fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kinepolis Kleuterbios met De Gruffalo en De Slak en de Walvis (+win)

Kinepolis Kleuterbios met De Gruffalo

Op zondag 18 september kan je met je peuter of kleuter naar Kinepolis Kleuterbios met De Gruffalo en De Slak en de Walvis. Er draait dus niet één maar er draaien twee films tijdens deze editie van Kleuterbios! En ik mag vier kaarten weggeven! Lees daarom snel verder.

Kinepolis Kleuterbios

Kinepolis Kleuterbios is speciaal voor de allerkleinste kinderen van 2 t/m 6 jaar. Kinderen die misschien wel voor de eerste keer naar de bioscoop gaan. Tijdens de Kleuterbios blijven de lichten voor een deel aan en is het geluid iets zachter. De kinderen hoeven ook helemaal niet stil te blijven zitten. Voordat de film begint krijgen de kinderen iets te drinken en zijn er leuke activiteiten. Ook tijdens de pauze zijn er leuke activiteiten voor de kinderen. Deze film duurt maar een uur, dus prima te doen voor de allerkleinsten. Alle kinderen krijgen na afloop ook een filmdiploma mee naar huis. Een hele belevenis en een leuk uitje voor jou en je kind of kleinkind! 

Mijn meiden zijn er inmiddels veel te groot voor geworden, maar wij gingen in het verleden altijd met veel plezier naar Kinepolis Kleuterbios!

De Gruffalo

De Gruffalo kent iedereen wel, toch? Ik heb dit boek zo vaak voorgelezen aan mijn kinderen dat ze op een gegeven moment het verhaal helemaal na konden vertellen. Dit boek was (en is stiekem) groot favoriet.

De Gruffalo vertelt het magische verhaal van een muis die een wandeling door het bos maakt op zoek naar nootjes. Wanneer hij drie roofdieren tegenkomt, een vos, uil, en een slang, die hem allemaal willen opeten, moet de dappere muis zijn verstand gebruiken om te overleven. Hij kondigt aan dat hij een ontmoeting heeft met een monster met vreselijke trekken, een ‘Gruffalo’, en de drie roofdieren raken elk in paniek en rennen weg. De muis is nog meer ervan overtuigd dat er niets is dat hem kan raken, althans dat denkt hij. Wanneer hij oog in oog komt te staan met het verschrikkelijke schepsel uit zijn dromen, de Gruffalo zelf, moet de muis diep graven om te ontsnappen aan het gevaar en vind eindelijk rust in het bos. 

De Slak en de Walvis

In de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een ambitieuze zeeslak en een bultrug, ontdek de kracht van de zee het gevaar van te dicht bij de kust zwemmen… Kan de slak de walvis redden als hij in een afgelegen baai strandt?

Hoe wat en waar

Kleuterbios met De Gruffalo en De slak en de Walvis vindt plaats op zondag 18 september om 11:00 uur bij de Kinepolis vestigingen in Huizen, Zoetermeer, Utrecht, Leidschendam, Haarlem, Groningen, Enschede, Emmen, Dordrecht, Den Helder, Den Bosch, Hoofddorp, Schagen, Breda, Spijkenisse, Almere, Oss. De inloop is vanaf 10:30 uur. Bioscoopkaarten zijn heel makkelijk online te reserveren en kosten €8 per stuk.

WIN WIN WIN

Ik mag één van mijn lezers blij maken met vier kaarten voor de Kleuterbios van zondag 18 september in een Kinepolis Vestiging naar keuze.

Wat moet je doen om kans te maken:

  1. Like Tante Truus Kan Alles op Facebook
  2. Reageer onder het vastgezette bericht op Facebook met: KLEUTERBIOS. Uiteraard mag je altijd vriendinnen taggen om ze op de hoogte te brengen van deze leuke winactie, maar dit hoeft natuurlijk niet. Heb je geen Facebook? Reageer dan onder dit artikel.
  3. Meedoen kan t/m woensdag 14 september. Ik maak op donderdag 15 september de winnaar bekend. De winnaar krijgt altijd persoonlijk bericht.

Succes!

Deel op:

1 gedachte over “Kinepolis Kleuterbios met De Gruffalo en De Slak en de Walvis (+win)”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!