fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wie geef jij een Hart voor de Zorg?

hart voor de zorg actie Rode Kruis

In de bizarre tijd waarin we nu leven zijn meerdere ondernemers opgestaan met mooie initiatieven. Zo ook de meiden van Bi & Li Creaties. Met hun ‘Hart voor de Zorg’ actie kun jij een blijk van waardering tonen voor alle zorgmedewerkers en ook niet-professionelen die wel voor anderen zorgen. Daarnaast steun je ook het Rode Kruis in de strijd tegen Corona, omdat een deel van de opbrengst aan het Rode Kruis wordt gedoneerd. In deze blog vertel ik je alles over deze leuke ‘Hart voor de Zorg’-actie en ik zou het enorm tof vinden als jij een setje kaarten zou kopen!

Hart voor de Zorg

De meiden van Bi & Li Creaties bedachten deze mooie actie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis in de strijd tegen Corona. Zij ontwierpen hiervoor een kaartenset en 2 buttonkaarten. De gehele opbrengst (minus de gemaakte kosten) van deze kaarten gaat naar het Rode Kruis. Het Rode Kruis heeft in deze coronacrisis de grootste hulpoperatie sinds de Watersnoodramp opgezet. De medische, sociale en economische gevolgen van de coronacrisis treffen de hele Nederlandse samenleving en zullen dat voorlopig nog wel even blijven doen. Het Rode Kruis maakt zich daarom klaar om ook het komende jaar veel hulp te verlenen.

Onze hulpverleners draaien overuren om de meest kwetsbaren te helpen en zorgpersoneel te ondersteunen. – Rode Kruis

hart voor de zorg actie Rode Kruis

Kaartenset Hart voor de Zorg

De Hart voor de Zorg kaartenset bevat vijf mooie en lieve kaarten die jij aan een zorgtopper kan geven. Dat kan iemand zijn die in de zorg werkt, maar ook iemand die altijd voor anderen zorgt. Denk in deze tijd bijvoorbeeld aan een buurvrouw die voor de ouderen in de straat een boodschapje doet. Of iemand anders die altijd voor iedereen klaarstaat of iemand die net even iets extra’s voor jou of iemand die je liefhebt heeft gedaan. Een kaartje sturen is altijd leuk en wordt zeker gewaardeerd!

Button kaart met rood hart

Op deze kaart vind je een button met rood hart. De kaart koop je in principe voor jezelf en de button draag je om te laten zien dat je de zorgtoppers in deze tijd steunt. Op deze manier laat jij zien dat je iedereen in de zorg waardeert, maar ook de mensen die niet in de zorg werken en wel voor anderen zorgen. Een prachtig gebaar, als je het mij vraagt!

Button kaart met gouden hart

De button met gouden hart vind je op deze kaart. Deze kaart koop je voor een zorgtopper; iemand die in de zorg werkt of iemand die voor anderen zorgt. Je stuurt de kaart per post op of je geeft de kaart persoonlijk als blijk van waardering aan een zorgtopper. Gewoon om te laten zien dat je diegene waardeert. Ik heb de gouden button aan mijn vriendin gegeven. Zij heeft de afgelopen weken voor haar moeder, die stervende was, gezorgd. Hierdoor heeft haar moeder de laatste weken van haar leven nog een fijne tijd met haar dochter en kleinzoon gehad. Ik weet dat zij dit uit liefde voor haar moeder heeft gedaan en het niet ziet als iets ‘bijzonders’. Maar ik ben enorm trots op haar en ik heb zoveel respect voor haar. Zij verdient het gouden hart!

Alles-in-1-set

In de Hart voor de Zorg alles-in-1-set komen alle kaarten en buttonkaarten samen, zodat jij meerdere zorgtoppers kan laten zien dat je hen waardeert en dankbaar bent voor wat zij in de zorg in het algemeen doen of misschien wel voor jou persoonlijk. Natuurlijk waardeer je al deze mensen altijd al, maar nu nog een beetje meer. We leven nu in een bizarre tijd en dit vraagt veel van alle zorgmedewerkers. Het gaat hier niet alleen om de mensen die met coronapatienten werken, maar bijvoorbeeld ook de mensen in verpleeghuizen. En als ik kijk naar de nachtverpleging die iedere nacht bij mijn vriendin was zodat zij met een gerust hart kon slapen, zijn dit ook zeker mensen die een Hart voor de Zorg kaart verdienen. En zo zijn er nog veel meer lieve zorgmedewerkers te bedenken die deze extra blijk van waardering verdiend hebben.

hart voor de zorg actie Rode Kruis

Dat ene kaartje maakt een groot verschil

Alle kaarten en kaartensets zijn via de website van Bi & Li Creaties verkrijgbaar en ook nog eens betaalbaar. Iemand voor €5 of meerdere mensen voor €10 een blijk van waardering tonen is toch niks? En juist dat ene kaartje kan zoveel verschil maken. Want geloof me, het is niet altijd makkelijk om voor anderen te zorgen als je ook nog gewoon je eigen zorgen hebt. En toch staan zij dag en nacht voor anderen klaar. Met jouw aankoop doneer je automatisch een aan het Rode Kruis. Een deel van de opbrengst van deze actie gaat namelijk naar het Rode Kruis. Het Rode Kruis heeft deze donaties hard nodig zodat zij het komende jaar hulp kunnen bieden bij de medische, sociale en economische gevolgen van deze coronacrisis.

Wil jij deze actie nog eens extra steunen? Deel dan je aankoop en/of deze blog op je social media kanalen met de hashtags: #hartvoordezorgkaart en #hartvoordezorgbutton. Hiermee zorg je dat nog meer mensen deze actie voorbij zien komen in hun tijdlijn.

Wie geef jij een Hart voor de Zorg? ❤️

Deel op:

4 gedachten over “Wie geef jij een Hart voor de Zorg?”

  1. Heb ook het totale pakket aangeschaft om de mensen die ik ken in mijn omgeving die werken in de zorg een hart onder de riem te steken.De reacties waren erg leuk!.
    Heb zelf de button met rode❤ gehouden en draag deze zichtbaar op mijn werk en de kaart heb ik tegen mijn raam geplakt.
    Kaarten zijn leuk en je steunt gelijk het rode kruis
    Hoe leuk is dat!💕

  2. Voor al mijn directe collega’s in het basisonderwijs heb ik zo’n mooie kaart geschreven. Wat hebben zij in de afgelopen tijd goed thuisonderwijs geregeld! Die kaartenset van Bi&Li Creations kwam mij dus goed van pas. Zo ook nog een financiele steun voor het Rode Kruis verzorgd. Twee in één!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!