fbpx
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kom volledig tot rust bij Healing Garden

Kom volledig tot rust bij Healing Garden

Zaterdag ga ik samen met een vriendin naar Healing Garden. Ik werd namelijk een paar weken geleden uitgenodigd door de organisatie en toen leek deze uitnodiging op het juiste moment te komen. Vriendin en ik zijn beiden herstellende van een burn out. En aangezien dit een heftige week wordt met het afscheid nemen van mijn neefje, lijkt het of het zo had moeten zijn. Healing Garden, de naam alleen al geeft mij heel veel hoop. Ik ben namelijk wel toe aan genezing. Juist nu.

Wat is Healing Garden?

Healing Garden is een 3-daags feel good festival. Drie dagen niks anders dan ontspannen. Zo zijn er yogasessies, tai chi, klankschaalmassages en meditaties. Maar er is ook een spa waarin je terecht kunt voor o.a. natuurlijke beauty,- en wellnessbehandelingen, massages en healings. En er zijn ook inspirerende lezingen en workshops en een divers muzikaal programma. Alles om ervoor te zorgen dat je na een lange winter weer klaar bent om te shinen!

Wij van Healing Garden geloven dat we de wereld met zijn allen een stukje mooier kunnen maken. Happy people make a happy world. Daarvoor is het van belang je goed te voelen en in balans te zijn. Want alleen dan ben je de allerbeste versie van jezelf en kan je al het moois wat jij te bieden hebt uitdragen in de wereld.

Wij willen een magische omgeving creëren, waarin iedereen, klein en groot, zich goed kan voelen en tot bloei kan komen.

Waarom ga ik erheen?

Zoals jullie weten ben ik door mijn burn out in aanraking gekomen met yoga en meditatie. En ik heb gemerkt dat dit dingen zijn die mij heel erg helpen om mezelf weer te vinden. Ik ben dan ook heel nieuwsgierig naar alles wat er op dit festival te doen is. Misschien ontdek ik nu dingen die mij helpen of kom ik dit weekend al tot bepaalde inzichten. Ik ben er in ieder geval aan toe. En ik kijk er erg naar uit. Ik ben er wel toe aan wat rust in mijn hoofd.

Wil jij ook naar Healing garden?

Dat kan natuurlijk. Healing Garden vindt plaats van vrijdag 12 mei 18:00 uur t/m zondag 14 mei 20:00 uur in Zeewolde. Kinderen zijn ook welkom. Er zijn ook genoeg activiteiten voor kinderen. En zelfs je hond kan en mag je meenemen. Voor meer informatie en het volledige programma kan je kijken op Healing Garden. Ben je enthousiast en wil je gelijk kaarten bestellen? Kijk dan hier.

Volgende week zal ik jullie vertellen hoe ik Healing Garden heb ervaren en hoe wij het vonden. Maar voor nu tel ik af tot zaterdag en het moment dat wij lekker met onze voetjes in het gras mogen gaan genieten van al het moois wat Healing Garden te bieden heeft.

 

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst handige tips, leuke aanbiedingen en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!