fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jarig en halloweenfeest | Kijkje in mijn leven

Helaas is er de afgelopen weken iets misgegaan met het inplannen van de ‘Kijkjes in mijn leven’ en om ze nou twee later te plaatsen vond ik ook weer zo. Maar vandaag kan je wel weer genieten van de afgelopen week. De week waarin ik jarig was en 43 jaar jong ben geworden. En eindelijk, na twee coronaverjaardagen, kon ik weer een halloweenfeest geven. En het was weer een geweldig halloweenfeest! Je lees dit en nog veel meer in deze blog.

Zaterdag

Vandaag is het dan eindelijk zover! Na twee jaar kan ik weer mijn verjaardag vieren met een Halloweenfeest. En wat voor feest! Iedereen heeft weer zo zijn of haar best gedaan; iedereen ziet er prachtig uit! Of het nu de kleding is, de make-up of de kleurlenzen die door sommigen worden gedragen. Echt geweldig! Mijn gezin zijn killerclowns en ook wij krijgen van iedereen complimenten. Zo leuk!

Het is ook zo’n gezellig halloweenfeest. Om te beginnen wordt ik enorm verwend met mooie cadeautjes. Zo lief! En er wordt geklets, gelachen, gedronken, gegeten en gedanst tot in de kleine uurtjes. Het is zelfs een uurtje extra feesten, want de klok gaat een uur terug. Op dit feestje kan ik echt wel weer even teren. Topfeest!

Zondag

Je raadt het vast al: vandaag is uitbrakdag. En vandaag ben ik dan écht jarig. Dit betekent dat ik niks hoef te doen. Ik blijf dan ook lekker de hele ochtend en middag in bed liggen. Ik doe zelfs nog een dutje in de middag. Heerlijk! Zo rond een uur of drie ga ik dan toch mijn bed uit om ook nog even beneden te zitten en na te genieten van mijn toffe halloweenfeest!

Jarig en halloweenfeest | Kijkje in mijn leven
Een lekker verjaardagsontbijt

In de avond halen we lekker eten en na het eten gaan we eigenlijk allemaal richting bed. Nog even chillen en dan lekker slapen, want de herfstvakantie ook weer voorbij. En dat betekent dat de wekkers weer vroeg gaan maandag.

Maandag

Als mijn wekker vandaag gaat verbaast het me hoe fit ik me voel. Ik denk echt dat dat dutje van zondagmiddag hiervoor gezorgd heeft. Wel fijn, want mijn huis is een enorme bende nog van mijn halloweenfeest. En dus moet ik aan de bak. Alles opruimen, en ook gelijk de Halloweenspullen weghalen en schoonmaken. Heerlijk als alles weer schoon is. Dan begint mijn week een stuk lekkerder. Maar eerst boodschappen doen.

Jarig en halloweenfeest | Kijkje in mijn leven
Mooie bos bloemen voor mijn verjaardag gekregen. Jammer dat die lelies zo stinken haha

Na de lunch ga ik nog wat werken en dan ben ik er klaar mee. Morgen weer een dag. We eten ook lekker op tijd omdat Marley hip hop les heeft. Dus ook vandaag kunnen we allemaal lekker op tijd ons bedje in. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar wij slapen allemaal een stuk beter in de wintertijd. Heerlijk!

Dinsdag

Vandaag heb ik een master mind met mijn businessbuddy’s en uiteraard trakteer ik eerst op een lekker taartje. Dan gaan we aan de bak en lunchen we samen. Het is weer een fijne sessie en de volgende master mind is alweer de jaarafsluiting. Wat is het jaar voorbij gevlogen! Het wordt alweer tijd om na te denken over de zakelijke doelen voor komend jaar. Bizar toch!

We stoppen iets eerder met de master mind want ik moet met Jenna naar de fysio. Bij thuiskomst gaan de meiden buitenspelen en doe ik helemaal niks meer. Alex was vrij vandaag dus die mag de keuken in.

Woensdag

Mijn vrije dag. Het plan was om uit te slapen, maar marley slaapt door haar wekker heen en Alex vergeet zijn wekker te zetten. Dus ben ik de sjaak en wek ze allemaal. Dan kan ik natuurlijk niet meer slapen. Dus als de meiden naar school zijn haal ik een stofzuiger door het huis en werk een uurtje. Kon het niet laten. Maar maandag had ik niet alles af gekregen en dan zit ik er de hele tijd mee in mijn hoofd. Dus dan maar even werken. Dit doe ik overigens in mijn pyjama en badjas. Want ik ga daarna lekker uitgebreid douchen.

Jarig en halloweenfeest | Kijkje in mijn leven
Opperste concentratie tijdens de opnames

In de middag heeft Marley een afspraak bij de ortho en Alex gaat met haar mee. Ze krijgt dan heel goed nieuws, want haar beugel mag eruit! Ze is helemaal blij, wat ik heel goed begrijp. Later in de middag neem ik met Jenna een video op voor YouTube met een LOL Fashion Show pop. De blog hierover komt morgen online, maar het filmpje kan je al bekijken op mijn YouTube kanaal.

Donderdag

Vandaag en vrijdag is Marley vrij dus ik werk wel, maar hou er rekening mee dat ik regelmatig wordt onderbroken omdat ze een praatje met me wil maken. Alex is ook vrij dus ze kan gelukkig ook bij hem terecht. Al gaat hij wel openhaardhout kopen. Hij komt thuis met een hele aanhanger vol. Dus voorlopig kunnen we lekker fikkie stoken en hoeft de verwarming niet iedere dag aan als het strak kouder wordt.

Jarig en halloweenfeest | Kijkje in mijn leven
We hebben weer een flinke voorraad hout!

Ik stop wat eerder met werken zodat Marley en ik samen serie kunnen kijken. We zijn opnieuw begonnen met Grey’s Anatomy en pas bij seizoen 6 dus we hebben nog even te gaan.

Vrijdag

Vandaag is het een spannende dag, want Marley haar beugel mag eruit! En omdat ik voor vandaag geen inschrijvingen voor mijn masterclass Mama in Balans heb, kan ik met haar mee. Omdat ik nog vlogde toen ze de beugel kreeg, leek het me leuk om hier ook weer een vlog van te maken. En de meiden vroegen er ook al een tijdje om. Dus vanaf nu weer iedere week een weekvlog. En die zal ik vanaf volgende week delen hier in het ‘Kijkje in mijn leven’. Het is zo wennen om Marley zonder beugel te zien. Ze heeft gelijk een heel ander bekkie.

We gaan vanuit de ortho naar mijn moeder om het te laten zien en haar reactie zie je volgende week in de vlog. We gaan ook nog gezellig even koffie drinken in de stad met zijn drietjes. En dan fietsen we door naar mijn schoonmoeder die ook van niks wist en helemaal verbaasd is. Ook haar reactie zie je volgende week in de vlog. Zo leuk! En ja, ook Alex en Jenna reageren heel leuk op Marley. En ook zij moeten wennen aan hoe ze er nu uitziet. Zo anders ineens! En dan is de vrijdag ook alweer voorbij en begint het weekend.

Hoe was jouw week?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!