fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hoe bevalt het vroeger naar bed gaan?

Hoe bevalt het vroeger naar bed gaan

Jullie willen natuurlijk weten of het mij gelukt is; vroeger naar bed en eerder opstaan. Het is nog even wennen hoor als je gewend bent om vrij laat naar bed te gaan. Ik ben altijd nog van alles aan het doen ‘s avonds. Van het schrijven van een paar blogs die ik dan vooruit kan plannen, e-mails lezen en beantwoorden, strijk wegwerken, of gewoon lekker op de bank een serie kijken. Tja, en dan is het zo over twaalven en realiseer je je dat je de volgende ochtend niet blij zal zijn. Maar heb ik het volgehouden en hoe bevalt het vroeger naar bed gaan?

De eerst vier dagen ging het best goed. Ik lag voor tienen in bed en dat merkte is ‘s ochtends al meteen. De eerste ochtend werd ik door mijn wekker wakker, maar ik was uitgerust en ik had niet de behoefte om nog vier keer te snoozen. De tweede ochtend werd ik voor mijn wekker wakker, dus voor zes uur! Echt bizar. Ik ging lekker douchen en was al helemaal opgetut voordat de rest in huis wakker werd. Best lekker en relaxed. Niks geen gehaast meer, maar rustig ontbijten. Heerlijk!

Donderdag ging het mis. Ik ben op vrijdag altijd vrij dus ik heb dan altijd het weekendgevoel. Het gevolg is dat ik tot één uur een serie heb zitten kijken (Celblok H. en het was zo spannend dat ik de volgende aflevering steeds wilde zien). En vrijdagochtend was het weer snoozen, totdat het echt niet meer kon omdat Marley dan te laat op school zou zijn. Niet handig! Ik heb vrijdag zoveel mogelijk gedaan, omdat ik bang was dat als ik ging zitten ik in zou storten. Dit gaan we dus niet meer doen! In het weekend goed uitgerust, want deze week moet ik er tegenaan.

Op mijn facebookpagina vertelde een collega dat zij een app heeft waar workouts op staan van 7,5 minuut. De app heet Seven. Ik heb de app op mijn telefoon gezet en ga deze app gebruiken om mijn eerste ochtendworkout te doen. Het mooie aan de app is dat je ook kan kiezen voor een langere workout. Maar niet meteen te hard van stapel lopen. Eerst maar zorgen dat ik ‘s ochtends om 6 uur überhaupt mijn bed uitkom voor een workout (ik ben nog steeds geen ochtendmens namelijk).

Gister ben ik weer om tien uur naar bed gegaan en vanmorgen weer voor zessen opgestaan. En heb ik mijn eerste workout gedaan? Ga ik misschien wel meer ochtenden sporten? Volgende week vertel ik je hoe het deze week ging. En of ik dit vol heb gehouden (of niet). Wish me luck!

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!