Verwen jouw moeder met deze heerlijke producten van The Body Shop

producten van The Body Shop

Moederdag komt er weer aan en er is niks zo leuk als je moeder op deze dag eens extra te verwennen. En welke moeder vindt het nou niet leuk om lekkere verzorgingsproducten te krijgen. Ik kreeg een aantal producten thuis om voor jullie uit te proberen. En ik weet zeker dat je jouw moeder heel blij maakt met deze heerlijke producten van The Body Shop.

Special Edition Cactus Blossom Body Butter

Heb je net als ik een droge huid? Dan is de Cactus Blossom Body Butter een echte aanrader. Deze body butter is verrijkt met een exotische melange van cactusbloemextract uit Marokko en Community Trade-sheaboter uit Ghana die ervoor zorgen dat je huid weer gehydrateerd worden. Als je de body butter in de ochtend op je huid smeert heb je in de avond nog steeds een zachte en gehydrateerde huid. Vooral mijn benen zijn altijd heel droog, maar met de body butters van The Body Shop is dit echt verleden tijd! De body butter heeft ook nog eens een verkwikkende, bloemige en fruitige geur. Ik ben verslaafd aan deze heerlijke frisse geur. De geur doet me aan de zomer denken. Hij ruikt zo lekker! En ik ben wel toe aan de zomer 😉

Cactus Blossom Body Yoghurt en Body Butter

Special Edition Cactus Blossom Body Yoghurt

De Cactus Blossom Body Yoghurt heeft dezelfde heerlijke geur als de Body Butter. Alleen daarom al ook een aanrader. De body yoghurt is een stuk luchtiger dan de body butter. Je kunt de 100% vegan gel-crème direct na het douchen op je vochtige huid aanbrengen en trekt snel in. Ook deze crème zorgt voor een gehydrateerde huid. Al merkte ik wel dat mijn huid meer baat heeft bij de body butter. Ik vermoed dat de yoghurt fijn is als het straks warmer wordt. Ik wil dan altijd wel mijn lichaam hydrateren voordat ik een zonbescherming opsmeer. Heb je niet zo’n droge huid als ik heb, dan is dit de ideale verzorging voor na het douchen!

White musk Flora

White Musk Flora

Misschien ken je de heerlijke White Musk parfum al. Er is onlangs een nieuwe editie aan de White Musk-lijn toegevoegd. De White Musk Flora; een heerlijke frisse geur die perfect bij de lente en zomer past. Je ruikt zoete noten van bergamot en roze peper die perfect in balans zijn met een fleurig boeket van pioenrozen en lelietjes-van-dale. Sinds ik de parfum heb draag ik niks anders meer. Ik vind hem zo lekker ruiken! Deze parfum is 100% vegan en bevat diervriendelijke musk. Ik zag dat er in deze lijn ook een Shower Gel en Body Lotion beschikbaar zijn. Die ga ik zeker ook nog kopen en uitproberen. Al gaat de geur van White Musk Flora prima samen met de geur van de Cactus Blossom Body Butter of Body Yoghurt.

Ginger Anti-Dandruff Shampoo

Deze lijn is perfect voor mensen met een droge en schilferige hoofdhuid. Gember is namelijk niet alleen goed en lekker als thee of in gerechten, maar gember is rijk aan mineralen en natuurlijke oliën die een verzorgende werking hebben op het haar en verkwikkend zijn voor de hoofdhuid. De Ginger Anti-Dandruff Shampoo is een combinatie van krachtige gember uit Sri Lanka, berkenschors, schietwilgextract en Community Trade-honing. Helaas zitter er wel sulfaten in deze shampoo en is daardoor niet geschikt al je de curly girl methode volgt. Echter, als je net als ik eens in de zoveel tijd een final wash doet is deze shampoo zeker aan te raden.

Ik heb de shampoo maar één keer gebruikt en mijn haar voelde heel schoon zonder dat het stug werd. Wat bij de meeste shampoo’s die sulfaten bevatten wel het geval is. Wat ook opviel is dat je de gember ruikt, maar de geur overheerst niet. Je loopt er dus niet als een wandelende gemberwortel bij 😉

Ginger shampoo en conditioner

Ginger Scalp Care Conditioner

De Ginger Scalp Care Conditioner is wel curly girl proof en bevat etherische gemberolie uit Sri Lanka, berkenschors, schietwilgextract en biologische Community Trade aloë vera en heeft een lichte structuur. De conditioner kalmeert de hoofdhuid en maak futloze lokken sterker. de conditioner is 100% veganistisch en geschikt voor een gevoelige hoofdhuid. Ik gebruikte de conditioner na het gebruik van de Ginger Anti-Dandruff Shampoo en mijn haar werd lekker zacht en was makkelijk doorkambaar. Een paar dagen later heb ik alleen de condioner gebruikt en het reinigt mijn haar goed (Ja, conditioner reinigt ook. Lees er meer over in mijn blog over de curly girl methode). Ook heb ik geen last meer van jeuk en ook de schilfertjes zijn verdwenen. De conditioner ruikt iets sterker dan de shampoo, maar ook hier overheerst het niet. Ik vind het heerlijk ruiken. Maar ik ben dan ook gek op gember!

Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask

Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask

De Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask is een 100% veganistische kleimasker. Het masker is gemaakt van bamboehoutskool, groene theebladeren en biologische tea tree-olie. Bamboehoutskool onttrekt onzuiverheden, de groene theeblaadjes uit Japan zijn rijk aan natuurlijke antioxidanten en verwijderen dode huidcellen op effectieve wijze en de biologische community trade tea tree-olie uit Kenya zorgt voor een gezonder ogende huid.

Het masker is een geen gladde substantie, maar rijk aan korreltjes en blaadjes. Het smeert wel heel makkelijk uit en ruikt heel fris naar menthol. Zodra je het masker uit hebt gesmeerd begint het al te tintelen. Ik heb dan altijd het gevoel dat het hard aan het werk is en doet wat het moet doen. Na 5 tot 10 minuten kan je het masker al afwassen en je huid voelt zacht en ziet er schoon uit. En ja, die glow die krijg je zeker. Je kunt dit masker 2 tot 3 keer per week gebruiken om doe mooie glow te behouden. Ik gebruik het 2 keer per week en merk echt dat mijn huid er heel blij van wordt.

producten van The Body Shop

Verras je moeder deze moederdag met heerlijke producten van The Body Shop

Ik weet zeker dat je jouw moeder een groot plezier doet met één van deze heerlijke producten van The Body Shop. Of je koopt er een paar en maakt er een mooie giftset van. Nog leuker! Moeders zetten zichzelf vaak op de laatste plek en door ze van die lekkere verzorgingsproducten te geven help je ze herinneren dat ze ook goed voor zichzelf moeten zorgen. Ze mogen zichzelf ook weleens pamperen en lekker de tijd voor hunzelf nemen. En moederdag is het perfecte moment om ze daaraan te helpen herinneren.

Heb jij al een cadeautje voor moederdag?

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt. 

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product koopt, ik hier een percentage commissie voor ontvang.

Deel op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!