fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Laatste voorbereidingen webshop en bijna vakantie | Een kijkje in mijn leven

Dat was weer een prima weekje. Waarom? De meiden waren weer naar school en ik kon weer ongestoord werken. En dat heb ik gedaan! Ik ben druk bezig geweest met de voorbereidingen voor de webshop. Op 30 oktober is het zover! Dan ga ik mooie feel good items aanbieden. Maar er moet nog wel wat gebeuren voor het zover is. Daar heeft deze week vooral mijn focus op gelegen. Maar ik heb ook mijn studie tot voedingsdeskundige opgepakt. Daar heb ik de afgelopen weken weinig aan gedaan. En nu staat ie weer iedere week standaard op woensdag op mijn planning. Oh en ik doe het weer per dag, want anders vergeet ik wat ik allemaal heb gedaan 😂

Maandag

Vandaag heb ik na tijden weer eens gewandeld en wat was het fijn! Ik moet dit toch echt vaker doen. Het is ontspannend, want ik kan lekker mijn hoofd legen zodat er weer ruimte ontstaat voor nieuwe inspiratie. En het is goed voor mijn conditie en voor de lijn. En vanaf vandaag is het de bedoeling dat ik wat strenger ben. De bedoeling. Maar dat lukt nog niet helemaal, want als Alex de meiden naar kickboksen heeft gebracht gaat ie eten halen. En laat dag nou een kapsalon zijn. Niet heel gezond en niet heel goed voor de lijn. Maar wel lekker natuurlijk. Gelukkig heb ik vandaag verder netjes gegeten, veel water gedronken en gewandeld. Morgen weer een dag, zullen we maar zeggen.

kapsalon
Niet goed voor de lijn, maar wel lekker 😉

Vandaag is al mijn tijd in de webshop gaan zitten. Ik heb de teksten voor de shop afgemaakt. Daar ben ik toch nog echt een hele dag mee bezig geweest. Nu hoef ik alleen nog mooie foto’s te maken. Ik vind het best spannend allemaal, maar heb er zo’n zin in om de shop klaar te maken en straks live te gaan.

Dinsdag

Vandaag weer verder met de shop. De teksten heb ik nog even nagelopen en verbeterd. Vandaag ga ik aan de slag met de foto’s van de mooie stenen. En eerlijk is eerlijk, de foto’s zijn top geworden. Ik ben geen fotograaf en juist daarom ben ik heel tevreden. Ze kunnen wat mijn betreft door als professionele foto’s, want ik hoef ze amper na te bewerken. Verder bel ik nog met de apotheek omdat Marley haar medicijnen leveringsproblemen heeft. Zo is het al de hele zomer, maar we wisten altijd wel aan een fles te komen. Nu hebben we geen geluk. Ik heb dit keer gelijk drie flessen besteld, want ik wil niet weer misgrijpen. Maar goed, voorlopig moet ze aan de pillen en dat is wel een dingetje…

Laatste voorbereidingen webshop
Mooie boeken over kristallen en edelstenen gekocht 💎

De woonkamer en keuken zijn nog steeds een bende en dus ga ik nadat de foto’s gemaakt en nabewerkt zijn verder met opruimen en schoonmaken. Een grote keuken is leuk, maar al die kastjes schoonmaken is ellende. Ik hou het vandaag op het schoonmaken van de koelkast en ga van de weer verder.

Woensdag

In de ochtend heb ik weer aan de mijn shop gewerkt. Nu zijn het vooral wat dingen die nodig zijn, zoals het bestellen van mooie zakjes om de stenen in te doen en doosjes om de stenen in te verzenden. Bijna klaar, zodat ik op mijn verjaardag kan openen.

Laatste voorbereidingen webshop
Ben je op zoek naar naar mooie kast of ken je iemand die op zoek is?

Tussendoor ben ik even naar de bakker en bloemenwinkel gelopen. Zo heb ik toch nog wat lichaamsbeweging gehad en weer vers brood en verse bloemen in huis. Win-win dus! Vandaag is eigenlijk een studiedagje en als de meiden in de middag aan het spelen zijn duik ik de boeken in. En ook als Marley naar hiphop is. Ik moet toch buiten wachten of naar huis en besluit in de auto te studeren. Zo wordt de tijd nuttig toch nuttig besteed!

Donderdag

Vandaag zou ik naar de sportschool gaan, maar heb er echt geen puf voor. Ik ben nu al een tijdje niet geweest en moet daardoor weer een op zoek naar motivatie. Ik moet daarom van mezelf of naar de sportschool of wandelen. Dus besluit ik om weer een flink stuk te gaan wandelen, zodat ik daarna lekker vol nieuwe energie aan het werk kan.

Eigenlijk had ik in mijn hoofd om vandaag met de shop te starten. Maar ik ben blij dat ik gewacht heb. Nu kan ik op een goede manier starten en niet halfbakken. Best knap van mezelf, want meestal wil ik gewoon gaan starten en kom er dan later achter dat ik nog wel wat te regelen heb. Nu hoef ik alleen nog nieuwe visitekaartjes te bestellen, kaartjes te maken voor bij de bestelling en stickers voor op de verzenddoos. Ik zal ongetwijfeld nog tegen dingen aan lopen, want het is voor mij nieuw allemaal. We gaan het zien!

Vrijdag

Vandaag heb ik twee opdrachten geschreven, want ook dat gaat gelukkig allemaal door. Ik was wel een beetje bang dat dit weer minder zou worden door de soort van lockdown waarin we leven. Tijdens de eerste lockdown eerder dit jaar liepen de betaalde opdrachten behoorlijk terug. Maar gelukkig blijft dit nu lekker doorlopen. Fijn, want dat geeft toch wat meer zekerheid in de gekke tijd waarin we leven. Nadat ik de opdrachten geschreven heb ga ik boodschappen doen en verder met opruimen in de keuken. De middag moet ik thuis blijven, want het nieuwe koffiezetapparaat wordt bezorgd.

nieuw koffiezetapparaat

In de middag hoeft alleen Jenna nog naar paaldansen en dan hebben we lekker een weekje vakantie. Nou ja de meiden hebben vakantie, ik een halve vakantie en Alex is gewoon aan het werk. En wat ik naast de gezelligheid heel fijn vind, is dat er geen wekker gaat en we rustig aan kunnen doen. Heerlijk!

Zaterdag

Vandaag moet Alex al vroeg uit de veren, want vandaag wordt de dakbedekking van onze uitbouw en schuur vervangen. Het ozu eigenlijk al maanden geleden gebeuren, maar iedere keer was er iets waardoor het niet doorging. En dat is in deze tijd al met een verkoudheid het geval. Maar vandaag dan eindelijk een nieuwe dak. We hebben een paar jaar geleden een lekkage gehad in de uitbouw en die is toen hersteld. Maar ik heb toch al die tijd een angst gehad dat er nog een lekkage zou komen. Ik ben ben dan ook heel blij dat ik vanaf vandaag die angst niet hoef te hebben.

Terwijl de werklui druk bezig is met het dak, ga ik verder met opruimen. Ja, nog steeds. De spullen die bewaard moeten worden staan nog in de woonkamer en die verdwijnen vandaag naar zolder. Daar kunnen de meiden alles een plekje geven. De kast stond namelijk voor 2/3 vol met spullen van de meiden. En dat mag natuurlijk niet allemaal weg (helaas). Tegen de avond begin ik met een puzzel die ik laatst kocht. Waar ben ik aan begonnen!? Ik kan dan niet stoppen namelijk en zit totdat Wie is de mol begint, te puzzelen. Wat is Wie is de mol trouwens spannend! Ik heb echt geen idee meer wie de mol is.

Zondag

Vandaag slapen we lekker uit en ga ik verder met mijn borduurwerkje. Tegen het einde van de ochtend gaat Alex met de meiden naar Jump One en kunnen ze even hun energie kwijt. Ik gebruik de tijd dat er niemand is om even te stofzuigen en dweilen enzo. Als ze weer terug zijn lunchen we samen en gaat ieder eigenlijk zijn eigen ding doen. Alex maakt de bovenverdieping schoon, ik ga strijken en de meiden spelen samen.

Laatste voorbereidingen webshop
Klaar met mijn borduurwerk van September18.nl. Wat is mijn tas leuk geworden!

In de middag doen we samen spelletjes. Als Alex en de meiden eten gaan halen (geen zin om te koken), puzzel ik nog even verder. Vandaag eten we voor de tv en kijken we deel 4 van Harry Potter. De films worden nu wat enger, maar Jenna vindt het niet eng gelukkig en Marley heeft al t/m deel 5 gekeken. Binnenkort verder met deel 5 dus! En dan zit de zondag en het weekend er alweer op. Gelukkig hebben we nog een lekker weekje met elkaar…

Laatste voorbereidingen webshop en bijna vakantie

Afgelopen week ben ik vooral bezig geweest met de laatste voorbereidingen voor mijn webshop. Daar gaat toch nog aardig wat tijd in zitten. Maar nu hoef ik alleen nog op publiceren te klikken en dan is de winkel open. Spannend! Tijdens de herfstvakantie ga ik aan de slag met de laatste dingetjes, maar ik ga vooral genieten van mijn meiden!

Fijne herfstvakantie!

Liefs,
Irene

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!