fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ga op avontuur tijdens het Kinepolis Kids Weekend met Ted & De Magische Smaragd

Kinepolis Kids Weekend met Ted

Nog geen plannen dit weekend? Dan heb ik een leuke uittip voor je! Dit weekend staat er namelijk weer een leuke activiteit met de kinderen op de planning: het Kinepolis Kids Weekend met Ted & De Magische Smaragd. Natuurlijk zijn de meiden en ik ook van de partij. Het is alweer ruim twee jaar geleden sinds we voor het laatst naar een Kids Weekend gingen en kijken er enorm naar uit. In deze blog vertel ik je alles over het Kinepolis Kids Weekend en de film Ted & De Magische Smaragd.

Kinepolis Kids Weekend

Het Kinepolis Kids Weekend is altijd een feestje. Want je gaat niet alleen naar de bioscoop, maar er zijn ook allemaal leuke activiteiten voordat de film begint en in de pauze. Wij zijn al naar meerdere Kids Weekends geweest en het was altijd een gezellige boel. Mijn oudste dochter is er eigenlijk te oud voor, maar ook zij vindt het nog steeds leuk. Dat zegt genoeg Dit Kids Weekend zijn we na lange tijd weer van de partij. Al een uur voordat de film begint beginnen alle activiteiten in de bioscoop. Je wordt ontvangen met een welkomstdrankje en er zijn allerlei leuke spellen te doen. Het is dan ook echt een leuk en gezellig ochtend- of middagvullend programma.

Kinepolis Kids Weekend met Ted
Paramount Pictures’ “Tadeo Jones 3.”

Ted & De Magische Smaragd

Ted is een simpele, vriendelijke en fantasierijke bouwvakker die bij toeval archeoloog is geworden. Samen met archeologe Sara Lavroff en andere vrienden beleeft hij opnieuw een spannend avontuur. Een animatiefilm voor de hele familie, geregisseerd door Enrique Gato. Deze film is Nederlands gesproken, duurt 89 minuten en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Bekijk hieronder alvast de trailer.

Hoe, wat en waar

Het Kids Weekend met Ted & De Magische Smaragd vindt plaats op zaterdag 27 en zondag 28 augusutus. De film is te zien in 2D en te bekijken in de volgende Kinepolis vestigingen: Huizen, Zoetermeer, Jaarbeurs Utrecht, Leidschendam, Haarlem, Groningen, Enschede, Emmen, Dordrecht, Den Helder, Den Bosch, Hoofddorp, Schagen, Breda, Spijkenisse, Almere, Oss

Kaarten zijn makkelijk te reserveren via Kinepolis vanaf €8 per kind en €12,50 per volwassene. Als je met twee volwassen en twee kinderen gaat kan je voor een familieticket gaan. Je betaalt dan maar €42. Ga je liever naar de vroege voorstelling voor 12:00 uur? Dan kost het bioscoopkaartje voor volwassenen €10,50

Ga jij dit weekend met je kind(eren) naar het Kinepolis Kids Weekend?

Foto’s: ©ParamountPictures

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt. 

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!