fbpx

Hexagons maken van mijn foto’s aan de muur een speels geheel

hexagons aan de muur in mijn kantoor

Het is alweer een tijd geleden dat ik mijn kantoor opgeknapt heb, maar ik had nog een lege muur waar ik nog iets mee wilde. Maar wat? Schilderijtjes? Mwah. Ik kon zelf iets schilderen voor aan de muur? Maar ik had daar de laatste tijd gewoon echt geen tijd voor. En toen wist ik het! Ik wilde leuke en recente foto’s aan de muur. Foto’s die ik zo leuk vind en ook een plekje in mijn Instagramfeed hebben. Ik bedoel, ik weet niet hoe het met jou zit maar ik zit niet de hele dag naar mijn Instagramfeed te kijken. Toch staan daar mijn leukste foto’s tussen. En dus wilde ik die foto’s een plekje in mijn kantoor geven. Maar ik wilde geen standaard vierkante of rechthoekige foto’s dus ging ik voor Hexagons. En deze Hexagons maken van mijn foto’s aan de muur een speels geheel.

Hexagon collage

Foto’s op hexagon hang je bij elkaar zodat er een hele toffe collage ontstaat. De foto’s komen op materiaal dat forex heet. Forex is een soort piepschuim, maar het verschil met piepschuim is dat forex en harde toplaag heeft waardoor het materiaal perfect is te gebruiken voor foto’s. De zeshoeken of hexagons geven een speels effect aan je foto’s. En wat ik vooral heel leuk vind is dat je de collage steeds verder uit kunt breiden.

hexagons aan de muur

Verschillende formaten

De hexagons zijn in vijf verschillende formaten te krijgen. Hierdoor heb je voor iedere muur het juiste formaat. Ik moet eerlijk bekennen dat ik mijn hexagons wel in een maat groter had kunnen bestellen. Maar voor op mijn kantoor is het oke is. Als ik ze voor onze slaapkamer ga bestellen, ga ik zeker een voor een maat of misschien wel twee maten groter.

De hexagons zijn in de volgende maten verkrijgbaar:

  • 17 x 15 cm (deze heb ik)
  • 22 x 19 cm
  • 27 x 23 cm
  • 32 x 28 cm
  • 37 x 32 cm

Bevestig ze makkelijk aan de muur

Je krijgt bij iedere hexagon een plakstrips meegeleverd. Deze plakstrips maken dat je de hexagons makkelijk aan de muur bevestigd. Maar stel dat je de hexagons toch ergens anders wilt ophangen of wilt vervangen met andere foto’s op hexagons, kan je ze heel makkelijk verwijderen zonder je muur te beschadigen. Naast de plakstrips ontvangen je ook een handig afstandshoudertje. Hiermee kan je iedere hexagon netjes recht ophangen en hebben alle hexagons dezelfde afstand van elkaar. Ideaal dus!

Mijn Hexagon fotocollage wordt nog uitgebreid

Ik heb nu negen hexagons hangen en ik ga mijn collage zeker uitbreiden! Er kunnen er nog veel meer bij aangezien ik een behoorlijke stuk muur over heb. Maar niet alleen omdat ik muur verder op wil vullen. Ik vind de zeshoekige foto’s aan mijn muur onwijs leuk. Ik kijk ook regelmatig naar de foto’s en word er helemaal blij van. Niet gek, want ik heb vrij recente foto’s uitgekozen van fijne en leuke momenten. Logisch dus dat ze een blij en gevoel van geluk opwekken. Mijn eigen feel good muurtje is het door de hexagons geworden.

hexagons

Via Tante Truus Kan Alles 50% korting op Muchopix hexagons en meer

Ook jij kan nu deze leuke foto’s op hexagons aan de muur hangen, want ik mag namelijk een hele leuke korting aan mijn lezers geven! En niet alleen op de hexagons, maar op alle Muchopix zoals de cirkels en squares. Selecteer jouw muchopix, de afmeting die je wilt, upload je foto en voer bij het afrekenen code MP50 in en profiteer van 50% korting!

Wil je totaal iets anders? Ga dan voor een foto op tegel. Dit is een foto op keramiek. Je kan deze dus in de muur metselen. Maar je kan de tegel ook neerzetten op een plankje of ophangen aan de muur. Deze fototegel van keramiek is in twee formaten verkrijgbaar; 15×15 cm en 20×20 cm.

Vind jij deze hexagons ook zo leuk?

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!