fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jarig en veel gezelligheid| Een kijkje in mijn leven

jarig

Alhoewel ik mijn verjaardagsfeest al heb gehad en ook al vreselijk verwend ben, ben ik deze week pas jarig. En ik word wederom verwend en er staat me ook een hele leuke verrassing te wachten. Dit wordt weer een prima weekje zo, denk ik…

Maandag

Ondanks dat ik vandaag vol energie zit ben ik moeilijk vooruit te branden. En wat is het koud!!! Dat valt echt even tegen. Ik heb niks tegen de kou, maar wat een overgang ineens. Gauw verder met de sjaal die ik aan het breien ben want die zal ik binnenkort wel nodig hebben. Ik denk dat ik toch nog wat last van het slaaptekort heb. Als ik moe ben heb ik het ook altijd koud. Maar ondanks dat ga ik lekker aan het werk en vliegt de werkdag voorbij. Ik heb het deze week gelukkig niet heel druk en dat is ook wel weer eens lekker. Ik kan daarom wat klusjes oppakken die zijn blijven liggen.

glitters van het feestje
Jenna had maandagochtend nog steeds glitters in haar haar haha

De meiden zijn ook nog best moe van het feest. Ze hebben ook helemaal geen zin om naar kickboksen te gaan. Maar sporten is goed is goed voor ze en na het sporten gaan ze lekker onder de warme douche staan en dan lekker naar bed. Ik strijk nog wat schone was weg en ga dan ook lekker op tijd mijn bedje in…

Dinsdag

Ik ben vorige week helemaal niet wezen sporten dus daar begin ik vandaag mee. Nou ja niet gesport, ik heb op mijn feest zo staan dansen dat ik behoorlijke spierpijn in mijn bovenbenen had zondag en maandag. Maar dat is geen excuus om niet te gaan sporten. Dus mezelf weer even in het zweet gewerkt. Ik ben benieuwd hoe het met de spierpijn zal gaan morgen.

Jarig en veel gezelligheid| Een kijkje in mijn leven

De rest van de dag en avond heb ik gewerkt. Morgen ben ik jarig en dan doe ik heel even iets aan werk in de ochtend, maar daarna ga ik lekker jarig zitten wezen en niet aan werk denken. Dus vandaag een hoop uren gemaakt en tussendoor nog een overleg op school gehad over de sinterklaasviering met de ouderraad. Druk druk druk dus!

Woensdag

Vandaag is het dan zover; ik ben geen dertiger meer. En ik vond dertig worden heel erg, maar veertig doet me minder. Ik vind het alleen maar heel raar dat ik al 40 ben. Het klinkt zo oud, maar ik voel me nog zo jong. Ach, age ain’t nothing but a number dus daar hou ik maar aan vast. En ik word in de ochtend meteen verrast met een lekker ontbijt op bed en ik word natuurlijk toegezonden door mijn drie grootste liefdes.

ontbijt op bed omdat ik jarig ben
Op mijn verjaardag verwend met een ontbijtje op bed. Zo lief!

Mijn schoonouders en schoonzus komen gezellig koffie drinken en appeltaart eten. En in de middag had ik de meiden beloofd dat we naar Jump One zouden gaan. Nou ja, zijn gaan met Alex lekker jumpen en ik zou op ze wachten. Maar ik werd enorm verrast toen mijn vriendin Tessa met haar kleine jongen voor mijn neus stonden. Was ze gewoon even vanuit Tilburg naar me toe gekomen omdat ze zaterdag mijn cadeautjes was vergeten. Zo lief!

Donderdag

Ik weet niet of het de kou is waar ik aan moet wennen, het verzetten van de klok of gewoon de drukte van de afgelopen dagen (ik vermoed een combi van alles), maar ik ben ongelooflijk moe. De meiden maak ik klaar voor school en gaan dan alleen naar school en ik duik nog even mijn bed in. Ik moet binnenkort toch maar even bloed laten prikken, want ik vermoed dat mijn vitamine D level weer erg laag is.

jarig en roti eten
Wie jarig is mag kiezen wat we eten. En ik koos roti dus dat betekende twee dagen achter elkaar roti. Heerlijk!

Ik werk vandaag daarom maar vanuit bed en doe in de middag een heerlijk dutje. Alex is voor drie uur thuis dus hij kan de meiden van school halen. Marley gaat bij een vriendinnetje spelen en Jenna komt lekker bij me in bed liggen. Zo gezellig vind ik dat altijd. Tegen de avond val ik gewoon weer in slaap en als ik wakker word kan ik gelijk aanschuiven. Ik ben echt moe!

Vrijdag

Zo’n dagje rustig aandoen en bijtanken heeft me goed gedaan. Ik voel me vandaag weer een stuk beter. Ik zit niet vol energie, maar ben zeker niet zo moe als ik me gister voelde. Gelukkig is het bijna weekend!

Jarig en veel gezelligheid| Een kijkje in mijn leven
Heerlijke Nacho’s volgens het recept van Francesca Kookt. Wel iets aangepast 😉

Als Alex thuis is ga ik boodschappen doen. Ik had vandaag geen auto en de weekboodschappen op de fiets halen vind ik niet echt een topidee. En dan gaan we lekker van een lang weekend genieten aangezien de meiden maandag een studiedag hebben. Heerlijk!

Zaterdag

Vandaag hebben we een lekker lui dagje thuis. De meiden zijn vooral met hun tablets in de weer en ik rommel een beetje in huis. Ik probeer altijd één van de twee dagen in het weekend vrij te houden voor dit soort dagen. Heerlijk!

Jarig en veel gezelligheid| Een kijkje in mijn leven
En ook Jenna plakt tegenwoordig een briefje op hun slaapkamerdeur als mama niet naar binnen mag haha (‘Ga weg mama’)

Als de meiden op bed liggen kijk ik een filmpje. Voor het eerst weer beneden. Sinds Indy er niet meer is ga ik als Alex ’s avonds werkt eigenlijk altijd in bed een serie of film kijken, omdat ik Indy gewoon heel erg mis. Ze kwam altijd bij me liggen op de bank en ik voel me nu zo alleen. Maar ik zal toch wel moeten wennen aan de avonden alleen op de bank en dus kijk ik een filmpje onder het genot van een glas wijn. Ben ik toch niet helemaal alleen hahaha…

Zondag

Vandaag heb ik een brunch van een vriendin die bijna jarig is. We gaan gezellig met een stel meiden naar Blend One in Voorburg. Heerlijk gegeten daar en zeker een aanrader!

Jarig en veel gezelligheid| Een kijkje in mijn leven
Genoten van een heerlijke brunch bij Blend One in Voorburg

Eigenlijk zit ik als ik thuis kom nog steeds vol van het eten en moet er niet aan denken om ’s avonds erwtensoep te eten. Maar Alex had er een paar dagen geleden om gevraagd en dus maak ik toch een flinke pan soep. Uiteindelijk kon ik het niet laten om toch een beetje te eten. Het is veel te lekker om te laten staan. Dus een klein beetje, gewoon om te genieten. Morgen is de erwtensoep nog lekkerder en ga ik voor een volle kom soep!

Jarig en veel gezelligheid

Wat was dit weer een heerlijke week! Ik heb me ondanks dat mijn verjaardagsfeest al een week geleden is, toch nog jarig gevoeld. En genoten van mijn begin als veertiger. Of ik daar over een tijdje nog zo over denk, weet ik niet haha. Het begon deze week al met de vermoeidheid van alle voorbereidingen, mijn feest en ga zo maar door. Maar heb er alle vertrouwen in dat mijn veertiger jaren mooie jaren zullen worden. Als ik op zondagavond in bed lig (en dit aan het typen ben) ben ik wederom gesloopt. Maar op een goede manier. Ik kijk terug op een mooie verjaardag en ik ben zo dankbaar voor de mensen in mijn leven. En voor alles wat ik kan en mag doen. Daar kan ik dan zo op zondagavond als ik terugdenk aan de afgelopen week intens van genieten en ik slaap dan ook altijd heerlijk.

De meiden hebben aankomende week een kort schoolweekje, want maandag hebben ze een studiedag en woensdag gaan de leerkrachten staken. Ach, alleen maar gezellig. Op naar weer zo’n mooie week.

Geniet van je week!

Liefs,
Irene

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!