Lang leve de zomersale in deze shoplog

Het moet nog zomer worden hier in Nederland. Ja ik weet het, officieel is de zomer al begonnen. Maar zeg nou eerlijk. Dit is toch meer herfst. Regen, regen en nog eens regen. Ik word er bijna depressief van. Maar goed, het mooie weer komt eraan. En het mooie is dat de zomersale inmiddels alweer een tijdje bezig is. Dus een goed moment om te shoppen. Ik ben al lekker los gegaan voor de meiden en ja ook weer eens voor mezelf iets gekocht. Lang leve de zomersale in deze shoplog!

ZARA

Ik heb een aardige lading shirtjes en hemdjes voor de meiden geshopt. Bij ZARA heb je al shirtjes vanaf €2,99. Ideaal want shirtjes kan je nooit genoeg hebben. Ook nog een paar leuke korte broeken gescoord en uiteraard nog wat rokjes en jurkjes. En natuurlijk nog voor allebei een nieuwe bikini. De zon komt eraan dus bikini’s zijn altijd goed dan! Hoe ik alles in de kasten krijg, is weer een raadsel. Maar ook dat komt wel weer goed.

Ik was laatst in Amstelveen omdat ik een afspraak met P&O had en daarna ben ik natuurlijk even de ZARA in gedoken. Hier heb ik twee broeken gescoord. Moet er alleen nog een leuk bloesje bij vinden. Nadeel van de sale is dat het zo’n bende in de winkels dat ik het niet fijn winkelen vind. Ook is het dan drukker dan normaal. Ik hou het daarom liever bij online shoppen.

Lang leve de zomersale in deze shoplog
Zomercollectie 2017 ZARA

Combineren is het geheim

Winkels als H&M en ZARA zijn echt ideaal. Betaalbaar en goede kwaliteit. Nadeel van H&M is wel dat het merendeel van de meiden in H&M loopt. Het risico is dus groot dat het leuke outfitje dat je voor je dochter hebt gekocht door de halve school wordt gedragen. Maar als je het combineert met kleding van ZARA, Mango, C&A en HEMA dan heb je net weer even een ander setje. En al deze winkels verkopen leuke kinderkleding voor een leuk prijsje.

H&M

Bij H&M had ik al voor de sale zomerkleding geshopt, maar in de sale kan ik het niet laten om nog meer te shoppen. En dus heb ik voor de meiden ook een paar jurkjes gescoord. Tja, mijn meiden dragen het liefst alleen maar jurken en verkleden zicht vaak ook nog eens 3x per dag. En ik heb geen zin om iedere dag de was te doen. Dus hebben ze een voorraad jurken in de kast. De jurkjes van H&M zijn toch wel echt favoriet omdat het vaak leuke basic jurkjes van katoen zijn. Lekker luchtig voor het warme weer.

 

Lang leve de zomersale in deze shoplog
Zomercollectie 2017 H&M

 

Mim-Pi

Ik heb eerder al een artikel geschreven dat ik de kleding van Mim-Pi te gek vind. Maar het prijskaartje vind ik minder leuk. Helemaal omdat mijn dames niet echt dames zijn. Ze klimmen in bomen en spelen in de modder. En met eten zouden ze eigenlijk nog een slabbetje moeten dragen. Sloddervosjes dus. En dan vind ik het zonde om veel geld uit te geven aan kleding die na één keer dragen onder de vlekken zit. Maar nu in de sale is het leuk shoppen. En dus heb ik voor allebei een leuk wit jurkje gekocht. Hadden ze gelijk een feestoutfit om naar het verjaardagetentje van Alex zijn oma te gaan.

Lang leve de zomersale in deze shoplog
Zomercollectie 2017 Mim-Pi

Lang leve de zomersale in deze shoplog

Natuurlijk zijn er nog genoeg andere winkels waar je kan shoppen. Ga ik vast ook nog doen. Maar nu heb ik bij deze winkels geshopt. De sale is nog niet voorbij dus je kan nog even los gaan. Wacht niet te lang, want dan zijn alle leuke items weg. Voor we het weten hangt de najaarscollectie alweer in de winkel. Ik wil er nog even niet aan denken want ik moet het zomergevoel weer terug zien te krijgen. Dus ik wil nog niet aan winterjassen en laarzen denken. Nu nog lekker luchtige jurkjes en slippers aan. Maar dan moet het weer wel een beetje mee gaan werken.

Heb jij al leuke items geshopt in de sale?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.