Hoe creëer je thuis een happy home?

Nu we vaker thuis zijn lopen werk en privé steeds vaker door elkaar heen. Daarom is het nu nog belangrijker om te zorgen voor een fijn thuis. Een thuis waar je ondanks alle prikkels even tot rust kan komen. In deze blog geeft gastblogger Roos antwoord op de vraag ‘Hoe creëer je thuis een happy home?’ Ze geeft je praktische tips, zodat je in de stressvolle tijd waarin we nu leven een fijne plek hebt waar je volledig tot rust komt.

Feng Shui – leven in harmonie

Er zijn een aantal interessante Feng Shui leefregels die erg leuk zijn om toe te passen. Zo kan je bijvoorbeeld het beste afscheid nemen van spullen met een negatieve associatie. Stel, je hebt een bepaalde broek niet past en je wilt hem bewaren voor “ooit”. Niet doen, maar geef de broek weg. Deze broek doet je namelijk denken aan de dingen die er op dit moment niet zijn en ze kunnen jouw humeur en zelfvertrouwen negatief beïnvloeden. Unwanted gifts kan je ook het beste doorgeven aan iemand die daar blij van wordt. Dit betekent niet dat je niet blij bent met een cadeau wat je gekregen hebt, maar dat je iemand anders hier veel blijer mee kunt maken. Materialen die puntig zijn, zoals puntige cactusplanten, worden niet geadviseerd om te gebruiken. Puntige planten breken namelijk de circulatie van positieve energie in huis.

Wist jij dat je het beste de WC-brillen in huis kan sluiten? Men gelooft dat er anders teveel geld en energie wegstroomt uit je huishouden.

Haal positiviteit in huis

Wat je kan doen om een fijne vredige plek in huis te creëren, is spullen om je heen verzamelen met een positieve associatie. Zet ze bij elkaar op een klein bijzettafeltje en hang bijvoorbeeld een kristal in het raam die de zonnestralen in kleuren naar binnen laat komen. Kijk eens of je een plant hebt staan die meehelpt met het zuiveren van de lucht in huis. Creëer meer licht in huis en koop een heerlijk zacht vloerkleed. Het maakt niet uit wat je in huis zet, zolang jij er maar blij en gelukkig van wordt.

Edelstenen voor geluk

Edelstenen doen het vaak ook erg goed. Ze worden volgens eeuwenoude tradities gebruikt voor verschillende doeleinden en ze worden voornamelijk gebruikt ter bescherming en voor (meer) geluk. Het gebruik van edelstenen vindt bijna overal ter wereld plaats en kent vele gebruiken en rituelen. 

Seleniet is een steen die bij uitstek geschikt is voor een Happy Home. Geef Seleniet een plekje in de slaapkamer of in de woonkamer. Volgens oude gebruiken zorgt deze steen voor harmonie en draagt bij aan het gevoel van een vredige en liefdevolle leefruimte. Deze edelsteen geeft je ook heldere inzichten en liefde. Het is een fijne familiesteen en een steen voor geliefden. Selenietstenen zijn eigenlijk grote doorschijnende gipskristallen. Deze magische, poreuze en transparante steen laat prachtig licht doorschijnen. 

Selenietlampen

Het Feelgood merk Lucky Shh bracht speciaal voor deze lastige periode betaalbare XXL Selenietlampen uit van ongeveer 40 cm hoog. Bij het maken van deze ijsbergvormige lampen worden oude ambachten gebruikt. Het mooie is dat elke steen uniek is en een eigen karakter heeft. Het licht schijnt prachtig door op elke geslepen etage wat bijdraagt aan een bijzonder effect. 

In de kleine fitting past zelfs een Philips Hue lamp. Ken je deze smartverlichting al? Ze dragen bij aan een fijne sfeer en geven kleur in huis. Ze zijn heel gemakkelijk te bedienen met een app op de telefoon en geven jouw Selenietlamp een nog mooier kleurenspel.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een Selenietlamp, kan je hem voordelig bij Lucky Shh bestellen. Het formaat is heel zeldzaam en zeer prettig geprijsd. Lucky Shh wil graag een positieve bijdrage leveren aan jouw Happy Home in deze moeilijke tijd. Deze bijzondere aanbieding geldt zo lang de voorraad strekt.

Bekijk het filmpje hieronder voor meer info over de Selenietlamp:

Hoe creëer je thuis een happy home?

Eigenlijk is het heel eenvoudig om thuis een happy home te creëren. Het belangrijkste is om je te omringen met spullen waar je blij van wordt en je te ontdoen van de spullen die dat blije gevoel niet opwekken. Spullen die jou in het verleden misschien wel blij maakten. Bedank deze spullen en geef ze weg. Ik weet zeker dat je er iemand heel blij mee maakt. Edelstenen in huis geven je nog dat beetje extra geluk. Omring je met positiviteit en je zult zien dat je je thuis blijer zult voelen. Blij en thuis in jouw Happy Home… ❤️

Dit artikel bevat een affiliatelink. Dit betekent dat als jij via de link een product koopt, ik hier een percentage commissie voor ontvang. Dit kost jou niks.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.