fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Win kaarten voor het Annie M.G. Schmidt Kids Weekend!

het Annie M.G. Schmidt Kids Weekend

Wie jarig is, trakteert. Oké, ik ben dan wel niet jarig maar mijn lieve Jenna is vandaag 5 jaar geworden. Vandaag wordt de winnaar voor de winactie van de Kinepolis Kleuterbios bekend gemaakt en ik mag gelijk weer een leuke winactie aanbieden. Namelijk voor het Annie M.G. Schmidt Kids Weekend op 19 en 20 mei. Lees gauw verder voor meer informatie en hoe je kans kunt maken op twee kaarten voor het Kids Weekend. Ik mag dit keer niet 1x, maar zelfs 2x twee kaarten weggeven!

Het Annie M.G. Schmidt Kids Weekend

In mijn vorige artikel over het Kinepolis Kidsweekend heb je kunnen lezen wat het kidsweekend inhoudt. Het is echt een feestje voor de kinderen. Ze worden verwend met lekkernijen, drinken en een presentje. Dit keer staat het Kids Weekend volledig in het teken van Annie M.G. Schmidt. En dit betekent op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur alleen maar films van Annie M.G. Schmidt en leuke activiteiten voor de kinderen.

Annie M.G. Schmidt wie kent haar niet

Wie kent haar niet? Iedereen is wel opgegroeid met Annie M.G. Schmidt. Of het nou haar bijvoorbeeld boeken van Jip en Janneke zijn, Pluk van de Petteflet en Floddertje zijn, haar mooie versjes en liedjes zijn of de boeken die verfilmd zijn. Iedereen kent Annie M.G. Schmidt. Er is nu zelfs een musical over haar leven. Een prachtige musical die ik zeker nog een keer ga zien en niet alleen omdat ik de musical geweldig vind, maar omdat mijn nichtje binnenkort de rol van kleine Annie zal spelen. Hoe gaaf is dat! Nog een reden om Annie M.G. Schmidt geweldig te vinden. En Annie M.G. Schmidt hoort wat mij betreft gewoon bij je opvoeding.

Welke films zijn er tijdens het Kids Weekend te zien

Tijdens het Annie M.G. Schmidt Kids Weekend heb je de keuze uit meerdere films. Dit maakt deze editie van het kids weekend zo bijzonder. Normaal gesproken draait er namelijk één film en nu kan je kiezen uit zes films. Ik denk dat je alle films wel kent van de boeken. Dit zijn de films die je tijden het kids weekend kunt kijken:

Online kaarten bestellen

Je kunt natuurlijk weer gewoon via de Kinepolis website je kaarten bestellen. De films draaien niet allemaal tegelijk dus kijk goed naar de tijden. Het verschilt namelijk per dag en per vestiging. Tijdens het kids weekend geldt het reguliere tarief van €6,50 voor kinderen t/m 11 jaar en €9,90 per volwassene. Als je een familieticket koop betaal je voor vier personen (waarvan minimaal twee kinderen t/m 11 jaar) €30. Het online bestellen van kaarten werkt heel eenvoudig; je kiest de film, klikt op de tijd en je komt dan in het betaalscherm. Hier selecteer je het aantal kaarten, dan kies je je plaatsen en dan kom je in het betaalscherm. Een kind kan de was doen!

Win twee kaarten voor het Kids Weekend

Maar wacht nog even voordat je kaarten gaat bestellen, want je kunt vandaag meedoen aan een hele leuke winactie. Ik mag 2x twee kaarten weggeven. Deze keer mag ik dus twee lezers van Tante Truus Kan Alles blij maken. Wat moet je doen? Heel eenvoudig. Reageer onderaan de blog of op Facebook dat je meedoet en welke Annie M.G. Schmidt film je wilt zien. Je kunt meedoen t/m 12 mei. Op moederdag, zondag 13 mei, maak ik de winnaar bekend! Succes!

Alvast heel veel plezier!

het Annie M.G. Schmidt Kids Weekend

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!