fbpx

7 leuke 5 december cadeautips voor meisjes

7 leuke 5 december cadeautips voor meiden

Voor je het weet is het 5 december en dus de hoogste tijd om alle cadeaus in huis te halen. Ik heb het afgelopen jaar aardig wat speelgoed mogen uittesten. Nou ja, de meiden dan. Maar natuurlijk vind ik er ook wat van. Het leukste speelgoed zet ik hier voor je op een rij met een link naar het artikel wat ik erover schreef. In dat artikel lees je alle informatie over het speelgoed. Ik hoop je een beetje te kunnen inspireren en op ideeën te brengen. Er is tegenwoordig namelijk zoveel speelgoed en wat is nu echt leuk!? Dit zijn mijn leuke 5 december cadeautips voor meiden, speciaal voor jou!

1. Poopsie Slime Surprise Unicorn

Hier schreef ik nog niet zo lang geleden over. Dit is een unicorn (eenhoorn) die slijm poept. Het mooie aan dit speelgoed is dat het slijm geen rommel geeft. Oké, misschien vind je wat glitters. Maar als mijn meiden zelf slijm gingen maken werd het altijd een grote kliederboel. En dat willen wij moeders niet. Het mag best wel wat rommel geven, maar als jij uren moet boenen om de slijmresten te verwijderen dan is het gewoon echt niet leuk meer. Het slijm in alle Poopsie Slime producten is makkelijk uitwasbaar (ook fijn voor de kleding) en was je eigenlijk zonder zeep al van je handen. Daarnaast is het ook nog een heel leuk speelgoed en de unicorn is zo schattig dat er hier ook veel mee gespeeld wordt zonder dat er slijm wordt gemaakt. Deze eenhoorn is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

unicorn die slijm poept

2. Hatchibabies

De nieuwe Hatchibabies zijn ook echt een aanrader. Je gaat echt van dit lieve beestje houden. Ik wel in ieder geval. En ik betrap mezelf er regelmatig op dat ik hem ook veel aandacht geef. Als je een Hatchibaby krijgt zit hij of zij nog in een ei. Je moet goed voor het ei zorgen anders komt het niet uit. Als het ei dan uitkomt weet je pas of je een jongen of meisje krijgt. En voor dit meisje of jongetje moet jij dan heel goed gaan zorgen. De kleur van de ogen geeft aan wat jouw baby nodig heeft. Het hij het koud? Heeft hij honger of wil hij spelen? Ik weet zeker dat jouw dochter ook helemaal verliefd wordt op haar Hatchibaby. De Hatchibabies zijn o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

Hatchibabies het ei komt uit
Het ei komt uit!

3. LOL Surprise Eye Spy Underwraps

De LOL Surprise Eye Spy Underwraps zijn echt mega populair. Dat merkte ik wel tijdens de winactie. Ik kreeg namelijk zoveel reacties, niet normaal. Wel heel leuk natuurlijk. Het leuke aan deze Eye Spy Underwraps is dat je naast het uitpakken (unboxen) ook nog de geheime codes moet kraken. Het maakt het uitpakken dus weer een stukje spannender. Pas als je de codes goed ingeeft gaat er weer een vakje open. En natuurlijk zijn de leuke poppetjes in de capsule weer allemaal schattig en cool! De LOL Surprise Eye Spy Underwraps zijn ook bij  Bol.com verkrijgbaar.

LOL Surprise Eye Spy Underwraps

4. LOL surprise Bigggie Pets

Eigenlijk zijn alle LOL Surprises wel leuk. Maar de Biggie Pets hebben toch net weer iets extra’s en zijn lekker groot. In de grote bal, die je natuurlijk weer uit moet pakken zit een hamster, konijn, kat of hond. En het leuke aan deze diertjes is dat je ze als spaarpot kunt gebruiken of kleine spulletjes in kunt bewaren. Ook kan je het diertje als een rugzakje dragen en de bol waar het diertje inzat is een schattige handtas. Echt voor de meiden die houden van tutten dus. Deze Biggie Pets zijn ook bij Bol.com te koop.

LOL Surprise Biggie Pets beestje

5. Fingerlings unicorn

Dan hebben we natuurlijk nog de leuke Fingerlings. Je hebt deze Fingerlings in de vorm van een aapje, dino of unicorn/eenhoorn. Deze unicorn is zoals Marley het zegt: ‘supercute!’. De interactieve eenhoorrns houden zich vast aan je vinger en reageren op beweging, geluid en aanraking. Ze kunnen kusjes geven en nog veel meer! Deze leuke en betaalbare unicorns zijn bij Bol.com voor €19,95 te krijgen.

Fingerlings Unicorns zijn de droom van ieder meisje

6. Fingerlings HUGS

De lieve Fingerlings HUGS mogen natuurlijk niet vergeten worden. Deze interactieve aap kan kusjes geven. Maar ook scheetjes en boertjes laten. Naast het knuffelen kan je dus ook veel lol met deze aap hebben. De aap is geschikt voor de wat jongere kindjes die nog net te klein zijn voor de Fingerlings robotaapjes, -dino’s of -unicorns. Zo kunnen ook zij toch met een interactieve aap spelen die eigenlijk dezelfde dingen kan als de robot Fingerlings, maar die niet stuk gaat als je hem iets te hard laat vallen. Voor de Fingerlings HUGS kan je ook bij Bol.com en terecht.

Fingerlings knuffelaap die kusjes teruggeeft

7. Num Noms Shimmer Playset

En last maar zeker nog least heb ik de Num Noms Shimmer Playset in het lijstje gezet. Nog niet zo lang geleden heb ik exemplaar verloot en er was veel animo voor. Veel ouders die ook aangaven dat het al op het verlanglijstje van hun dochter staat. Het is ook heel leuk speelgoed. Lekker fröbelen en met glitters in de weer zijn. Dat vindt ieder meisje toch leuk! Deze leuk set is ook bij Bol.com en verkrijgbaar.

Num Noms Shimmer Playset winactie

7 leuke 5 december cadeautips voor meiden

Natuurlijk is er nog veel meer leuk speelgoed te krijgen voor in de zak op 5 december. Dit speelgoed hebben wij uit kunnen testen en kan ik oprecht van zeggen dat het allemaal leuk speelgoed is. De meiden spelen er nog steeds mee en dat zegt denk ik wel genoeg.

Wat gaat er dit jaar bij jullie in de zak?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!