Pinterest al? Als je het niet kent, kijk uit want het is erg verslavend. Wat ik leuk vind is inspiratie op doen voor in huis. Leuke ideeën om in huis neer te zetten, om de boel te decoreren en de boel gezellig in herfstsfeer te maken. Maar van Pinterest haal ik ook leuke knutselideeën die ik met de meiden kan maken. Vandaag deel ik een paar foto’s van Pinterest met jullie. Van deze foto’s krijg ik zin om te knutselen. Haal de herfst in huis met deze makkelijke DIY’s.

Kaarsen, kaneelstokjes en touw

Hiervoor heb je alleen kaarsen, kaneelstokjes en een touwtje nodig. Zet ze op een schaal op tafel en je hebt een mooie sfeermaker. Supersimpel, maar zo leuk!

 

Pompoenen

Je hebt vast wel een etagère. En zo niet, dan voor weinig een leuke etagère bij Xenos of Action kopen en die vervolgens vol leggen met kleine pompoenen en dennenappels. Zet ze op je eettafel en je herfsttafel is klaar!

Dennenappels

Leg een bord in een grote bloempot en leg daar dennenappels op. Iedereen denkt dat je een pot vol dennenappels hebt (gefopt!). Ik vind deze echt heel leuk!

Mason Jar met bladeren

Je kan tegenwoordig overal wel mason jars (echt of nep) krijgen. Of je gebruikt een potje waar bijvoorbeeld appelmoes in heeft gezeten. Plak daar met mod podge bladeren op, touwtje om de hals en klaar! Waxinelichtje erin en ik zeg kom maar op met die donkere avonden.

Dennenappels, mos en kaarsen

Het plaatje spreekt voor zich. Wat leuke potjes vullen met mos en dennenappels. Zet ze in een leuke schaal of bak en vul die ook weer met denneappels en andere herfstversiering. Zet er ook een kaarsje in of naast om het af te maken. Enig toch?

Ken jij Pinterest al? Welke plaatjes en foto’s verzamel jij op Pinterest?

2 REACTIES

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.