fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jenna haar kinderfeestje en in de tuin genieten van het zonnetje | Kijkje in mijn leven

Jenna haar kinderfeestje

Dit is een kort weekje voor de meiden en ook ik werk deze week een dag minder, want op Hemelvaartsdag is Jenna haar kinderfeestje. De rest van de week werk ik en als ik niet werk geniet ik in de tuin van het zonnetje. Heerlijk!

Zaterdag

Het voordeel van op vrijdag een feestje geven is dat je twee dagen kan bijkomen. Wat was het een gezellig verjaardagsfeest voor Jenna. Ik lag natuurlijk veel te laat, of vroeg, in bed. En omdat we de hele tijd buiten hadden gestaan, had ik het vreselijk koud. Hierdoor kon ik niet slapen en dus heb ik het nog licht zien worden. Ik denk dat ik tegen zevenen in slaap ben gevallen.

Rond een uur of 11 ben ik dan weer onder de mensen. En moet ik echt eten, want ik heb zo’n trek. Als ik dan gegeten heb en koffie op heb ben ik weer helemaal het vrouwtje. Mijn moeder is blijven slapen en die breng ik naar huis en dan haal ik een mooie bij Intratuin voor moederdag. Haar balkonnetje kan namelijk wel wat kleur gebruiken. In de middag gaan we gezellig naar onze lieve buren waar we onverwacht worden uitgenodigd voor een drankje en lekker eten. Ook vandaag is weer een zeer fijne en geslaagde dag!

Zondag

Moederdag! Dus ik mag lekker blijven liggen en krijg een heel uitgebreid ontbijt op bed. Ik krijg ook lieve appjes en knutsels van de meiden en een mooie plant voor in de tuin. De tuin is met het steeds betere weer toch mijn happy place, maar kan wel wat kleur gebruiken. Ik ben dan ook blij met deze plant die een mooie aanvulling is op de de planten die ik zaterdag bij Intratuin kocht.

In de middag gaan we gezellig naar mijn moeder voor moederdag. Daarna gaan Alex en de meiden een rondje over de kermis en ik ga dan toch maar even het huis schoonmaken. Ik had daar zaterdag geen zin in, maar als je een huis vol hebt gehad is het toch wel fijn om even schoon te maken. En ik ben dan ook blij als ik klaar ben. Na het eten ga ik nog even lekker naar bed en dan is het weekend alweer voorbij.

Maandag

Deze week een kort weekje voor de meiden. Jenna heeft maar twee dagen school deze week en Marley maar drie dagen. En donderdag viert Jenna haar kinderfeestje dus ik moet echt even knallen met werk. En dat komt helemaal goed.

Jenna haar kinderfeestje en in de tuin genieten van het zonnetje | Kijkje in mijn leven
Ik kreeg een leuk pakketje van The Body Shop

Ik ben alleen zo hard aan het werk geweest dat ik al voor achten in slaap val en slaap tot de volgende ochtend. Zo merk ik toch wel dat ik ouder word hoor! Zo’n feestje en daarna een bbq hakt er toch wel in haha.

Dinsdag

Vandaag bel ik eerst met mijn vriendin Tessa, want ze heeft zich vorige week ingeschreven bij de kamer van koophandel met haar bedrijf Tessa Luites Fotografie. Ga zeker even kijken op haar website, want die heb ik voor haar gemaakt. Best trots op. Maar goed, vandaag was haar eerste officiële werkdag en dus moest ik haar natuurlijk een fijne eerste werkdag wensen. Ook hadden we onze samen ingeschreven voor een masterclass die echt ruk was en veel te lang duurde.

Toen gauw aan het werk, want de anderhalf uur van die masterclass was echt zonde van mijn tijd. Maar ik bleef hangen omdat ik hoopte dat er nog wat zinnigs kwam. Nu dus even knallen en dan kan ik aan het einde van de dag toch nog alles wat ik op mijn to-do-lijstje had, afstrepen. Heerlijk!

Woensdag

Vandaag heeft Jenna een studiedag dus als Marley naar school is kruip weer lekker in bed. Jenna en ik doen lekker rustig aan en aan het einde van de ochtend maken we ons klaar en gaan we een stuk fietsen. We doen onderweg een boodschapje voor mijn moeder, verlengen de biebboeken van de meiden en gaan koffie drinken bij mijn moeder. Dan weer op het fietsje naar huis.

Jenna haar kinderfeestje en in de tuin genieten van het zonnetje | Kijkje in mijn leven
Deze geniet ook van Jenna haar studiedag

Thuis geniet ik nog lekker van het zonnetje door in de tuin een boek te lezen. Ik kom er na twee uur alleen wel achter dat mijn schouder helemaal rood is. Ben ik gewoon voor het eerst in mijn leven verbrand. Voortaan even insmeren dus!

Donderdag

Vandaag is dan eindelijk Jenna haar kinderfeestje. We gaan met de vier meiden naar Fun-Mania in Aalsmeer. Wat echt een aanrader is. Niet alleen voor kinderfeestjes maar ook om ‘gewoon’ met je kinderen naartoe te gaan. Het personeel is vriendelijk en attent en de kinderen hebben de dag van hun leven met alle verschillende klimparcoursen en nog veel meer.

Moe maar voldoen komen we tegen vijven thuis en schuif ik een paar pizza’s in de oven. Lekker niks meer verder, alleen beentjes omhoog en chillen.

Vrijdag

Vandaag zijn de meiden vrij. Alex moet gewoon werken en ik duik ook nog een paar uurtjes achter mijn laptop. En wat ik echt zo fijn vind, is dat ik weer lekker in de tuin kan werken. Daar had ik zo naar uitgekeken. En ja, nu heb ik me ingesmeerd dus ik kan urenlang genieten van het zonnetje.

Jenna haar kinderfeestje en in de tuin genieten van het zonnetje | Kijkje in mijn leven
Mijn werkplek vandaag

Als ik klaar ben met werken pak ik mijn boek erbij en lees tot het tijd is om de keuken in te gaan. En dan is het alweer weekend.

Hoe was jouw week?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!