fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kids Weekend met De Lego Film 2 en win kaarten WINACTIE GESLOTEN)

Kinepolis Kids Weekend met De Lego Film 2

Er komt weer een leuk Kids Weekend aan! Op 9 en 10 februari staat het Kids Weekend volledig in het teken van De Lego Film 2. En ook voor deze editie mag ik weer twee kaarten  weggeven. Lees gauw verder want in deze blog vertel ik je alles over het Kids Weekend met De Lego Film 2. En natuurlijk lees je hoe je kans kunt maken op twee gratis kaarten voor dit leuke evenement!

Kids Weekend

Ook dit Kids Weekend zijn er meerdere leuke activiteiten voor de kinderen. De kinderen worden een uur voor aanvang van de film verwelkomd met lekkere welkomstlimonade en er zijn weer tal van leuke activiteiten. En ieder kind krijgt een leuke verrassing. De activiteiten bij het Kids Weekend maken het naar de film gaan toch weer net even wat specialer. Mijn meiden vinden het altijd heel gezellig en leuk. Er kunnen spelletjes gedaan worden, ze worden geschminkt en er kan geknutseld en gekleurd worden. Een feestje dus!

De Lego Film 2

Dit Kids Weekend staat in het teken van De Lego® Film 2. De helden van Steenstad komen in deze film weer bijeen om hun geliefde stad te redden. De Lego Duplo®-indringers uit de ruimte die alles nog sneller kapotmaken dan dat zij weer kunnen herbouwen vormen een grote dreiging. Lukt het de helden van Steenstad om de Lego Duplo®-indringers te verslaan en de harmonie in het Lego®-universum te herstellen?

Win twee kaarten voor het Kids Weekend met De Lego Film 2

Ik mag twee kaarten weggeven voor dit leuke Kids Weekend. Je hebt zelf de keuze of je naar film op 9 of 10 februari gaat en bij welke vestiging je het Kids Weekend wilt bezoeken.

Wat moet je doen om kans te maken:

  1. Like Tante Truus Kan Alles op Facebook
  2. Reageer onder het vastgezette bericht op Facebook zodat ik weet dat je meedoet. Heb je geen Facebook? Reageer dan onder dit artikel.
  3. Meedoen kan t/m woensdag 23 januari. Ik maak op donderdag 24 januari de winnaar bekend en de winnaar krijgt dan ook meteen de code waarmee je de bioscoopkaarten kan bestellen.
  4. Succes!

Niet gewonnen en toch naar het Kids Weekend?

Natuurlijk kun je makkelijk en snel je kaarten voor het Kids Weekend bestellen. Ga naar de website van Kinepolis. Voor het Kids Weekend gelden de reguliere prijzen voor het bioscoopkaartje. Voor een gezin met twee kinderen is een familieticket een aanrader, omdat je dan minder betaalt dan bij vier losse kaartjes. De voorwaarden voor dit ticket zijn hier terug te lezen. Je kunt de film in 3D en 2D bekijken. Vergeet niet bij de 3D-versie een 3D-bril te kopen (of natuurlijk je eigen 3D film mee te nemen)! Je bestelt een bril heel eenvoudig bij het reserveren en kopen van je bioscoopkaartje.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!