fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lachen tijdens de Ladies Night met Huisvrouwen bestaan niet 2 + win (WINACTIE GESLOTEN)

Huisvrouwen bestaan niet 2

Wil jij ook weten hoe het met Gijsje, Marjolein en Loes uit ‘Huisvrouwen bestaan niet’ gaat? Dan moet je zeker naar het tweede deel van deze hilarische film. De film is pas vanaf 12 december in de bioscoop te zien, maar jij kan al op 27 november naar voorpremiere van deze geweldige film bij de Ladies Night van Kinepolis. En ik mag weer kaarten weggeven dus lees snel verder!

Ladies Night

Ben je naar de Ladies Night met ‘Last Christmas’ geweest en heb jij ook zo genoten? Dan heb je geluk want er komt nóg een Ladies Night aan! Dit keer met de film ‘Huisvrouwen bestaan niet 2’. De Ladies Nights zijn altijd een groot succes dus ik begrijp heel goed dat het deze maand twee keer plaatsvindt. Het leuke van dit event is dat je een film al ziet voordat de film in de bioscoop draait. En er hangt altijd een hele gezellige sfeer. Er zijn leuke kraampjes waar je kunt shoppen, je kunt op de foto en bij binnenkomst krijg je altijd een lekker welkomstdrankje. Tijdens de pauze worden er leuke prijzen verloot en na afloop krijg je een goedgevulde goodiebag. Een gezellig feel good avondje zou jou en je vriendinnen dus!

Huisvrouwen bestaan niet 2

Als je het eerste deel van ‘Huisvrouwen bestaan niet’ hebt ben je vast benieuwd hoe het nu met de twee zussen en hun moeder gaat. Gijsje is inmiddels moeder van een peuter en haar partner Jasper heeft in dit deel ook een goede baan. Lukt het ze om de zorg voor een peuter te combineren met twee drukke en verantwoordelijke banen. Haar zus Marjolein beseft dat ze behoorlijk aan het inkakken is en gaat met zichzelf aan de slag. Ook irriteert ze zich steeds mee aan haar man Huib totdat ze erachter komt dat hij geheimen voor haar heeft. Ze laat het er niet bij zitten en blaast op haar manier niet leven in hun relatie. Dan is er natuurlijk nog moeder Loes die eigenlijk altijd alleen maar zichzelf en jongere scharrels bezig is geweest. Ze besluit dat het tijd is om dit achter haar te laten en meer een moeder te zijn. Maar dan ontmoet ze schrijver Bernd die van haar eigen leeftijd is…

Hoe wat en waar

Deze Ladies Night vindt plaats op woensdag 27 november. Je kunt bij de Kinepolis vestigingen in Dordrecht, Hoofddorp, Breda, Schagen, Almere, Den Helder, Emmen, Oss, Jaarbeurs Utrecht, Zoetermeer, Enschede, Groningen, Huizen en Den Bosch van de Ladies Night genieten. Het event start een uur voordat de film begint. LET OP: bij Kinepolis Zoetermeer en Kinepolis Schagen begint het event een half uur voordat de film begint. En bij Kinepolis Dordrecht kun je ook kiezen voor een VIP Ladies Night. Bioscoopkaarten zijn heel makkelijk online te reserveren en kosten €14,50 per stuk.

Kijk voor alle tijden en meer informatie even op de website van Kinepolis.

Win kaarten voor Kinepolis Ladies Night

Ik mag één van mijn lezers blij maken met twee kaarten voor de Ladies Night met ‘Huisvrouwen bestaan niet 2’.

Wat moet je doen om kans te maken:

  1. Like Tante Truus Kan Alles op Facebook
  2. Reageer onder het vastgezette bericht op Facebook en geef aan dat je meedoet. Uiteraard mag je altijd vriendinnen taggen om ze op de hoogte te brengen van deze leuke winactie, maar dit hoeft natuurlijk niet. Heb je geen Facebook? Reageer dan onder dit artikel.
  3. Meedoen kan t/m zondag 17 november. Ik maak op maandag 18 november de winnaar bekend. De winnaar krijgt altijd persoonlijk bericht. Ik plaats een openbaar bericht op Facebook en plaats een berichtje bij de reacties onder deze blog zodat alle deelnemers kunnen zien wie er heeft gewonnen.

Succes!

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!