fbpx

Een halve zomerstop tijdens de zomervakantie

halve zomerstop

Vandaag is het dan zover; zomervakantie! Nog een paar uurtjes en dan leggen we school en werk even neer. Ook ik. Veel bloggers, vloggers en influencers houden een zomerstop. Ze leggen het werk even neer en gaan van de zomer en vakantie genieten. Er wordt minder gepost en sommige posten helemaal niks. Ik ga voor een halve zomerstop. Wat dit inhoudt vertel ik je in deze blog.

Halve zomerstop?

Ik heb een halve zomerstop. Dit betekent dat ik de eerste drie weken van de zomervakantie lekker drie weken vakantie heb. Dan is het doel om niet te werken. Mocht er een leuke opdracht voorbij komen dan zal ik die natuurlijk aannemen, want geen opdrachten is geen geld. En de hypotheek betaalt zichzelf niet 😉 Zo komt er morgen nog een leuke winactie aan en de winnaar wordt volgende week gekozen. Dus helemaal niks doen zal het niet worden, maar wel minimaal werken. En verder ga ik vooral genieten van mijn gezin en mijn ouders.

Minder blogs

Tijdens de 6 weken van de zomervakantie zullen er gewoon blogs online komen. Alleen minder blogs dan jullie van mij gewend zijn. Het ‘Kijkje in mijn leven’ oftewel mijn weekoverzicht zal je moeten missen. Aankomende maandag lees je nog wat er deze week allemaal is gebeurd en de volgende lees je na de zomervakantie. Dat zal dan meer een samenvatting van de vakantie zijn. De komende weken komen er iedere week 2 á 3 nieuwe blogs online en op Facebook deel ik ook ‘oude’ blogs die nog steeds relevant zijn en waar je vast en zeker iets aan hebt.

Er wordt wel een beetje gewerkt

De laatste drie weken van de zomervakantie zal ik wel wat werk oppakken. Ook minimaal omdat Alex dan weer aan het werk is en ik alleen met de meiden ben. Het zal dan werk zijn wat ik makkelijk kan doen als ik de meiden om me heen heb of als ze lekker in het zwembad in de tuin bezig zijn. Zo ben ik bezig met een kinderboek en wil ik nieuwe illustraties maken. De zomervakantie is daar het ideale moment voor omdat ik hier buiten de vakantie vaak geen tijd voor heb (of maak).

Op Instagram zal ik gewoon actief blijven. Misschien wat minder als nu, maar in mijn stories zal je al veel mee krijgen van onze zomervakantie. We gaan niet op vakantie omdat mijn moeder hier is, maar we hebben wel wat dagjes weg gepland. We gaan er gewoon een leuke tijd van maken. Volg me op Instagram als je een kijkje in mijn leven wilt krijgen.

Ik wens je een hele fijne zomervakantie!

Foto: Adobe Stock

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!